- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.761
ozanla nişanlıyım ama melihe aşığımBanlar havada uçuşurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozanla nişanlıyım ama melihe aşığımBanlar havada uçuşurdu
Bugün benim dizim başladı Gönül Dağı, sanırım şu an izlediğim tek yerli dizi o, aa bir de Leyla ile Mecnun. Bir bak izlemediysen. Yarın reklamsız izlerim diye şimdi bakmıyorumYapımcıların duasını aldık desene.
pazartesi yasak elma başlıyorBugün benim dizim başladı Gönül Dağı, sanırım şu an izlediğim tek yerli dizi o, aa bir de Leyla ile Mecnun. Bir bak izlemediysen. Yarın reklamsız izlerim diye şimdi bakmıyorum
Sen filmci tayfadansın o zaman. Ben de dizilere hakimim ama fimlerle çok aram yoktur.Ya ben mesela sarıyor üç bölüm başından kalkmadan izliyorum kalktıktan sonra da bir daha ne zaman otururum Allah bilir. 2.5 yıldır MD House izliyorum
Şu cümle zaten 500+ mesajı garantilerozanla nişanlıyım ama melihe aşığım
Evet aynen öyleyimSen filmci tayfadansın o zaman. Ben de dizilere hakimim ama fimlerle çok aram yoktur.
Ben onu hep görüyorum ama hiç izlemedim. Deneyeyim mi yav ? Hala eski dizilerdeyim ben.Bugün benim dizim başladı Gönül Dağı, sanırım şu an izlediğim tek yerli dizi o, aa bir de Leyla ile Mecnun. Bir bak izlemediysen. Yarın reklamsız izlerim diye şimdi bakmıyorum
Ay ben o diziyi her zaman çok saçma buluyorum ama hep de olaylarına hakimim. Bu sezon daha da kötü olacak gibi.pazartesi yasak elma başlıyor
canla evlenicem ama melihi de unutamıyorumŞu cümle zaten 500+ mesajı garantiler
bencede iyice bozduAy ben o diziyi her zaman çok saçma buluyorum ama hep de olaylarına hakimim. Bu sezon daha da kötü olacak gibi.
Gönül Dağı cidden kaliteli, ben de sonradan fark edip başladım. Hiç öyle klişeler falan yok, hikayesi de güzel. Çok aksiyon seviyorsan sarmaz sadece biraz daha gündelik yaşama dair şeyleri konu alıyorlar.Ben onu hep görüyorum ama hiç izlemedim. Deneyeyim mi yav ? Hala eski dizilerdeyim ben.
Mesaj alınmıştır. Gündelik yaşama dair olması daha iyi ya. İzliyorum yasak elmayı alıyorum gazı sonra sonu fos tabi.Gönül Dağı cidden kaliteli, ben de sonradan fark edip başladım. Hiç öyle klişeler falan yok, hikayesi de güzel. Çok aksiyon seviyorsan sarmaz sadece biraz daha gündelik yaşama dair şeyleri konu alıyorlar.
Çukurova tıp iyidir. Kampüs de muhteşem, yaz ilk sıralardan.Erciyes tıp var bir de ora da yakın. Çukurova tıp da olabilir.
Murat Soner'in de dediği gibi, töre nomıs intikam olmadan da reyting olabiliyormuşGönül Dağı cidden kaliteli, ben de sonradan fark edip başladım. Hiç öyle klişeler falan yok, hikayesi de güzel. Çok aksiyon seviyorsan sarmaz sadece biraz daha gündelik yaşama dair şeyleri konu alıyorlar.
Aşırı güzel görünüyorÇukurova tıp iyidir. Kampüs de muhteşem, yaz ilk sıralardan.
Beni biliyorsun hayatımda yine zerre değişiklik yokİyi geceler kızlar, bugün sonunda iyi bir uyku çektim. Sizler nasılsınız?
Konya Akşehirli ceyceynasreddin hoca konyalımıydı?değildi sankim
Hangi bankadan bahsediyorsun bilmiyorum ama yapı kredi felaketay bankalar çıldırttı beni.annemin emekli maaş promosyonu işi var.uzadıkça uzuyor.süresi dolmuş biri blokeyi kaldırmamış öbürü illa şubeye gel diyor.haftaiçi gideyim bari annemi alıp.kadın zor yürüyor hadi tek başına olsa ne olacak?