Bskn, ban seeenn... Nereden nereye...
Sana birşey söylemişim, faydasını görmüşsün ve harika birşey çıkmış ortaya...
Gördüm canım, harika olmuş... Ellerine sağlık ve çok mutlu oldum şimdiii....
hormonik durumlar söz konusu..pek öyle diyetle falan olcak gibi değil ya benim ki..
yuvarlana yuvarlana giderim artıkk
Canım benim, hiç sıkma canını...
O dönemde inan bana kilo verirsin.
Ben veremedim gerçi, çünkü morali bozukken yiyen bir insanım.
İncecik dal gibi değildim evlendiğimde, ama herşey güzel geçti ve bitti...
ben istanbuldayım.aslen karadenizliyim.ama sevgilim, müstakbel eş adayım adanalıailesi orada yaşıyor.kendi burada yaşıyor-çalışıyor.
Günaydın Kader,,
bende onu çok seviyorum o yüzden gofretto koydum adımı.:)))
ben heyecanla kendiliğimden vermeyi bekliyorum..
telaşa düşerim deyinn
ne cezasıı:26:
yok canım yaa..biz gibi tombul ve kilolu insanların genelde kompleksli olduğu söylenir ve ya düşünülür
halbuki bu kadar şeyin arasında hiç de önemsemediğim bir durum dış görünüş açısından..öyle de beyazı giyiyorsun böyle de..
Allah ım önce ağız tadı nasip etsin, sağlık versin..ben de sinirimi yiyerek çıkarıyorumama o dönem illaki veririm biliyorum.
heyecan boğazımı kilitliyor benimbakalım kısmet tabiigelin ata binmiş ya kısmet demiş.
bende seviyorum ya. albeni olsun, probis olsun, pringles olsun. severimde severim. zaten kilomun tek sebebi o pis yiyecekler. bazen yememk için içinden şimdi bi kıl çıksa falan diyede midemi bulandırıyorumki yemeyeyim diyee
birde günaydınlar hepinizee
ben hiç kilo verememiştim o dönemde. gerçi bizim aileler aralıkta tanıştı. ocakta isteme oldu, şubatta nişan, mayısta düğün. hangi arada verecektim onuda bilmiyorum ama hiiiç veremedim belki 1 kg gitmiştir sudur oda
gelin alcaz seni desenee
ben hiç kilo verememiştim o dönemde. gerçi bizim aileler aralıkta tanıştı. ocakta isteme oldu, şubatta nişan, mayısta düğün. hangi arada verecektim onuda bilmiyorum ama hiiiç veremedim belki 1 kg gitmiştir sudur oda
Benim bi arkadaşım vardı, kızı cips manyağı yapmıştımo da zaten kolaya bayılırdı.. 3 çeşit aile boyu cips ve 2,5 litrelik kola alırdık birbirimize giderken ikimiz bitirirdik
Günaydın hoş geldin
Beni de Şubat'ta istemeye geldiler
Mart'ta sözlendik
Haziran'da nişanlandık
Kasım' da evlendik
9 ay da olmuş hepsi
Maşallah kader afiyetler olsun, bende bi ara çok seviyordum cips yemeği ama ciddi kilo yapıyor birde çok yağlı olmasından midem bulanmaya başlamıştı çok yediğimde.
uzun zamandır kendime cips almıyorum ikram eden olursada tadımlık yiyorum sadece :)
1 yıldır da diş teli kullanıyoırum çoğu abur cuburla vedalaşmak zorunda kaldım. Ama kış dolayısıyla 2 - 3 kilo kadar aldım.
Ben seni hep bıcır bıcır minyon olarak hayal ediyorum nedense:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?