geyik ordinaryus profesörleri burada

Al bak bunu hatırlıyorum
O ikisi aynı kişi

duttan tiksindirmişti yeminlen

Saçındaki bitleriyle falan bekliyodu heralde ben dut yiyenle bayağı polemiğe girmiştim, kadınla dut yediği adam arasında dedikodu çıkmıştı, bu da gidip karısına falan söylemişti adama bağırmıştı sjfjjdjdjd onu diyorsun dimi

Evet evet o. Karısı da demişti ki sen herkese inat çok samimi ol kocamla, gül eğlen etraftakiler çatlasınO kadın gerçek ve cidden hasta bence öyle birisi asla normal olamaz, her sözü ayrı facia/

O değil de aklıma gelen gelmeyen herkesi saydınız sonra işsiz benim
Gerçi bu ara işsizim de o ayrı konu
ben 11 yıldır işsizim ayoll.yöneticilikten ücretli öğretmenliğe he oradan da ev kadınlığına terfi ettim.millet kariyer yapar ilerler bir de benim kariyere bak pehhh

Evet evet o. Karısı da demişti ki sen herkese inat çok samimi ol kocamla, gül eğlen etraftakiler çatlasınO kadın gerçek ve cidden hasta bence öyle birisi asla normal olamaz, her sözü ayrı facia/
Sonra araya mesafe koydurdu diye hatırlıyorum ben.
Adamda mesafe koymak istedi.
Bence o kadın delil toplayıp adamı postalayacaktı ama adam kadını ikna etti, muhabbeti kestiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…