- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.850
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.501
Afiyet olsun.İlk banımı hakkını vere vere yedim bilme.Sen nerelerdesin?
Boş ver Hans'ı. Norveçli çocuklar güzel oluyor. Ülke de süper. Oralara göz dik.Onu da sahiplenmem ya ben işte kendime kadar ancak
Çok sarışın olmasınlar beBoş ver Hans'ı. Norveçli çocuklar güzel oluyor. Ülke de süper. Oralara göz dik.
sitenin bütün metresleri zengünn bir ben fakir.kanıma dokunuyor katipppAfiyet olsun.Ben de ilk iki banımı aynı metresle kavga ederek yimiştim.
O metresi hatırlıyorum. Şu anda çok güzel laflar geçiyor içimden.Afiyet olsun.Ben de ilk iki banımı aynı metresle kavga ederek yimiştim.
italyanda anlaşalımÇok sarışın olmasınlar be
1700 tlymis abooooowww, masrafsız diyor birdebiz de furby var masrafsız.pil aldın mı evcil hayvan gibi eğlendiriyoryemek yiyince geğiriyor ama namıssız
İspanyol, offfÇok sarışın olmasınlar be
Metres demeyin yahu, bir dost deyin, 2. Hanımefendi deyinO metresi hatırlıyorum. Şu anda çok güzel laflar geçiyor içimden.
O birsey degil ki ceycey bir yerde okumuştum. Simdi adamin döşeme dukkani varmış. Koltuklari döşüyor. Dükkanın adını " Yasemine döşeme" koymuş.o nasıl oto yıkama ayol?yalıyarak mı temizleyecekler arabamı?benim ki 1 yıldır yıkanmadı.bayağı iyi yalamaları lazımm
tanıyormuyummmm?O metresi hatırlıyorum. Şu anda çok güzel laflar geçiyor içimden.
Onlar çok çapkın oluyor, bir de çok süslüler. Onların bakımına para yetmez yav.italyanda anlaşalım
Ayyy keşkeeeeeeeeee pizzadondurma vandi 300 kiloitalyanda anlaşalım
Bu para yiyen değil, yediren metreslerdendi. Adam kadının babasının parası ile iş kurmayı planlıyordu.sitenin bütün metresleri zengünn bir ben fakir.kanıma dokunuyor katippphani tüü kaka idi bu metreslik?
imam nikahlı eş diyorlar kendilerine.saygı duymalıyız.Metres demeyin yahu, bir dost deyin, 2. Hanımefendi deyin
Kocalarimiz bunları okursa asıl o zaman off ki ne offfİspanyol, offf
tüüü metreslerin yüz karasıymışşşş.Bu para yiyen değil, yediren metreslerdendi. Adam kadının babasının parası ile iş kurmayı planlıyordu.
Yaaa bu çok iyiymişO birsey degil ki ceycey bir yerde okumuştum. Simdi adamin döşeme dukkani varmış. Koltuklari döşüyor. Dükkanın adını " Yasemine döşeme" koymuş.
Niye bil? Adami Yasemin diye bir ablamiz fena kazıklamış. Adam da dukkana o ismi koymus ki içi soğuyormuş her tlfu açan " orası Yasemin' e döşeme mi? Dedikce
birini 210 diğerini 100 tl ye aldım dolaptan.1700 verilir mi ayol?1700 tlymis abooooowww, masrafsız diyor birde