• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Günaydınnn...
Güzel ve yorucu bir haftasonundan sonra, yine geldik iş başına.
İyi bir hafta olsun herkes için umarım...
2250147

Ne güzel demişsiniz yorucu bir hafta sonundan sonra iş başına gelmek diye
Gerçekten öyle çalışan olunca hafta sonuna kaldığı için işler koşturmaktan dinlenemiyoruz bile.

Ne güzel demişsiniz yorucu bir hafta sonundan sonra iş başına gelmek diye
Gerçekten öyle çalışan olunca hafta sonuna kaldığı için işler koşturmaktan dinlenemiyoruz bile.
ben bu hafta sonu kendimi sokaklara attım. gezmekten iş yapmadım vallahii. işe geldim dinlenmeye

ben bu hafta sonu kendimi sokaklara attım. gezmekten iş yapmadım vallahii. işe geldim dinlenmeye
ohh iyi yapmışsınız valla
ben bir hafta sonu hiç çıkmıyorum yemek falan yapıyorum atıyorum dolaba
dondurucuya falan bir şeyler atıyorum sonraki hafta sonları rahat edeyim diye
işte dinlenme kısmına bende katılıyorum inanın dinleniyorum
işte olsa sonuçta oturarak yapıyorum pc başında .

ohh iyi yapmışsınız valla
ben bir hafta sonu hiç çıkmıyorum yemek falan yapıyorum atıyorum dolaba
dondurucuya falan bir şeyler atıyorum sonraki hafta sonları rahat edeyim diye
işte dinlenme kısmına bende katılıyorum inanın dinleniyorum
işte olsa sonuçta oturarak yapıyorum pc başında .
aslında en güzeli ama hiç halim yok bu aralar. umarım ilerde ben de bu kadar hamarat olabilirim. şu aralar baya bitkinimdee..

aslında en güzeli ama hiç halim yok bu aralar. umarım ilerde ben de bu kadar hamarat olabilirim. şu aralar baya bitkinimdee..
Yeni gördüm siz bebek bekliyorsunuz ondan bitkinsiniz haklısınız yani.
Valla dinlenin bol bol derim tadını çıkarın ne güzel

[
teşekkür ederim. keşke emekli olsak :KK43:
Bende çok isterdim emekli olmayı maalesef daha çok var.
Birde ben 2 yıl kızımda ücretsiz izin aldım bir yıl olmadı başlayalı o kadar zorlandım ki başlayınca
çok yoruldum evde ama güzeldi yani yine de
Gerçi evde sinirlenip bazen ay iyi ki bitmiş ücretsiz diyorum iyi ki başlamışım
işte dinleniyorum diyorum ama cok yıpranıyoruz iş ev derken kendimizi çok yıpratıyoruz.
Sizin 2. galiba hayırlısı ile gelsin bebişiniz. ne güzel 2. çocuğu da yapıyorsunuz
valla ben cesaret edemiyorum hep tek baktım kızıma o kadar yoruldum ki galiba uzun süre 2. düşünmeyecem gibi

[
Bende çok isterdim emekli olmayı maalesef daha çok var.
Birde ben 2 yıl kızımda ücretsiz izin aldım bir yıl olmadı başlayalı o kadar zorlandım ki başlayınca
çok yoruldum evde ama güzeldi yani yine de
Gerçi evde sinirlenip bazen ay iyi ki bitmiş ücretsiz diyorum iyi ki başlamışım
işte dinleniyorum diyorum ama cok yıpranıyoruz iş ev derken kendimizi çok yıpratıyoruz.
Sizin 2. galiba hayırlısı ile gelsin bebişiniz. ne güzel 2. çocuğu da yapıyorsunuz
valla ben cesaret edemiyorum hep tek baktım kızıma o kadar yoruldum ki galiba uzun süre 2. düşünmeyecem gibi
benim ilk olacak ama ikiz :) bende doğum izninden hemen sonra yarım çalışma yarım maaş ile işe devam edeceğim kısmetse. annem gelecek yardıma. tek olmak yoruyor ve yıpratıyor ama :( hak veriyorum sana tek bakan arkadaşım var o da çocuğu 30 dk bakan birini bulsamda kafam dinlense diyor ve haklı da..

benim ilk olacak ama ikiz :) bende doğum izninden hemen sonra yarım çalışma yarım maaş ile işe devam edeceğim kısmetse. annem gelecek yardıma. tek olmak yoruyor ve yıpratıyor ama :KK43: hak veriyorum sana tek bakan arkadaşım var o da çocuğu 30 dk bakan birini bulsamda kafam dinlense diyor ve haklı da..
Böyle mesajları gördükçe sanirim hic çocuk yapamayacağım 😂 annelik gerçekten çok kutsal tüm benligini çocuğa adiyorsun ve bütün hayatından vazgeciyorsun

benim ilk olacak ama ikiz :) bende doğum izninden hemen sonra yarım çalışma yarım maaş ile işe devam edeceğim kısmetse. annem gelecek yardıma. tek olmak yoruyor ve yıpratıyor ama :KK43: hak veriyorum sana tek bakan arkadaşım var o da çocuğu 30 dk bakan birini bulsamda kafam dinlense diyor ve haklı da..
Maşallah size ve bebişlerinize sağlıkla huzurla mutlulukla alın kucağınıza inş.

Böyle mesajları gördükçe sanirim hic çocuk yapamayacağım 😂 annelik gerçekten çok kutsal tüm benligini çocuğa adiyorsun ve bütün hayatından vazgeciyorsun
Hiç öyle düşünmeyin zor ama çok güzel
İşten yorgun gidiyorum kızım bir sarılıyor inanın ne yorgunluk kalıyor ne stres
Hele ki sevimlilikleri maskaralıkları ay dünyaya değer.

Hiç öyle düşünmeyin zor ama çok güzel
İşten yorgun gidiyorum kızım bir sarılıyor inanın ne yorgunluk kalıyor ne stres
Hele ki sevimlilikleri maskaralıkları ay dünyaya değer.
Tabi orası öyledir ama ben bu konuda çok cekimserim o kucuk gümüşlerini gorunce bile icim ısınıyor ama benim için çok zor şuan hayat şartlarında berbat olunca hayırlısı rabbim aramadan versinde şuan degil😁

Tabi orası öyledir ama ben bu konuda çok cekimserim o kucuk gümüşlerini gorunce bile icim ısınıyor ama benim için çok zor şuan hayat şartlarında berbat olunca hayırlısı rabbim aramadan versinde şuan degil😁
Doğru söylüyorsunuz gerçekten zor her şey hayat şartları çok zor.
Hayırlısı olsun en güzel en hayırlı zamanda inş. anne olurunuz

Günaydınlar hanımlar...
Dün gelemedim kusura bakmayın, işlerin yoğunluğundan.

Haftasonu demek benim için yorgunluk oluyor genlede, iki ufak çocuk olunca.
Onların koşuşturmacası, tatlı oluyor ama vücut yoruluyor.

Bir de bu hafta sanırım hiç dinlenemedim onunda etkisi var malesef.

Günaydınlar hanımlar...

Günaydın teşekkürler
Aslında sizi bilmiyorum ama haftasonunu ben biraz kendim abartıyorum galiba bütün işi bitirmeye çalışıyorum hafta içine pek bir şey kalmasın diye birde çocuk olunca hijyene dikkatetmek için epey abartıyorum silmeyi falan hafta içi sadece bir süpürge atıyorum mesai bitimi eve.
Olmuyor ama maalesef alışınca bir rutine yapmayınca dayanamıyorum

Günaydın teşekkürler
Aslında sizi bilmiyorum ama haftasonunu ben biraz kendim abartıyorum galiba bütün işi bitirmeye çalışıyorum hafta içine pek bir şey kalmasın diye birde çocuk olunca hijyene dikkatetmek için epey abartıyorum silmeyi falan hafta içi sadece bir süpürge atıyorum mesai bitimi eve.
Olmuyor ama maalesef alışınca bir rutine yapmayınca dayanamıyorum

Aynen Aynen...

Bende haftasonu evi kaldırıyorum ayağa bir günümü ayırıp.
Çocukla başka türlü olmuyor, haliyle dinlenmek yerine yoruluyor oluyoruz.
Nadiren haftasonuna bırakmamak için Cuma akşamı falan bazen temizlik yapıyorum.
Onun haricinde ya Cumartesi ya da Pazar pert haldeyim... :-)

Günaydınlar hanımlar...

günaydın hoşgeldin. bende bebişler gelmeden gezebildiğimce geziyorum :D eve toplanamıyorum

Back