Offf cidden yoğunsunuz olsun Allah sağlık versin hepsinin üstesinden gelirsiniz
Aslında annelikte tam olarak bu koşturmaca
Çok iyi bir gözlemcisiniz
Ben bundan sonra size danışacam eşya konusunda
A pardon gözden kaçmış umarım ciddi bir şey değildir kontrolünüz.
Konularınızı inceliyecem benimde evde değiştireceğim şeyler var çünkiBenim bir tane çeyiz konum var, eskiden burada evlenmeden önce sohbet ediyorduk.
O zamanlarda çok araştırırdım, sonuç olarak çeyiz sayfası aç bak herkes evlenecek bari destek alsınlar, demişlerdi.
Nitekim güzel bir konu oldu, hala soru soranlar oluyor ben de elimden geldiğince cevaplıyorum.
Danışmak istersen, severek yardım ederim...
Valla deşarj olursunuz insanın çok ihtiyacı oluyor sohbete gülmeye size iyi eğlenceler pazar günüKesinlikle öyle.
Ben velilerden çok gelen olacağını sanmıyorum zaten.
Akşamına da kayınvalidemler gelecekler, o yüzden böyle üst üste olmasında sakınca görmedim.
Kısmet bakalım yaşayıp göreceğim artık ama seviyorum misafir ağırlamayı.
Ev geniş zaten (çok şükür avantaj oluyor) ama temizlemesi mesele tabii ki.
Beni yoğun bir akşam, yoğun bir cumartesi bekliyor.
Pazar keyifli olacak bence, çocuklar oynar, bizde iki dedikodu yaparız velilerle
Nice güzel yaşları olsun oğlunuzun sağlıkla mutlulukla sizinle ....Günaydın herkese.
Ben dün izinliydim haliyle siteye giriş yapmadım.
Büyük oğlum 5 yaşını doldurdu, çok güzel geçti doğum günü ancak ben bir hayli yorgunum...
Günaydın
Aaa estafurullah bende yoktum geçen hafta izindeydim minik kuşumla vakit geçirdim cok güzeldi ay evde olmak çok iyi geliyor çalışmayıda seviyorum ama koşturmadan evde iş yapmak kızımla gezmek ona istediği yemeği hemen o anda yapmak çok güzeldi.
Nasıl oldunuz siz sağlığınız nasıl .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?