- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
- Konu Sahibi ceycey0406
Hayır görmedikSildim gördün dimi @ceycey001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır görmedikSildim gördün dimi @ceycey001
TadaaaaBen görmedim
Attım bakın hemenHayır görmedik
İfşa olmamalıyım ben kesinlikleBen de bazen öyle seyler yazıyorum ki sonradan dank ediyor ya ifsa olursam diye
sen avrupadasın diye havalandın yok oğluma ordan kız alırım şu bu dedin hıhhhh benim kıza erkek mi yokk hele bir 20 olsun elini sallasa ellisi saçını sallasa tellisiBen henüz görmedim ama sözde bide dünür olucaktık
Ben şok
Herkes kim olduğumu bilecekse burda olmanın heyecanı nerde?
Benim de vi özel mesaj arkadaşım vardı
Ama gitti
Çok yalnızım o günden beri
Ekran resmi alauım da gör gününüTadaaaa
CıkBirsürü kanka yapmışsın işte ne yalnızı
İsvec kronu ne kadar olmuş biliyon mu sen ? Bir Volvo şuan kaç para biliyon mu ? Yok , hiç bişey bilmiyon. Oldu ozaman bende oğluma başka kız bakarım artıksen avrupadasın diye havalandın yok oğluma ordan kız alırım şu bu dedin hıhhhh benim kıza erkek mi yokk hele bir 20 olsun elini sallasa ellisi saçını sallasa tellisi
Herkesin bi elektrası varmış işteelektra bana esmer geliyordun sen
Sildim afhjj orada yüzüm şiş kuzu daha minyonum agjkkEkran resmi alauım da gör gününü
Dedi mavi seksü kıyafetli afetBir daha açık giyme cücükler gözükmesin haram başkasına
Yine de sert bakıyorsunSildim afhjj orada yüzüm şiş kuzu daha minyonum agjkk
Herkesin bi elektrası varmış işte
Tadaaaa
hep beraber beni mi işletiyorsunuz?ben niye görmedim ayol?Dedi mavi seksü kıyafetli afet
Kuzum gördüğüm kadarıyla çok doğru tespitleri olan ,lafı dolandırmadan gediğine oturtan bir kızsın sen de ❤anamnezi herkes seviyor yalnız.bizim gibi patavatsız densiz değil.salon kadını