- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
beni de hiç konuşmadan tanışmadan sevmeyenler var çok şükürrrBen zaten hep banlanıyorum
Biri bi kenardan sürekli şikayet ediyor
Kim olduğunu bilmiyorum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de hiç konuşmadan tanışmadan sevmeyenler var çok şükürrrBen zaten hep banlanıyorum
Bugun annesinin mesaj attigi tabiiikiO değilde dün 14 yaşındaki hanım kızımızı hatırlıyor musunuz?
Özelden yazsanaBen biliyorum galibada adını anmayayım benide şikayet ediyor belki seninki de odur ahkk
Hahaha ben bi kere olmustum. Ama hangi yorumuna hatırlamıyorum bile
Hayatımda gördüğüm en ilginç karakter. Onların hayatlarını okurken sanat filmi izliyor gibi oluyorum. O olmaz, bu hiç olmaz demekle sonlanıyor konular.Hahaha 100 bin milyondur haklı tivoli, sadece onaylanmak için konu açıyor Aksini söylersen de tü kakasın
Neyse ya affedelim dedikodu olunca benimde aklım nevrim dönüyor elim ayağım titriyor agjkk normal afhjk
attım özeldenAt valla ben okumak istiyorum
Ben zaten hep banlanıyorum
Gordumattım özelden
heee ben de.fitne demek ben demekBen fitneyi severim
Mesaj sanada mı geldi afhjkBugun annesinin mesaj attigi tabiiiki
Bulan adını atsın 2 okuyup güleyim ajfjejfj ben şuan zeynebin konusundayım, nana diye bi üye farketti çok kurgusal dedi skfkdkfjjfaynen aynen
telefondan gizli gizli yazıodu
muhtemelen tuvalete kapanıodu yazarken
dfkjkldsd
nicki neydi ya çıldırcam
Bana gıcık olan varsa bu mesaja beğenmedim atsın.Bana kesin gıcık olan vardır zira düm düz kimseyi pohpohlamadan yazıyorum agjjk
pişttt kendi aranızda fısıldaşmak yassahhhhGordum
Yok 1.5 2 ay once falan senin daha ilk yorumunu okumustum. Kk nin ne hale geldiğinden haberim olmadigi icin birilerini gömuyordum.Geçen konuştuğumuz konuda mı?
Çocuğun ailevi problemleri varmış güya hani
O değilde dün 14 yaşındaki hanım kızımızı hatırlıyor musunuz?
Herkese yazdi tek tekMesaj sanada mı geldi afhjk
Sen bana da gıcıktın sankiYok 1.5 2 ay once falan senin daha ilk yorumunu okumustum. Kk nin ne hale geldiğinden haberim olmadigi icin birilerini gömuyordum.
Benim mesajımı da bulmuşsunBulan adını atsın 2 okuyup güleyim ajfjejfj ben şuan zeynebin konusundayım, nana diye bi üye farketti çok kurgusal dedi skfkdkfjjf