Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu hafta sonu kendimi sokaklara attım. gezmekten iş yapmadım vallahii. işe geldim dinlenmeyeNe güzel demişsiniz yorucu bir hafta sonundan sonra iş başına gelmek diye
Gerçekten öyle çalışan olunca hafta sonuna kaldığı için işler koşturmaktan dinlenemiyoruz bile.
ohh iyi yapmışsınız vallaben bu hafta sonu kendimi sokaklara attım. gezmekten iş yapmadım vallahii. işe geldim dinlenmeye
aslında en güzeli ama hiç halim yok bu aralar. umarım ilerde ben de bu kadar hamarat olabilirim. şu aralar baya bitkinimdee..ohh iyi yapmışsınız valla
ben bir hafta sonu hiç çıkmıyorum yemek falan yapıyorum atıyorum dolaba
dondurucuya falan bir şeyler atıyorum sonraki hafta sonları rahat edeyim diye
işte dinlenme kısmına bende katılıyorum inanın dinleniyorum
işte olsa sonuçta oturarak yapıyorum pc başında .
Yeni gördüm siz bebek bekliyorsunuz ondan bitkinsiniz haklısınız yani.aslında en güzeli ama hiç halim yok bu aralar. umarım ilerde ben de bu kadar hamarat olabilirim. şu aralar baya bitkinimdee..
teşekkür ederim. keşke emekli olsakYeni gördüm siz bebek bekliyorsunuz ondan bitkinsiniz haklısınız yani.
Valla dinlenin bol bol derim tadını çıkarın ne güzel
Bende çok isterdim emekli olmayı maalesef daha çok var.teşekkür ederim. keşke emekli olsak![]()
benim ilk olacak ama ikiz :) bende doğum izninden hemen sonra yarım çalışma yarım maaş ile işe devam edeceğim kısmetse. annem gelecek yardıma. tek olmak yoruyor ve yıpratıyor ama[
Bende çok isterdim emekli olmayı maalesef daha çok var.
Birde ben 2 yıl kızımda ücretsiz izin aldım bir yıl olmadı başlayalı o kadar zorlandım ki başlayınca
çok yoruldum evde ama güzeldi yani yine de
Gerçi evde sinirlenip bazen ay iyi ki bitmiş ücretsiz diyorum iyi ki başlamışım
işte dinleniyorum diyorum ama cok yıpranıyoruz iş ev derken kendimizi çok yıpratıyoruz.
Sizin 2. galiba hayırlısı ile gelsin bebişiniz. ne güzel 2. çocuğu da yapıyorsunuz
valla ben cesaret edemiyorum hep tek baktım kızıma o kadar yoruldum ki galiba uzun süre 2. düşünmeyecem gibi
Böyle mesajları gördükçe sanirim hic çocuk yapamayacağımbenim ilk olacak ama ikiz :) bende doğum izninden hemen sonra yarım çalışma yarım maaş ile işe devam edeceğim kısmetse. annem gelecek yardıma. tek olmak yoruyor ve yıpratıyor amahak veriyorum sana tek bakan arkadaşım var o da çocuğu 30 dk bakan birini bulsamda kafam dinlense diyor ve haklı da..
Maşallah size ve bebişlerinize sağlıkla huzurla mutlulukla alın kucağınıza inş.benim ilk olacak ama ikiz :) bende doğum izninden hemen sonra yarım çalışma yarım maaş ile işe devam edeceğim kısmetse. annem gelecek yardıma. tek olmak yoruyor ve yıpratıyor amahak veriyorum sana tek bakan arkadaşım var o da çocuğu 30 dk bakan birini bulsamda kafam dinlense diyor ve haklı da..
Hiç öyle düşünmeyin zor ama çok güzelBöyle mesajları gördükçe sanirim hic çocuk yapamayacağımannelik gerçekten çok kutsal tüm benligini çocuğa adiyorsun ve bütün hayatından vazgeciyorsun
Tabi orası öyledir ama ben bu konuda çok cekimserim o kucuk gümüşlerini gorunce bile icim ısınıyor ama benim için çok zor şuan hayat şartlarında berbat olunca hayırlısı rabbim aramadan versinde şuan degilHiç öyle düşünmeyin zor ama çok güzel
İşten yorgun gidiyorum kızım bir sarılıyor inanın ne yorgunluk kalıyor ne stres
Hele ki sevimlilikleri maskaralıkları ay dünyaya değer.
Doğru söylüyorsunuz gerçekten zor her şey hayat şartları çok zor.Tabi orası öyledir ama ben bu konuda çok cekimserim o kucuk gümüşlerini gorunce bile icim ısınıyor ama benim için çok zor şuan hayat şartlarında berbat olunca hayırlısı rabbim aramadan versinde şuan degil![]()
Günaydın teşekkürlerGünaydınlar hanımlar...
Dün gelemedim kusura bakmayın, işlerin yoğunluğundan.
Haftasonu demek benim için yorgunluk oluyor genlede, iki ufak çocuk olunca.
Onların koşuşturmacası, tatlı oluyor ama vücut yoruluyor.
Bir de bu hafta sanırım hiç dinlenemedim onunda etkisi var malesef.
Günaydın teşekkürler
Aslında sizi bilmiyorum ama haftasonunu ben biraz kendim abartıyorum galiba bütün işi bitirmeye çalışıyorum hafta içine pek bir şey kalmasın diye birde çocuk olunca hijyene dikkatetmek için epey abartıyorum silmeyi falan hafta içi sadece bir süpürge atıyorum mesai bitimi eve.
Olmuyor ama maalesef alışınca bir rutine yapmayınca dayanamıyorum
günaydın hoşgeldin. bende bebişler gelmeden gezebildiğimce geziyorumGünaydınlar hanımlar...
Dün gelemedim kusura bakmayın, işlerin yoğunluğundan.
Haftasonu demek benim için yorgunluk oluyor genlede, iki ufak çocuk olunca.
Onların koşuşturmacası, tatlı oluyor ama vücut yoruluyor.
Bir de bu hafta sanırım hiç dinlenemedim onunda etkisi var malesef.
günaydın hoşgeldin. bende bebişler gelmeden gezebildiğimce geziyorumeve toplanamıyorum