- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi ceycey0406
Atla... atla..Atıyorum hemen sayfayı yenıleyın silicem hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atla... atla..Atıyorum hemen sayfayı yenıleyın silicem hemen
Ahahahaha benim hollanda hakkinda öğrendiğim şey yuzde 98 ingilizce konuşulduğu ve gidilse hic hollanda dilini yani flemenkceyi öğrenmeden de hayatini idame ettirebileceğin onu da baska bir konudan öğrenmiştim o uyeyi de hatirliyorum da yazmiyim.simdiHollanda kanunlarını ve yasalarını öğrendim suy sayesinde , kendimi yeni doğmuş Hollandalı gibi hissediyorum şuan
Ahahaha deli dedin ee ingilizce öğretmeni olduğunu da bilince direkt crazy kelimesi geldi aklimaDeli be o da diyor olabilirler
Ben de 657liyim memnun oldum :) 1 hafta izin zor aldim 2 senelik iznim duruyorHaha ben düz 657 deyim bana yapma kıskanıyom
bdv ye asla gelmez tanımazsınTahmin ediyorum komşu çıkanı
Ben henüz görmedim ama sözde bide dünür olucaktıkbeni en fazla 5 kişi gördü.biri de komşum çıktı ha ha ha
Seni sevmeyen ölsünBiz Anamnez le mesajlaşıyoruz konuşuyoruz, kankim o benim, bdv de beni ilk keşfedenlerden
Ben şokbeni en fazla 5 kişi gördü.biri de komşum çıktı ha ha ha
Benim de vi özel mesaj arkadaşım vardıBiz Anamnez le mesajlaşıyoruz konuşuyoruz, kankim o benim, bdv de beni ilk keşfedenlerden
Önden atmayam ne olur olmaz agjkk
anamnezi herkes seviyor yalnız.bizim gibi patavatsız densiz değil.salon kadınıBiz Anamnez le mesajlaşıyoruz konuşuyoruz, kankim o benim, bdv de beni ilk keşfedenlerden
Bem de beğendim ama hiç hayalimdeki elektra değilBurçak seni beğendi
Cok eski yıllarda diycem burda kk da hepimizin albumleri vardi. Dugun Nisan resimlerimiz cart curtBen şok
Herkes kim olduğumu bilecekse burda olmanın heyecanı nerde?
Benim de vi özel mesaj arkadaşım vardı
Ama gitti
Çok yalnızım o günden beri
Ben şok
Herkes kim olduğumu bilecekse burda olmanın heyecanı nerde?
Benim de vi özel mesaj arkadaşım vardı
Ama gitti
Çok yalnızım o günden beri
Niye be nasıldım şirret bir şey miBem de beğendim ama hiç hayalimdeki elektra değil
Ben de bazen öyle seyler yazıyorum ki sonradan dank ediyor ya ifsa olursam diyeBak şimdiii
Benim ödüm kopuyor biri beni tanıyacak diye
Siz komple birbirinize özelden resim mi atıyordunuz
Bende o biz ögesine giriyormuyum?anamnezi herkes seviyor yalnız.bizim gibi patavatsız densiz değil.salon kadını
YokNiye be nasıldım şirret bir şey mi
Ben bile gördüm
anamnezi herkes seviyor yalnız.bizim gibi patavatsız densiz değil.salon kadını