- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Kim diyoooYok ona dobra deniliyormuş
Benim hal daha berbat. Nickim eski kocamın burda kullandığımı bildigi nick. Bende burda maşallah hepsini bir masaya yatirip ameliyatlarini yaptimYa yan komşumsan ya eltimsen ya iş arkadaşımsan
Hepsini tek tek çekiştirmiştirim ben
İyi bare hiç çekilmezdi yoksaYok kanki gayet güzel akıcı yollar
Benim de yan komşumla ilişkim hiç iyi değil zatenEltim yokkomşuluk ilişkilerim de iyi değildir ama şöyle söyleyeyim buradan biriyle aramızda bir sokak vardı hahahhahah
Kocama bile söylemedim benBenim hal daha berbat. Nickim eski kocamın burda kullandığımı bildigi nick. Bende burda maşallah hepsini bir masaya yatirip ameliyatlarini yaptim
Burda 2008 evlenecekler grubu vardı. Biz birbirimizin evine yatili gidiyorduk. Bilmeme şansı 0 diKocama bile söylemedim ben
Özel hayatım ı benim dedim
Nemrut bir komşun varsa o benim işteBenim de yan komşumla ilişkim hiç iyi değil zaten
O yüzden yan komşum olmamalısın asıl
ay siz komple delirmişsinizBurda 2008 evlenecekler grubu vardı. Biz birbirimizin evine yatili gidiyorduk. Bilmeme şansı 0 di
Ben seni daha sarışın hayal etmiştim elektra profil resminden herhalde .Ama yok hiç soğuk olduğunu düşünmedim aksine böyle hot, marylin Monroe tarzıYav millette ne etki bırakmışım herkesin kafasında farklı doğru söyleyin beni böyle soğuk nevale bekliyordunuz dimi
Benim de eşim burada takıldığımu biliyor. Hatta görüştüğüm arkadaşlar olduğunu da biliyor.ay siz komple delirmişsiniz
Eskiden internet böyle riskli mi kullanılıyordu
Mecbur sarıya boyattım pirayecim sağolsun kuzenimin kayınvalidesi 12 yaşında sanmıştıBen seni daha sarışın hayal etmiştim elektra profil resminden herhalde .Ama yok hiç soğuk olduğunu düşünmedim aksine böyle hot, marylin Monroe tarzı
Yoo 1 tane erkek çocuğu var bende2 çocuğun var mı?
Yok o sen olamazsın o zamanYoo 1 tane erkek çocuğu var bende
Gelecekteki damadım olur kendileriYoo 1 tane erkek çocuğu var bende
Hemde ilk balayında buluştuk. Onlarda bizde balayindaydik. Su vardi sadece grupla 7x24 nerdeyse yazisiyorduk. Görüştüğümüz zaman belki 1 senedir surekli konuşuyorduk, her haltimizi biliyorduk.ay siz komple delirmişsiniz
Eskiden internet böyle riskli mi kullanılıyordu
OMGHemde ilk balayında buluştuk. Onlarda bizde balayindaydik. Su vardi sadece grupla 7x24 nerdeyse yazisiyorduk. Görüştüğümüz zaman belki 1 senedir surekli konuşuyorduk, her haltimizi biliyorduk.
Benim de eşim burada takıldığımu biliyor. Hatta görüştüğüm arkadaşlar olduğunu da biliyor.