- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.301
Kk standartlarında türkan saylan bile gerici kalır be ceycey boşversene :dkonu ilginç yerlere gitmeye başladı.ben gene gerici bulundum.hayırlısı
komşularım da arkadaşlarım da akrabalarım da olabilirmiş.şöylee iyice düşündüm hepsini gözümün önüne getirdim.cıksss mümkanatı yokkkKk standartlarında türkan saylan bile gerici kalır be ceycey boşversene :d
Burda hojammmMirta @LaylonCorap NilMeSeKer cotard sendromu koşunnn grup sevmeyenler derneği kuruyorum.üye kaydı varrrrrrrr
derneğimize isim koyalım.mesela yaşasın grupsuz sex olabilerrrrBurda hojammm
e bir tek senle ben varız.Yoklama tamam
benim sex yaptığımdan bile şüpheleniliyormuş puha ha ha.illa marjinal hayatım mı olmak zorundaAy biz ne okuduk az önce a bacılar a dostlar başımıza daş yağacak yetişin
Yok bunu sevmedim.derneğimize isim koyalım.mesela yaşasın grupsuz sex olabilerrrr
boşalan dernek mi valla duymamıştımm.bayağı yaratıcıymış.aslında kanarya sevenler derneği adı altında her türlü tuhaf şeyleri yapabiliriz deYok bunu sevmedim.
Yozgat Çekerek Boşalan Köyü Derneği' ni duymamış olmazsin
iyi gecelerrrr.ben de yatayım yarın çok işim varrDernek konusuyla paralel bir şekilde gecenin bir yarısı kuruldu bu derneğin gündüz vakti kurulması beklenemezdi zatenben derneğe kaydımı yaptırıp yatıyom. İyi geceler hanımlar
Yat dinlen bacım. Cok şükür bugün de güldükiyi gecelerrrr.ben de yatayım yarın çok işim varr
günaydıno zaman jean pantolon içine beyaz tişört üstüne deri mont ayağa da sneaker.aylardır saçlarıma bir şey yapmadım düzelteyim bari düzleştiriciyle .topikte kimseler kalmadı mı?ergenuslar bile yokkLadycharms neredesinnn?
Günaydıngünaydın