- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.341
Yalnız bizi burada grup yapmayaydın iyiydi. Biz grup sevmiyoruz.Mirta @LaylonCorap @NilMeSeKer cotard sendromu koşunnn grup sevmeyenler derneği kuruyorum.üye kaydı varrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız bizi burada grup yapmayaydın iyiydi. Biz grup sevmiyoruz.Mirta @LaylonCorap @NilMeSeKer cotard sendromu koşunnn grup sevmeyenler derneği kuruyorum.üye kaydı varrrrrrrr
Listede olmayanlar grup mu seviyor oluyor simdiMirta @LaylonCorap @NilMeSeKer cotard sendromu koşunnn grup sevmeyenler derneği kuruyorum.üye kaydı varrrrrrrr
Kendi kaç yaşında ki?O sözü söyleyenin kocası kendisinden 10 kusur yaş büyük, övündüğü kadar sevismiyor olabilir :))
AbbbbooooovvListede olmayanlar grup mu seviyor oluyor simdi
Kendisini severim ama zorla hayat görüşünü yaşam tarzını insanlara kabul ettirmeye çalışıyor. Bdv de her görüşten insan var halbuki.Bu bence çok ayıptı ya. Çok cringe oldum o yorumu okurken.
Ben hala göremedim o yorumu yav. Buranın safı da ben miyim neyim.Kendisini severim ama zorla hayat görüşünü yaşam tarzını insanlara kabul ettirmeye çalışıyor. Bdv de her görüşten insan var halbuki.
Avm deyim meşgulümmmm grup yapan görmedim henüz burada daAbbbbooooovv
Ben sevmiyem grupAvm deyim meşgulümmmm grup yapan görmedim henüz burada da
Benle yaşıt diye biliyorum, 35-36 civarında sanırım.Kendi kaç yaşında ki?
Onun da libidosu yüksek. Gömlek bile kokluyor. Kesin +18 likC ceycey0406 Vanessa da çocuğu yidiğine göre, rapor edelim +18 e taşınsın o da.
Konu biraz daha uzarsa çok eşli hayat isteyen yallah afganistana diye dalıcam konuyaAjdar dan grup olalımmm gruppp dinledim bugün çok eğlenceliydi
Ne güzel, vajinismus olmayacak kız.Onun da libidosu yüksek. Gömlek bile kokluyor. Kesin +18 lik
bir adam bulsa olmayacak ta bulamıyor kiNe güzel, vajinismus olmayacak kız.
beni cok erkek sanan cikiyor, o resimle hepten erkek sanıyorlar, hic kurtaramiyorum canimKonu biraz daha uzarsa çok eşli hayat isteyen yallah afganistana diye dalıcam konuya
Simurgp pina yeni nick hayırlı olsun ama ben bıyıklı ppyi çok seviyodum
erkeksi bir yazım tarzın da yok ki.neden sanıyorlar valla ben çözemedimbeni cok erkek sanan cikiyor, o resimle hepten erkek sanıyorlar, hic kurtaramiyorum canim
Bilemiyorum kierkeksi bir yazım tarzın da yok ki.neden sanıyorlar valla ben çözemedim
bugün grup kurdummmm.ama sex grubu değil valla sınıf grubuuuuBilemiyorum ki