kızlarr Allah iyiliğimizi versin...karnım acıktı yahu...
biz gün yapsak Allah bilir neler çıkardı..
kuzular mesaim bitti ben kaçar öptüm sizleri görüşürük
hımmm bak bide kuzu şu kırmızı biberi alıp fırın tepsisine koyup közleyip soyunca onu minikçe doğrayıp sarımsak biras sirke tuz istersem yğurtta olur bölede çok hoş oluyo etli yemeklerin yanında kocan için mantarsız bu formatı düşünebilirsin
yeter ki istek olsun canım...eskiden bu kadar öğrenecek yer yoktu..benim eski gazetelerden
hevesleyip aldığım ktiaplar duruyor..şimdi öyle mi? videolu anlatımlar var her yerde..malzemeler bol..
olur olur daha ne baklavalar börekler açarsın sen Allah ın izniyle..
benim de o yaşlarda ( ki senle yaşıt sayılırız ) bir balık maceram var..ben balık ayıklamam diyordum..
babam ayıklayacaksın..dayağını bile yemiştim..:26: bu yüzden..geçende koca palamudu ayıklarken aklıma geldi..
biberleri folyoya sarmalımıyım :26:
ben bi keresinde fırında patlıcan közleyeyim dedim bi güzel dedim patlıcanları koydum fırına ama folyoya sarmamıştım .. tadını beğenmedik o şekilde :26:
Ben takıntılı kızlardan olamadım bir türlü, bu saatten sonra da olmam herhalde diye umut ediyorum...
Hani bu ete dokunamaz, ciğeri doğrayamaz tipler vardır ya (sözüm meclisten dışarı:26:)...
Ama bir tek balık konusunda tecrübesizim. Eşim balığı çok sever, o yüzden balık konusunu ona bıraktım.
Gerisini ben hallederim dedim o da itiraz etmedi sağolsun.
Fakat geçen gün düşündük, bizim 1 tane balkonumuz var o balkonda malesef ki yatak odası tarafında.
O yüzden balık kızartmak evde bir rüya olacak sanırım, mutfak kapısı olmadığından koku direk eve yayılacak müsaitlikte.
Kayınvalidemde yiyeceğiz balıkları artık, kayınpederim de çok sever...
Hatta geçen pazar onlarda palamut yedik...
Balık konusunda biz işin kolayını bulduk valla...
Folyoya sarmanın mantığını ben tam bilmiyorum ama eğer patlıcan közleyip tadını beğenmediysen, biberleri de sarmanda fayda var.
Nasılsa hepsi aynı şekilde pişiyor, bence sararak dene derim
biz hem eski evimizde hemde yeni evimizde fırında palamut yedik:
Ooo afiyet olsun o zaman canım...
bu kadar yemek muhabbeti üstüne eve gidip yemek yiyemeyeceğim..
diş için randevum var..:26: her şeyi geçtim o iğne yok mu...:18: ağrısı
bile günler sürüyor..çenem yamuluyor sanki..:26:
kanal tedavisi yaptırmıştım 2 yıl evvel..gel gelelim gelişi güzel yapan dr.yüzünden
tekrar bir operasyon geçiriyorum..üstelik dişimi de kaybetme tehlikesi var..
teşekkür ederim canımeski evimiz kokmuştu ama bu yeni evimizde diğer odalara koku gitmedi baya önlem aldık
Ay canım benim çok geçmiş olsun, o diş ağrısını ve tedavi sürecini bilirim.
Allah kolaylık versin, inşallah eli hafif bir doktora denk gelirsin de, anlamadan olursun tedavini...
sağolasın canım...bu diş bitecek bir diğeri var...uzun bir süreç olacak..:26:
Ben takıntılı kızlardan olamadım bir türlü, bu saatten sonra da olmam herhalde diye umut ediyorum...
Hani bu ete dokunamaz, ciğeri doğrayamaz tipler vardır ya (sözüm meclisten dışarı:26:)...
Ama bir tek balık konusunda tecrübesizim. Eşim balığı çok sever, o yüzden balık konusunu ona bıraktım.
Gerisini ben hallederim dedim o da itiraz etmedi sağolsun.
Fakat geçen gün düşündük, bizim 1 tane balkonumuz var o balkonda malesef ki yatak odası tarafında.
O yüzden balık kızartmak evde bir rüya olacak sanırım, mutfak kapısı olmadığından koku direk eve yayılacak müsaitlikte.
Kayınvalidemde yiyeceğiz balıkları artık, kayınpederim de çok sever...
Hatta geçen pazar onlarda palamut yedik...
Balık konusunda biz işin kolayını bulduk valla...
İşleri sermişim demin, vallahi az daha yapılması gereken bir iki şey vardı onları atlamış olacaktım.
Eh kızlar bana müsade bugünlük, güzel tatlı sohbet için herkese çok teşekkür ederim.
Akşama gidip yemeklerimi yapayım bari, çok öpüyorum sizleri, kısmetse 15 dk sonra çıkıcam işten.
balık kokulu bir olay gerçekten..benim koku hassasiyetim yüksek ama bazı egzantrik kokuları absorbe edebiliyor bünyem..
her gördüğüme de iğrenmem mesela ama bazı şekiller ya aşırı sinirimi bozar ya da iğrenirim böle dengesiizim..
kendin pişir kendin ye yerleri ne kadar uygun bilmiyorum ama olayı çözüme kavuşturmak güzel bu açıdan..zira
balık mevsimi...benim özümde çook sever balığı...
bende balık sonrası her yeri çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorum ve gerekirse ocakta kahve yakıyorum..ya da sirke..
etkili oluyor,bilmeyenlere duyrulur aynı zamanda...
ayyyy ben bişi unuttum dedim tammm:18:
neyse ki iptal bir işlemdi..şükür yahuu...
sağolasın canım..bende serdim serdim hem de nasıl...ay sonuda uçuşuyorum sonra..
rica ederiz canım,sen de sağolasın..kolay gelsin,afiyetler olsun size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?