geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben sen de dahil birkaç kişiyi etiketlemeyi düşündüm ama birbirine gıcık olan var mı , varsa da asla bilmediğim için çünkü her şeyi en son duyduğum için etiketleyemedim ahsjajsja

Haha bana gıcık olan varsa şimdi söylesin yoksa sonsuza kadar sussun😅

O kızçe bipolar zaar bugün de krediyle ayfon almış onu yazıyor
hanslar alamanya da bu volvo nun anavatanında.kız sen bana hani oyuncak volvo araba getirecektin?şimdi aklıma geldi
Biliyorum da oradan bi isim bilemedigimden attim hans diye :)
Alamanyadan gelenleri şıp diye tanirim dün komsunun akrabasi vardi burada adam sırf hava atmak için nein nein diyip duruyordu sanki hic Almanca kelime bilmiyoruz cahiliz gibi havalarda 🤣

Burcak alintilar birbirine girmis altina ya da üstüne yazamadim.telefondan
o kızda psikolojik bir sorun var bence zorunlu alan diye gorunce direkt is yerindeki fuckbuddy konusu geldi benim.de aklima 🤣

Hatırlıyorum onu, çok korkak çıktı o.
Hatta kocam kızar buraya girdiğimi bilmiyor falan da yazmıştı.
Millete saydırırken iyiydi bir de artistlik yapıyordu sjfjsjdj.

aynen aynen
telefondan gizli gizli yazıodu
muhtemelen tuvalete kapanıodu yazarken

dfkjkldsd
nicki neydi ya çıldırcam

Alamanyadan gelenleri şıp diye tanirim dün komsunun akrabasi vardi burada adam sırf hava atmak için nein nein diyip duruyordu sanki hic Almanca kelime bilmiyoruz cahiliz gibi havalarda 🤣

o kızda psikolojik bir sorun var bence zorunlu alan diye gorunce direkt is yerindeki fuckbuddy konusu geldi benim.de aklima 🤣
benim hans eniştem var.alamanyada misafir bilem etmişti beni.hanslar candır cannn :KK45:

Bi de başka konusunda kombin atıp duruyor bugün olmuş muyum diye onun yaşadıklarının onda birini yaşasam ordan burdan toplarsınız beni,hatun giyinip süslenip işe gidiyor 😁

X