geyik ordinaryus profesörleri burada

Hayatımda gördüğüm en ilginç karakter. Onların hayatlarını okurken sanat filmi izliyor gibi oluyorum. O olmaz, bu hiç olmaz demekle sonlanıyor konular.
15 saatlik uzaklıktaki yere gitmek için her şeyi hazırlayıp yola çıkıyorlar ve biraz gittikten sonra çocuk hunharca kusuyor, bütün arabayı kusmuk içinde bırakıyor hatta kusmuk arabadan taşıyor :KK70: Sonra vazgeçtik deyip geri dönüp eşyalarını yerleştiriyorlar. Çok garipti gerçekten:KK70::KK70:

15 saatlik uzaklıktaki yere gitmek için her şeyi hazırlayıp yola çıkıyorlar ve biraz gittikten sonra çocuk hunharca kusuyor, bütün arabayı kusmuk içinde bırakıyor hatta kusmuk arabadan taşıyor :KK70: Sonra vazgeçtik deyip geri dönüp eşyalarını yerleştiriyorlar. Çok garipti gerçekten:KK70::KK70:
Aa tivoli dediğiniz o mu 😂

Hosgeldin
Artık bize çete diyenler haklı olurlar umarım wjjwj
KudrAlobar KudrAlobar çetenin basi sendin bak eksik.kalmissin sen de gel
Ya çok eskiden Egem diye bir üye vardı
Ara ara aklıma gelir
Ona ne oldu acana
Hatirliyorum hatta onunla yakin oturuyormusuz buluşacaktik bi ara ama sonra o gitti ben de o aralar kk pek girmedim belki baska bir uyelikle aramizdadir çünkü 10 senede o kadar uye geldi gecti nick degistirdi ki
Üyeliğini iptal etmiş bi ara gördüm öyle bişe , bi ben mi hatırlıyorum yaban elmayı 🤓😁
Daha yeni buralardaydi noldu ki yabanelmaya?
Cutemum mı cutemom mu ne vardı bir de, çok acayip bir hikayesi vardı onun da. Çok aktifti o muhtemelen yine buralardadır da renk vermiyordur.
Cutemom
Ilk esinden cocugu vardi sonra bekar biriyle evlenmişti uzun bir hikayesi vardi yine en az 5 6 sene önceki uyelerden

X