geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben onu hep görüyorum ama hiç izlemedim. Deneyeyim mi yav ? :KK45: Hala eski dizilerdeyim ben. 😂
Gönül Dağı cidden kaliteli, ben de sonradan fark edip başladım. Hiç öyle klişeler falan yok, hikayesi de güzel. Çok aksiyon seviyorsan sarmaz sadece biraz daha gündelik yaşama dair şeyleri konu alıyorlar.

Gönül Dağı cidden kaliteli, ben de sonradan fark edip başladım. Hiç öyle klişeler falan yok, hikayesi de güzel. Çok aksiyon seviyorsan sarmaz sadece biraz daha gündelik yaşama dair şeyleri konu alıyorlar.
Mesaj alınmıştır. 😂 Gündelik yaşama dair olması daha iyi ya. İzliyorum yasak elmayı alıyorum gazı sonra sonu fos tabi. 😬

Erciyes tıp var bir de ora da yakın. Çukurova tıp da olabilir.
Çukurova tıp iyidir. Kampüs de muhteşem, yaz ilk sıralardan.

images

Murat Soner'in de dediği gibi, töre nomıs intikam olmadan da reyting olabiliyormuş

ay bankalar çıldırttı beni.annemin emekli maaş promosyonu işi var.uzadıkça uzuyor.süresi dolmuş biri blokeyi kaldırmamış öbürü illa şubeye gel diyor.haftaiçi gideyim bari annemi alıp.kadın zor yürüyor hadi tek başına olsa ne olacak? :işsiz:
Hangi bankadan bahsediyorsun bilmiyorum ama yapı kredi felaket

X