Geyik Muhabbeti / Off-Topic

su mu ? yada ödem oluşmuştur ay güldürdün beni yaa :)
Maşallah 5 ayda hepsini halletmişsiniz bu ne aceleydi canikom :)

ay şekerim sorma ne bileyim işte bi gazla evlendik. aslında benim ailem seneye bırakalım acele etmeyelim dedi de. erkek tarafı bizde çok uzamaz uzadıkça sorunlar yaşanır falan dedi erkene istediler öyle oldu işte. tıpkı boşanmamız gibi. 30.12 de karar verdim,31.12de avukatla görüştüm aileleri çağırdım, 1.1.13 te avulata gittik imzamızı attık, 20.02 de boşandık. bizim herşey yıldırım hızıyla oluyor maalesef

Okurken güldüm yaa acele kararlarımız benziyor, bizimkilerde daha sonra olsun istemişlerdi,, bizde bi gazla evlendik işte :)

ayrıca da kızlar bizim bölüm 10 kişi. yani bu katta öyleyiz bizim bölüm ve toplantı odaları var. bizim bölümde biz oohooo o bi alıştırdım tatlıları şimdi bırakamıyorlar. çikolata alıp dağıtıyordum stick var ya onlardan haftalardır masada bekliyordu üstüne 2.sini veriyordm şimdi bana soruyorlar bişeyyokmu diye :) hatta aynı kişi dün elmalı turta dağıttı, salı günü bi arkadaşımız havuç-tarçın-cevizli kek yapıp getirdi, bi önceki hafta ekler söyledik iş yerine, brownie ler, vişneli pastalar, berkes işyerinde bana -piyonist sen geldin çığrımızdan çıktık diyor. o değil tüm bu kadar yiyen ekip sabahlarıda sadece nesfit, kellogs falan yiyip rejim yapıyor kim inanırsa

Pizzanın yanında diet cola içmek gibi bişey olmuş :)

Son düzenleme:
Okurken güldüm yaa acele kararlarımız benziyor, bizimkilerde daha sonra olsun istemişlerdi,, bizde bi gazla evlendik işte :)

Allah sonumuzu benzetmesin hayatım. dediğim gibi salı görüştük, boşanmadan vazgeçmedim ama tekrar denemeye karar verdim, arkadaşım şaşırıyor ani olmadımı bu diye. buna gelene kadar ani karar verdiğim oo neler var . acele işe şeytan karılıyormuş anladık

Bende bu işlerin çok uzatılmasını sevmiyordum
Zaten bazı şeyler oturmadan isteme vs. faslına girmeyelim dedim
Askerlik, iş güç hallolunca geldiler
Aile faslının çok uzamasından yana değildim, böylesi benim de işime geldi

Ama meşhur anneannesi, işyerine gidip babamı sıkıştırıyormuş hadi olsun bu iş dünya gözüyle torunumun söz-nişan-düğününü göreyim diyomuş..
Öylece iş hızlandı..
Şimdi de dünya gözüyle torununun çocuğunu görmek istiyomuş

ahaaaaa kuzum sen ne iş yaparsın
maşallah eksiğiniz yok fazlanız var..gelsin hımbıl hımbıl etler

Siz eşinle aynı semttemi oturuyordunuz kader ?
Dünya gözüyle bide de sponsor olsalar ya :)

Beni de Şubat'ta istemeye geldiler
Mart'ta sözlendik
Haziran'da nişanlandık
Kasım' da evlendik

9 ay da olmuş hepsi

Bizimkiler de Kasımda tanıştılar Aralıkta babası vefat ettiğinden beklemeye aldık Şubat ortası istedirler 3 Martta nişan 8 Aralık düğün.. Bu arada Pazar günü de Nişanlanalı tam 1 sene oluyor Zaman da ne çabuk geçmiş böyle...

Bizim ofiste de bizim bölüm oburdur evden yapıp getirme olayı yok ama hemen hemen her ay birileri yurt dışına çıktığı için çikolatalar havada uçuşuyor ve hergün çay saatlerinde kek falan dağıtıyorlar birini yemezsen diğerini yiyorsun yanii

Siz eşinle aynı semttemi oturuyordunuz kader ?
Dünya gözüyle bide de sponsor olsalar ya :)

Yok ama yakın semtler minibüsle 5 dk.
Ben onların semtinde okudum liseyi, hatta o da aynı okuldaydı..
O zamanlar ben kendisine selam bile vermezdim tabi

Sponsor olmak mı.. Para dersen buz gibi soğurlar senden

Son düzenleme:

Senin bu ay dönümlerine, nişan dönümüne hastayım Bircan nasıl aklında tutuyorsun

Sizin de hemen hemen bizim gibi olmuş bizim de Mart-Kasım söz düğün arası

Pizzanın yanında diet cola içmek gibi bişey olmuş :)

sorma hayatım ya daha neler neler. toplantı olduğu zamanlar burada sabahları ve 3 gibi küçük pizzalar, tatlıkar falan alınıyor. çaycı abimiz bizi çağırıyor önce beğendiklerimizi alıyoruz kalanları diğerlerine ikram ediyor. deli gibi yiyoruz. ama yinede bu boğazla 5 kilo verdim 2 ayda maşallah diyin haaaaaa

Yok ama yakın semtler minibüsle 5 dk.
Ben onların semtinde okudum liseyi, hatta o da aynı okuldaydı..
O zamanlar ben kendisine selam bile vermezdim tabi

Sponsor olmak mı.. Para dersen buz gibi soğurlar senden

Lise arkadaşımısınız sizz nerden nereye hayat işte ...

Bende faydasız insanların boş konuşmalarını duyunca derin dondurucu gibi oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…