- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Yav millette ne etki bırakmışım herkesin kafasında farklı doğru söyleyin beni böyle soğuk nevale bekliyordunuz dimi
hep beraber beni mi işletiyorsunuz?ben niye görmedim ayol?
Olabilir agjkkYine de sert bakıyorsun
Hayalimdeki saf küçük minnoş elektra değil
Suya götürür susuz getirirsin aen beni
ayy çok mutlu oldumm.beni görecek 6. kişi sensin valla atıyorum şimdiKuzum gördüğüm kadarıyla çok doğru tespitleri olan ,lafı dolandırmadan gediğine oturtan bir kızsın sen de ❤
Hiç de degil bile . Bana görgüsüz dedi az önceKuzum gördüğüm kadarıyla çok doğru tespitleri olan ,lafı dolandırmadan gediğine oturtan bir kızsın sen de ❤
Ne o övene resim mi atıyoruz şimdi deayy çok mutlu oldumm.beni görecek 6. kişi sensin valla atıyorum şimdi
Kankim etiket yapmış gelmez miyim hiçahha yeni bir av daha düştü aramıza kızlarr
Ben de minik bir yuz gördüm ustune tıklayınca goruntulenemiyor diyordu yüzü biraz belliydi minyon cici bir kiz :) o da uzaktan görebildiğim kadariyla iştehep beraber beni mi işletiyorsunuz?ben niye görmedim ayol?
Yav millette ne etki bırakmışım herkesin kafasında farklı doğru söyleyin beni böyle soğuk nevale bekliyordunuz dimi
Yok kiz görgüsüz degil, dobra demis ooHiç de degil bile . Bana görgüsüz dedi az önce
Severim yorumlarını. Hadi foto at bana jsjsjsjNe o övene resim mi atıyoruz şimdi de
ayy çok mutlu oldumm.beni görecek 6. kişi sensin valla atıyorum şimdi
İngilizceye çevirsen bile dobra olmuyor kankiYok kiz görgüsüz degil, dobra demis oo
Valla benim cok merak ettiklerimden biri sensin. Profil resmin yuzunden. Sanki profilinle konusuyor gibi hissedip bazen geri duruyorumYok esmer ve daha kısa etkisi bırakmışsın bende
Neden nasıl bilmiyom
neye benziyor bu elektra biri hayrına ayrıntılı anlatsınYok esmer ve daha kısa etkisi bırakmışsın bende
Neden nasıl bilmiyom
Aşk olsunSeverim yorumlarını. Hadi foto at bana jsjsjsj
Allahım nasıl bi ortama düştüm
Herkes herkese resim atıyor
Tüm merakım giderilecek sanırım bu akşam
Üstelik giç de beklemezken
cıksssss7. Olayım kop gel