- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.041
Ben koç burcuyum tepem atarsa onu pencereden aşağı atabilirim sabrımı zorluyor haberi yok..Doğum is coming
Üzgünüm ama normal doğumcuysa 40a kadar yolun var
Mecbur parti devam edecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben koç burcuyum tepem atarsa onu pencereden aşağı atabilirim sabrımı zorluyor haberi yok..Doğum is coming
Üzgünüm ama normal doğumcuysa 40a kadar yolun var
Mecbur parti devam edecek
Sık dişini kalmış 2 haftaBen koç burcuyum tepem atarsa onu pencereden aşağı atabilirim sabrımı zorluyor haberi yok..
Amin versin tabiki benim kızım çok sabırlı ama anası sabırsızSık dişini kalmış 2 hafta
Uyuya uyuya geçir
Sonra zaten uyuyamayacaksın der bütün anneler
Allah benim çocuğa da seninkinin sabrından versin
Ben sabırsızdım ama çocuk sabırsız olunca ben sabır taşı olmaya karar verdimAmin versin tabiki benim kızım çok sabırlı ama anası sabırsız
Bir bakmışsın 7 hafta biti vermiş... 30 haftada ben diyordum 37 olsam da rahatlasam 38 olduk bugünBen sabırsızdım ama çocuk sabırsız olunca ben sabır taşı olmaya karar verdim
İkna yoluyla bi 7 hafta daha içerde tutmaya çalışıyorum
Darısı başımaBir bakmışsın 7 hafta biti vermiş... 30 haftada ben diyordum 37 olsam da rahatlasam 38 olduk bugün
Keyfi yerinde zilli nin gelmiyor kiDarısı başıma
Sen de inşallah en kısa zamanda bi avazda doğurursun artık
Deftere yazacaksın öyle klavyeden olmazDoğurmak istiyorummmm sağlıklı hayırlısı ile 40 kere yazmam lazım
Ahahah millet bıktı benden yavrumu ağzımdan kusucam gibi geliyor artıkDeftere yazacaksın öyle klavyeden olmaz
Yaşlı teyzelik yapayım mı sanaAhahah millet bıktı benden yavrumu ağzımdan kusucam gibi geliyor artık
Yap ben alıştım.. Bugün banyo yapacaktım evde yaptırmadılarYaşlı teyzelik yapayım mı sana
O niye beYap ben alıştım.. Bugün banyo yapacaktım evde yaptırmadılar
Sıcak su rahmi yumuşatır doğumu başlatır dedi.. Akşam kocan yıkasın seni dediO niye be
Ben şey diyecektim ya
Dünyada herkesin derdi farklı işte
Sen doğurayım diyorsun ben senin gibi 38i göreyim bari diyorum gibi ibretlik konuşma yapacaktım
Ama şu an niye banyo yaptırmadıklarını daha çok merak ediyorum
E sen zaten doğurmak istiyorsun yaSıcak su rahmi yumuşatır doğumu başlatır dedi.. Akşam kocan yıkasın seni dedi
Birden suyun boşalır vs diyince eşimde bırak banyo yapma ben gelince hallederiz dedi.. 3 gündür banyo yapmıyorum ağlayasım geliyor
Eşim yanımdayken suyum gelsin kimi kimsem yok ki etrafımda doktorda çok uzak şehirler arası yolculuk yapıyoruzE sen zaten doğurmak istiyorsun ya
Bırak boşalsın, yumuşasın
bir terledim teke gibi kokuyorum resmen.yorganıma kadar yıkadım makinede.yıkanacağım birazdan da.Eşim yanımdayken suyum gelsin kimi kimsem yok ki etrafımda doktorda çok uzak şehirler arası yolculuk yapıyoruz
Geçmiş olsun kuzum. Rabbim şifa versin mutlaka vitamin kullan daha çabuk toparlarsın.bir terledim teke gibi kokuyorum resmen.yorganıma kadar yıkadım makinede.yıkanacağım birazdan da.
Senin durumda benle aynıymışEşim yanımdayken suyum gelsin kimi kimsem yok ki etrafımda doktorda çok uzak şehirler arası yolculuk yapıyoruz