- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.321
cok sukur can ıyıyız ama 2tane dışkısı alınmadı onu beklıyorum.çocuk nasıl oldu?kremini sürmeyi ihmal etme.her gün 3 kere sürülecek o
Beni de al derneğe ceycey , grup murup o kadar da değil yaniMirta @LaylonCorap @NilMeSeKer @cotard sendromu koşunnn grup sevmeyenler derneği kuruyorum.üye kaydı varrrrrrrr
çok uç ve etiğe aykırı bi konukonu ilginç yerlere gitmeye başladı.ben gene gerici bulundum.hayırlısı
kuzum her gün buradayız geyik yapıyoruz istediğin zaman gel başım üstüne.seni dernek başkanı yapalım hattaBeni de al derneğe ceycey , grup murup o kadar da değil yani
allahım tez zamanda şifasını versin.cok sukur can ıyıyız ama 2tane dışkısı alınmadı onu beklıyorum.
Yok canım Başkan sen ol ben yardımcı olurum ancakkuzum her gün buradayız geyik yapıyoruz istediğin zaman gel başım üstüne.seni dernek başkanı yapalım hatta
benim seviştiğim bile şüpheliymiş ama.benim çocuğu leylekler getirdi sankimmYok canım Başkan sen ol ben yardımcı olurum ancak
bunca yıl kendimi modern kadın sanırdımmm.meğersem değilmişimmmmmmm.Yok canım Başkan sen ol ben yardımcı olurum ancak
Geri kafalı senibunca yıl kendimi modern kadın sanırdımmm.meğersem değilmişimmmmmmm.
örümcek kafalıyız biz ha ha ha.Geri kafalı seni
geçmiş olsuncok sukur can ıyıyız ama 2tane dışkısı alınmadı onu beklıyorum.
whatttttkızlarrrrr biliyorsunuz sınıf anneliğine karşıyım hepsiyle kavgalıyımmm .bugün toplantıya gittim okula müdür sınıf temsilcisi zorunlu demiş sınıf öğretmenine.leynnn gene manyak bir veli olur tüm sene kavga ederim psikolojim bozulur dedim ben aday oldum beni seçtiler pu ha ha ha.artıkım o nefret edilen sınıf annelerindenimmm
Seninde mi leyleğin varbenim seviştiğim bile şüpheliymiş ama.benim çocuğu leylekler getirdi sankimm
Dinözörüz biz.örümcek kafalıyız biz ha ha ha.
Ne kadan gerikafali bir isimderneğimize isim koyalım.mesela yaşasın grupsuz sex olabilerrrr
Allah razı olsun canımallahım tez zamanda şifasını versin.
Bu bence çok ayıptı ya. Çok cringe oldum o yorumu okurken.benim seviştiğim bile şüpheliymiş ama.benim çocuğu leylekler getirdi sankimm
O sözü söyleyenin kocası kendisinden 10 kusur yaş büyük, övündüğü kadar sevismiyor olabilir :))Bu bence çok ayıptı ya. Çok cringe oldum o yorumu okurken.