Günaydın
Ben karar veridim bu hafta sonu aynı resimdeki gibi kahvemi alacam malum hava soğuk öyle bir yerde oturamam ama balkonum kapalı kış balkonu orda bir keyif yapacam
tabi sonra temizlik
Aynen HAKLISINIZO kayınvalide konuları zaten, aman aman diyorum.
Benim de başımda var bir tane herkeste olduğu kadarıyla.
Uzak olmak bazen fayda bile sağlar inanın.
Az görüşülsün, öz görüşülsün, mantığı var bende de.
Sizde bizim gibiymişsiniz gerçi 3 eltim var 2 si akrabası cok iyiler onlarla bir benle diğer yabancı olana gelip gitmezler takardım önce üzülürdüm ücretsizdeyken tekim diye kızma tek bakınca banyo yapmaya vaktim olmazdı nasılsın diye arayıp sormazdı ama şimdi iyi ki muhabbet yokmuş diyorum zaten aynı memleketten de gittikbiri kayınvalide mi dedi. en güzeli bende. konuşmuyoruz kayınvalide kayınpeden ve 2 kerdeşleyada onlar mı biizmle konuşmuyor demeliyim bilemedim. zaten onların konuştuğu kimse yok. kayınvalide kendi kardeşleriyle bile konuşmuyor öyle problemliler.
eşinin tavrı çok önemli. biz ilk başlarda çok kavga ediyorduk ama çok şükür eşimde anladı gerçekleri de artık o benden daha tepkili ben telkin ediyorum onu boşver diye..Sizde bizim gibiymişsiniz gerçi 3 eltim var 2 si akrabası cok iyiler onlarla bir benle diğer yabancı olana gelip gitmezler takardım önce üzülürdüm ücretsizdeyken tekim diye kızma tek bakınca banyo yapmaya vaktim olmazdı nasılsın diye arayıp sormazdı ama şimdi iyi ki muhabbet yokmuş diyorum zaten aynı memleketten de gittik
Eşimi arar konuşur kayınvalidem beni de arada sorar
Allahtan eşim iyi bu konuda beni hiç madur etmedi
biri kayınvalide mi dedi. en güzeli bende. konuşmuyoruz kayınvalide kayınpeden ve 2 kerdeşleyada onlar mı biizmle konuşmuyor demeliyim bilemedim. zaten onların konuştuğu kimse yok. kayınvalide kendi kardeşleriyle bile konuşmuyor öyle problemliler.
Sizde bizim gibiymişsiniz gerçi 3 eltim var 2 si akrabası cok iyiler onlarla bir benle diğer yabancı olana gelip gitmezler takardım önce üzülürdüm ücretsizdeyken tekim diye kızma tek bakınca banyo yapmaya vaktim olmazdı nasılsın diye arayıp sormazdı ama şimdi iyi ki muhabbet yokmuş diyorum zaten aynı memleketten de gittik
Eşimi arar konuşur kayınvalidem beni de arada sorar
Allahtan eşim iyi bu konuda beni hiç madur etmedi
eşinin tavrı çok önemli. biz ilk başlarda çok kavga ediyorduk ama çok şükür eşimde anladı gerçekleri de artık o benden daha tepkili ben telkin ediyorum onu boşver diye..
ay bana da 2 erkek geliyor çok korkuyorum vallaÖylesi de fenaymış yani, Allah yardım etsin.
Boşver uzak olsunlar da daha iyi.
Bende iki erkek annesiyim bazen diyorum bakalım benim gelinler ne diyecekler benim hakkımda.
Ama tek bildiğim şey, tecrübe ettiklerimi kesinlikle yaşatmayacağım o net.
Ki kayınvalide konusunda bir hayli tecrübem var, hem kendi kayınvalidemden hem de babaannemden.
O zaman eşinizi taktir ettim.
Genelde erkekler malesef bu konularda ortayı bulamama gibi bir sorun yaşıyorlar.
Halbu ki olay basit, karına karın gibi, annene de annen gibi davranacaksın o kadar.
Benim kayınvalidem bir kere laf arasında bana "ben senin kuman değilim" demişti.
Artık kendisini hangi statüde gördüyse.
Nitekim artık bizde sular duruldu şükür.
Benim iyi niyetim olmasa bazı şeyler çok kötü hal alabilirdi gerçi.
ay bana da 2 erkek geliyor çok korkuyorum vallahayır benim kaynanam kendi kaynanasıyla konuşmuyomuş ama bi ders çıkaramamış. inşallah bende öyle olmam
Sağduyulu yaklaşımınız bariz belli valla tebrik ediyorum sizi
Aslında en güzeli de sizinde dediğiniz gibi eşlerin yaşayarak bazı şeyleri görüyor olmaları aileleri hakkında bir şey yapmamıza gerek kalmıyor bu sayede.
Ama benim baya salaklığım oldu evliliğimin ilk yıllarında eşimin abisinin iflasından sonra bir kredi eşimle ödedik abisinin destek için kayınvalidem yardım etmedi ona
coçuğu var diye üzülüp eşimle destek çıktık ama onlarda kıymet bilmedi bu durumlarda eşimi her türlü soğuttu 2 sene ücretsizde evdeydim 3 defa kapım çalındı onlar tarafından.
Bu durumlar eşimi yükselme sınavlarına itti iyide oldu çıktık ordan. Şimdi özledik diyorlar eşime kızımı da özlemişler bayramda gelin diyorlarmış Eşim arar sorar slm söyle derim o kadar . ama 1 buçuk yıldır başka memleketteyim torunlarını görmeye gelmediler. Eşim gitti 2 defa bana şart koşmaz dengeyi kuruyor kayın pederimi severim ama gerçekten iyi biri eşimde babası için gider ayrıdır bizde yeri yani tam aile olmayı becerememiş eşim tarafı.
ay bana da 2 erkek geliyor çok korkuyorum vallahayır benim kaynanam kendi kaynanasıyla konuşmuyomuş ama bi ders çıkaramamış. inşallah bende öyle olmam
ay cok hoşuma gitti yorumunuz yok yok olmazsınız.
Benim bir abim var yani anne var anne var yani
annem abimlere 3 saat uzaklıkta oturuyor
her hafta koli yollar çalışıyorlar diye yemek yapamazlar diye ve 4 yıllık evliler yani yenide değil kıskandım mı ne
Abimlere gittimi babamla gezmeye evi toparlar temizler giderr evine
Bize de öyledir birde biz kardeşler canız yani böyle olunca görünce ben cok üzüldüm eşim gilin aralarındaki mesafeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?