- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
hacivatla karagöz gibi bdv de dolanıyorum :yarrrr bana bir eğlenceeeeee diyeBütün keklenenler ama geyiktende geri kalmayanlar olarak burada mıyız gençler
Al bak bunu hatırlıyorumTa kendisi. Evde kadın saçı bulmuştu yumak olarak, camdan uçmuştur demiştik , camdan gelse sadece saç mı olur demişti bunu aşamıyorumkadını kafasıyla birlikte bekliyordu galiba.
Bir de dut yemeye giden vardı ya aynı kişi miydi acaba
duttan tiksindirmişti yeminlenTa kendisi. Evde kadın saçı bulmuştu yumak olarak, camdan uçmuştur demiştik , camdan gelse sadece saç mı olur demişti bunu aşamıyorumkadını kafasıyla birlikte bekliyordu galiba.
Saçındaki bitleriyle falan bekliyodu heraldeTa kendisi. Evde kadın saçı bulmuştu yumak olarak, camdan uçmuştur demiştik , camdan gelse sadece saç mı olur demişti bunu aşamıyorumkadını kafasıyla birlikte bekliyordu galiba.
ben de kaçırdım yaneyyyyy nasıl kaçırdım o konuyu yazıklar olsun bana
ben koklaya koklaya bulurum o üyeyi şimcikk.av köpeği gibi oldum bdv de takıla takılaÜye adı sorma bana
Ancak konu tarif ederim işte
Ben bulamadım valla eğlenecek konu, arada bugünkü konular gibi açılsa da kültürümüz gelişsehacivatla karagöz gibi bdv de dolanıyorum :yarrrr bana bir eğlenceeeeee diye
Koklama koklamaben koklaya koklaya bulurum o üyeyi şimcikk.av köpeği gibi oldum bdv de takıla takıla
Evet evet o. Karısı da demişti ki sen herkese inat çok samimi ol kocamla, gül eğlen etraftakiler çatlasınSaçındaki bitleriyle falan bekliyodu heralde ben dut yiyenle bayağı polemiğe girmiştim, kadınla dut yediği adam arasında dedikodu çıkmıştı, bu da gidip karısına falan söylemişti adama bağırmıştı sjfjjdjdjd onu diyorsun dimi
Onu nasıl kaçırdım ben jajsjshdhÇok ayıplı olacak da
Benim bugünkü favorim sevişirken kocası donunu çıkarmayan üye
ben 11 yıldır işsizim ayoll.yöneticilikten ücretli öğretmenliğe he oradan da ev kadınlığına terfi ettim.millet kariyer yapar ilerler bir de benim kariyere bak pehhhO değil de aklıma gelen gelmeyen herkesi saydınız sonra işsiz benim
Gerçi bu ara işsizim de o ayrı konu
Allah bilir neresiyle güldü bize yazarkenBen bulamadım valla eğlenecek konu, arada bugünkü konular gibi açılsa da kültürümüz gelişse
Kadın sayesinde bütün hollanda hukukunu yalayıp yuttuk hepimiz akfjjsjdj.
O değil de aklıma gelen gelmeyen herkesi saydınız sonra işsiz benim
Gerçi bu ara işsizim de o ayrı konu
Sonra araya mesafe koydurdu diye hatırlıyorum ben.Evet evet o. Karısı da demişti ki sen herkese inat çok samimi ol kocamla, gül eğlen etraftakiler çatlasınO kadın gerçek ve cidden hasta bence öyle birisi asla normal olamaz, her sözü ayrı facia/
+18 lere hiç takılmadım.oralar beni bozar anacığımmmOrallı konuyu diyorsun +18e aldılar onu, o benim de favorim