- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
Yok bacum benim herüf hazur. Günü geri sayiyoruz sayiyoruz ileri gidiyor yine.Taam sen yaz kriterlerini bikinili fotonu sora atarsın önce kriter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bacum benim herüf hazur. Günü geri sayiyoruz sayiyoruz ileri gidiyor yine.Taam sen yaz kriterlerini bikinili fotonu sora atarsın önce kriter
Rapor et mayışından kessinlerManolyayı nasıl bilmiyon ceycey
En az benim kadar mesain var bdv de
Ben şu an kendi bacağıma sıktım dimi?yazıklar olsunn arkadaşlığımıza.ben niye görmedim ayol?
Yok bacum benim herüf hazur. Günü geri sayiyoruz sayiyoruz ileri gidiyor yine.
aynen öyle.hele 24 saat içinde bir resim görmeyeyim ben bilirim sana yapacağımıBen şu an kendi bacağıma sıktım dimi?
Fitne nin mi?Acana adını anmasak mı onun?
HıyırFitne nin mi?
Ama benim profildeki kadin bıyıklı, onun profildeki erkek peruklu , makyajlı.Üslup o kadar erkekti ki ben seni erkek olarak yürüdün sandım valla
Sorry
sevgili aramızdaki öğretmenler ve eğitimciler öğrencileriniz şuraya yzdıklarınızı bir görse bir daha o okullarda insan içine çıkamazsınız yeminlen deli bunlar diyeHıyır
M..e
Bak atacağım hemen sileceğim ona göre hazır mısın?aynen öyle.hele 24 saat içinde bir resim görmeyeyim ben bilirim sana yapacağımı
Ben okulda da böyle deliyimsevgili aramızdaki öğretmenler ve eğitimciler öğrencileriniz şuraya yzdıklarınızı bir görse bir daha o okullarda insan içine çıkamazsınız yeminlen deli bunlar diye
Karnınada tarih ve saati yazmayı unutmasın . Gidio bir mankenin vücudunu çalmadığını nerden bilebiliriz yoksa dimi amaat şuraya bikinili bir resmini de inansınlar
Geldim kuzum ama ben ailelerin yanında sürekli takip edemedim kk yı. Tüm olayı kaçırmışım ..anlamaya çalışıyorum.O konu noldu şimdi? Kaç euro verince ortak hesap açılıyor ? Kaç dükkan verince resmi nikah yapılıyormuş kafamda deli sorular hepsi yalan mıymış yoksa ?Anamnez buraya kaçtıkk
Bu çok mantıklıymışKarnınada tarih ve saati yazmayı unutmasın . Gidio bir mankenin vücudunu çalmadığını nerden bilebiliriz yoksa dimi ama
Geldim kuzum ama ben ailelerin yanında sürekli takip edemedim kk yı. Tüm olayı kaçırmışım ..anlamaya çalışıyorum.O konu noldu şimdi? Kaç euro verince ortak hesap açılıyor ? Kaç dükkan verince resmi nikah yapılıyormuş kafamda deli sorular hepsi yalan mıymış yoksa ?
Ben okulda da böyle deliyim
Benimkiler zerre şaşırmaz
Ah keşkeeeeTamam sen en önemli kısmı halletmişsin bundan sonrası çıtır çerez
tam yalan değil.adama yürüyor hatta 2 aydır beraber de yaşıyor olabilir de ama bize 4 yıllık evliyim niye dedi orasını çözemedim.geleceğe dönüş filmi gibi kadındıGeldim kuzum ama ben ailelerin yanında sürekli takip edemedim kk yı. Tüm olayı kaçırmışım ..anlamaya çalışıyorum.O konu noldu şimdi? Kaç euro verince ortak hesap açılıyor ? Kaç dükkan verince resmi nikah yapılıyormuş kafamda deli sorular hepsi yalan mıymış yoksa ?
Bak atacağım hemen sileceğim ona göre hazır mısın?