- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- Konu Sahibi ceycey0406
Off bana sabah annesi yazıyormuş gıbı yazdı affedın dıye afhjj ben ne alaka biz polemiğe bile girmedik afjjkKonu kapandıktan sonra yetiştim ben ona ya.
Amma korkmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off bana sabah annesi yazıyormuş gıbı yazdı affedın dıye afhjj ben ne alaka biz polemiğe bile girmedik afjjkKonu kapandıktan sonra yetiştim ben ona ya.
Amma korkmuş
Allahım yaHerkese yazdi tek tek
Yooo sana hic gicik olmadim laf falan mi soktum ki. Cokta edepli takılıyorum yapmam ben.Sen bana da gıcıktın sanki
hani biz tatile gidecektik baş başa kocaları ekip?Benim mesajımı da bulmuşsun
15 saatlik uzaklıktaki yere gitmek için her şeyi hazırlayıp yola çıkıyorlar ve biraz gittikten sonra çocuk hunharca kusuyor, bütün arabayı kusmuk içinde bırakıyor hatta kusmuk arabadan taşıyor Sonra vazgeçtik deyip geri dönüp eşyalarını yerleştiriyorlar. Çok garipti gerçektenHayatımda gördüğüm en ilginç karakter. Onların hayatlarını okurken sanat filmi izliyor gibi oluyorum. O olmaz, bu hiç olmaz demekle sonlanıyor konular.
Bi kere bi geyik konusunda biri bana senin yüzünden polemiğe girip banlanacaktım ilk kez yazmıştıYooo sana hic gicik olmadim laf falan mi soktum ki. Cokta edepli takılıyorum yapmam ben.
Elektra tehlikeli gelmisti bana.
Off bana sabah annesi yazıyormuş gıbı yazdı affedın dıye afhjj ben ne alaka biz polemiğe bile girmedik afjjk
Ben konunun sonuna yetiştim okumam bitti konu gittiOff bana sabah annesi yazıyormuş gıbı yazdı affedın dıye afhjj ben ne alaka biz polemiğe bile girmedik afjjk
Aa tivoli dediğiniz o mu15 saatlik uzaklıktaki yere gitmek için her şeyi hazırlayıp yola çıkıyorlar ve biraz gittikten sonra çocuk hunharca kusuyor, bütün arabayı kusmuk içinde bırakıyor hatta kusmuk arabadan taşıyor Sonra vazgeçtik deyip geri dönüp eşyalarını yerleştiriyorlar. Çok garipti gerçekten
Neyim tehlikeli profilimden me kadar minnoş biri olduğum belli halbukiYooo sana hic gicik olmadim laf falan mi soktum ki. Cokta edepli takılıyorum yapmam ben.
Elektra tehlikeli gelmisti bana.
Bana gıcık olan varsa bu mesaja beğenmedim atsın.
Bana özelden yazınca şok oldum ne oluyor diye agjkkBen konunun sonuna yetiştim okumam bitti konu gitti
Hosgeldinve ben yokum
KudrAlobar çetenin basi sendin bak eksik.kalmissin sen de gelArtık bize çete diyenler haklı olurlar umarım wjjwj
Hatirliyorum hatta onunla yakin oturuyormusuz buluşacaktik bi ara ama sonra o gitti ben de o aralar kk pek girmedim belki baska bir uyelikle aramizdadir çünkü 10 senede o kadar uye geldi gecti nick degistirdi kiYa çok eskiden Egem diye bir üye vardı
Ara ara aklıma gelir
Ona ne oldu acana
Daha yeni buralardaydi noldu ki yabanelmaya?Üyeliğini iptal etmiş bi ara gördüm öyle bişe , bi ben mi hatırlıyorum yaban elmayı
CutemomCutemum mı cutemom mu ne vardı bir de, çok acayip bir hikayesi vardı onun da. Çok aktifti o muhtemelen yine buralardadır da renk vermiyordur.
çok ısrar ettin koydum kızgın suratıbana gıcık olan da kızgın surat koysuns
dklgmld
Neler oluyor burada?KudrAlobar olmazsa olmaz bence
Ay yok ben banlanma meraklısı oldum bi ara yiyemedim. Yememem gerek dedim. 2 kere gittim. Suan düzenli 2 haftadir 2 gun gidiyorum. Hafta bitiyor bugun yerim iste artikBi kere bi geyik konusunda biri bana senin yüzünden polemiğe girip banlanacaktım ilk kez yazmıştı
O sen değil miydin?
çok ısrar ettin koydum kızgın suratı
derhal ölü taklidi yapın kudra geldiNeler oluyor burada?
ne yazdı ya bana yazmadı meraktan çatlıcamHerkese yazdi tek tek