- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.081
attımanne sana elini uzattı sıra sen de kuzum hadi kırma beniii
anne ne olur geri dön bana aşkom
bi video atıcam biraz komik ambiyansa uygun mu bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attımanne sana elini uzattı sıra sen de kuzum hadi kırma beniii
ben hala şu üyeyleyim.beğenmedimler savaşı yapıyoruz.Yaa ben de özür dilerim kırılmadım ama sen üzgün olduğun için üzüldüm sadece sana kırılmam mümkün mü acaba
yaaa çok teşşekkür ederim ağlatacaksın beni valla bakYaa ben de özür dilerim kırılmadım ama sen üzgün olduğun için üzüldüm sadece sana kırılmam mümkün mü acaba
at hemenattım
anne ne olur geri dön bana aşkom
bi video atıcam biraz komik ambiyansa uygun mu bilemedim
hah şöyle.şurada aklı başında bir kaç üyeyiz.kaybetmeyelim birbirimizi.yoksa akıllara zarar üyelerin eline düşeriz kalan devrelerimiz de yanar kafamızdayaaa çok teşşekkür ederim ağlatacaksın beni valla bak
İyiyim Allaha şükür sizler nasılsınızAybush hoşgeldin.nasıl oldunnn bu akşam?
Yok gül ya ota b*ka gülelim. Zaten hayat yeterince zor amaan biz bol bol gülelimyaaa çok teşşekkür ederim ağlatacaksın beni valla bak
pekihah şöyle.şurada aklı başında bir kaç üyeyiz.kaybetmeyelim birbirimizi.yoksa akıllara zarar üyelerin eline düşeriz kalan devrelerimiz de yanar kafamızda
anne geri dön aşkım bana
bugün de ölmedik çok şükür.arıza bir üye bulduk onla beğenmedimleşiyoruz öğleden beriİyiyim Allaha şükür sizler nasılsınız
gülüyorumdaYok gül ya ota b*ka gülelim. Zaten hayat yeterince zor amaan biz bol bol gülelim
O niye hâlâ banlanmadıben hala şu üyeyleyim.beğenmedimler savaşı yapıyoruz.
kıza kolej kendime sağlık sizlere de üniversite diliyorummmpeki
ay çok mutlu oldum şuan
ceycey Allah ne muradın varrsa verrsin
henüz görmemişlerdir bildirimleriO niye hâlâ banlanmadı
Oh beee hep gülgülüyorumda
tülay geri dönmemişYav of evde herkes uyuyor gülemiyorum da boğulucam şimdi
2 gündür tüm birikimim battı.ben bile gülüyorum bakkOh beee hep gül
inşallahkıza kolej kendime sağlık sizlere de üniversite diliyorummm
Zalım Tülaytülay geri dönmemiş