- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi ceycey0406
Ay bilen söylesin artık nolur çok gerginimBen açmıştım bu başlıkla konu
İspikçiler yüzünden kapatıldı
Bu konudan banlanacak mıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilen söylesin artık nolur çok gerginimBen açmıştım bu başlıkla konu
İspikçiler yüzünden kapatıldı
Neyse ya affedelim dedikodu olunca benimde aklım nevrim dönüyor elim ayağım titriyor agjkk normal afhjkbak ya
kınadım şu an hepsini
Kim onlar ksjfjsjsjsben 2 üyeye gıcığım onlarda bana.çağırsan da gelmezler
Ben sen de dahil birkaç kişiyi etiketlemeyi düşündüm ama birbirine gıcık olan var mı , varsa da asla bilmediğim için çünkü her şeyi en son duyduğum için etiketleyemedim ahsjajsja
En sevdiğim evreKim onlar ksjfjsjsjs
O kızçe bipolar zaar bugün de krediyle ayfon almış onu yazıyor
Biliyorum da oradan bi isim bilemedigimden attim hans diye :)hanslar alamanya da bu volvo nun anavatanında.kız sen bana hani oyuncak volvo araba getirecektin?şimdi aklıma geldi
Hatırlıyorum onu, çok korkak çıktı o.
Hatta kocam kızar buraya girdiğimi bilmiyor falan da yazmıştı.
Millete saydırırken iyiydi bir de artistlik yapıyordu sjfjsjdj.
Bu gecenin sonu hos olmaz gibi geliyor.Ay bilen söylesin artık nolur çok gerginim
Bana kesin gıcık olan vardır zira düm düz kimseyi pohpohlamadan yazıyorum agjjkHaha bana gıcık olan varsa şimdi söylesin yoksa sonsuza kadar sussun
ben o konuyu çok çoook sonra okumuştum hayretler içindeBu sitedeki en başarılı fake zeynepti
Günlerce oyalamıştı bizi
Hey gidi
Şimdikiler çok çömez
Sen biliyor musun sebebini?
benim hans eniştem var.alamanyada misafir bilem etmişti beni.hanslar candır cannnBiliyorum da oradan bi isim bilemedigimden attim hans diye :)
Alamanyadan gelenleri şıp diye tanirim dün komsunun akrabasi vardi burada adam sırf hava atmak için nein nein diyip duruyordu sanki hic Almanca kelime bilmiyoruz cahiliz gibi havalarda
Burcak alintilar birbirine girmis altina ya da üstüne yazamadim.telefondan
o kızda psikolojik bir sorun var bence zorunlu alan diye gorunce direkt is yerindeki fuckbuddy konusu geldi benim.de aklima
Hahaha ben bi kere olmustum. Ama hangi yorumuna hatırlamıyorum bileHaha bana gıcık olan varsa şimdi söylesin yoksa sonsuza kadar sussun
Ay bilen söylesin artık nolur çok gerginim
Biliyorum da oradan bi isim bilemedigimden attim hans diye :)
Alamanyadan gelenleri şıp diye tanirim dün komsunun akrabasi vardi burada adam sırf hava atmak için nein nein diyip duruyordu sanki hic Almanca kelime bilmiyoruz cahiliz gibi havalarda
Burcak alintilar birbirine girmis altina ya da üstüne yazamadim.telefondan
o kızda psikolojik bir sorun var bence zorunlu alan diye gorunce direkt is yerindeki fuckbuddy konusu geldi benim.de aklima
Ben zaten hep banlanıyorumBana kesin gıcık olan vardır zira düm düz kimseyi pohpohlamadan yazıyorum agjjk
Eskileri konuşmayın bence.
Burdakileri hele hiç konuşmayın.
SustumEskileri konuşmayın bence.
Burdakileri hele hiç konuşmayın.
Ben biliyorum galibada adını anmayayım benide şikayet ediyor belki seninki de odur ahkkBen zaten hep banlanıyorum
Biri bi kenardan sürekli şikayet ediyor
Kim olduğunu bilmiyorum sadece