• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Geçer geçer,
Bende haftasonu "neye bu kadar hırpalıyorum kendimi bu kadar özveri bu kadar fedakarlık" modunda depresyona bağladım... :-):-)
Neyseki kendimi toparlamam kolay oldu.

Bizimde maaşlar yarın yatar herhalde.
Bende aynı şekilde bakıma girmem lazım + saç kestirip boyatmam lazım.

:KK48: ay cok hoşuma gitti yorumunuz yok yok olmazsınız.
Benim bir abim var yani anne var anne var yani
annem abimlere 3 saat uzaklıkta oturuyor
her hafta koli yollar çalışıyorlar diye yemek yapamazlar diye ve 4 yıllık evliler yani yenide değil kıskandım mı ne :eek:
Abimlere gittimi babamla gezmeye evi toparlar temizler giderr evine
Bize de öyledir birde biz kardeşler canız yani böyle olunca görünce ben cok üzüldüm eşim gilin aralarındaki mesafeye
benim teyzmein oğlu var gelininden çok dertli. kendi kayınvalideme bişey söylerken düşünüyordum yengem bunu teyzeme söylese üzülür mü diye.. hep ince düşünmeye çalıştım ama boşaymış: neyseki şimdi konuşmuyoruz kibar olucam diye yırtınmıyorum. zaten cadıyım ne isterse yapsın artık:halay:

Her çatının derdi başka diye boşuna demiyorlar.
O hesap... Herkesin sınavı da farklı, sıkıntısı da.
Allah yardımcımız olsun.

Kıymet bilmezler.
Bizim de eşimin abisi çalışmaz, yıllardır.
Şimdi yeni bir iş açtılar bakalım, gırtlağa kadar borçla.
Eşimi aradı bir gün "bana 20 bin verebilir misin" diye.
Eşim de bana söyledi, ben sadece şunu dedim "içim hiç rahat değil, böyle bir mebla vermeni istemem, ancak abindir, zor zamanında sana gelmeyecekte kime gidecek, o yüzden lafım yok, benden yana diyeceğim tek şey iyi ölç tart ona göre davran"...

Eşim de politik davranmış.
"Abi olsa tabii ki veririm, ancak benim de hazırımda yok o kadar para, ama istersen 5 bin kredi çekebilirim senin için, işini görmez ama ek bir yardım olur sana" demiş. Abisi de teşekkür edip konuyu kapatmış.

Ya zaten bizim elimizde avucumuzda olsa niye yardım etmeyelim.
Kirada otururuyoruz ve 2 çocuğumuz var, bugün biri kreşe gidiyor yarın belki diğeri de başlayacak.
Kendimize göre sabit giderlerimiz var ve hiç kimse kusura bakmasın karı koca eşşek gibi çalışıyoruz.
Abisi de bu güne kadar postu yaymasaydı da çalışıp para biriktirseydi.
Biz kimseye demedik "bugün kiram geldi ödeyin, bugün oğlumun okul masrafı var ödeyin" hep böyle yaşadılar ben evlendim evleneli ki bunun önceside var.

Bir de ben evlendikten sonra bir dönem eşim abinisin doğalgaz + elektrik masrafını ödemeye başlamıştı.
Ödüyoruz kimse sormuyor bu giderleri kim ödüyor diye.
2. çocuğuma hamileyken bir gün tepem attı "yeter artık abine yardım ettiğin, hem kıymet bilmiyor surat bin karış gidince, lafını da boru boru söylüyor, hem de ben karnım burnumda çalışırken o yan gelip yatıyor ne işe gidiyor ne birşey, ben mecbur muyum çocuklarımın rızkını abine yedirmeye" diye sinirlenince eşim bi daha ödememeye başladı.
Abisine de ödemediğini bildirdi ki elektriği doğalgazı kesilmesin diye. Ha bu arada doğalgaz sadece ocakta vardı, yoksa öbür türlü zaten hiç bir şekilde ödemesine izin vermezdim. Merkezi sistem olduğu için bina, o ödeme kiraya dahildi.

Nitekim ne zaman evlerine gitsek el kol dolu, etinden tavuğuna, makarnasından sütüne alırdım.
Sonra baktım bir önemi yok bu yardımın, çünkü gayet herkes hayatından memnun, sanki üst düzey şirketlerde çalışıyor karı koca, bir hava bir tafra, bir de lafı gediğine koyma halleri.
Sinirlerim bozuldu.
Artık eskisi gibi almıyorum birşeyler.
Sadece onun da oğlu var, arada ona birşeyler götürüyorum o kadar.
Yeterli zaten, öbür türlü ağadan ağa, paşadan paşa oluyorlar.

Benim de zoruma gitmeye başladı.
Onlar çalışmadıkları için paraları yok, ben it gibi çalışıyorum yeri gelince.
Ne farkımız var? Elleri kolları tutuyor hepsinin, bana niye düşüyor tasası diye sinirlendim kendime.
Bir de üstüne üstlük kıymet bilmek şöyle dursun teşekkürü bile çok gördüklerinden.
Üzülüyordum.
insan da kardeşinin durumunu bilip öyle ister.. iyi ki vermemişsiniz. zaten bu devirde o kadar para zor verilir açıkçası :( birde anlattığınız gibi yüzsüzler var. ben ablamın evinde oturuyorum. ablama da ek kart çıkarttırdım kk na çünkü evine kira ödemiyorum. ama o her ay bana fazla fazla verir harcadığından. ya diyorum zaten benim sana borcum var verip durmasana. çünkü kendisnin boşanma davası devam ediyor ve aldığı nafaka icra ile 400 tl 2 çocuk için. ama o ynede rahat etmiyor. çocuklara bi hediye alsam parasını veriyor vs. sende evini yerini al sonra vermem diyor. veriyor naısl olsa diye yolmaya bakmıyor beni. hatta şimdilerde sürekli onu aldım bunu yapıcam derdinde Allah razı olsun Allah daha çok versn. olunca zaten paylaşılır ama kıymet bilene..

insan da kardeşinin durumunu bilip öyle ister.. iyi ki vermemişsiniz. zaten bu devirde o kadar para zor verilir açıkçası :KK43: birde anlattığınız gibi yüzsüzler var. ben ablamın evinde oturuyorum. ablama da ek kart çıkarttırdım kk na çünkü evine kira ödemiyorum. ama o her ay bana fazla fazla verir harcadığından. ya diyorum zaten benim sana borcum var verip durmasana. çünkü kendisnin boşanma davası devam ediyor ve aldığı nafaka icra ile 400 tl 2 çocuk için. ama o ynede rahat etmiyor. çocuklara bi hediye alsam parasını veriyor vs. sende evini yerini al sonra vermem diyor. veriyor naısl olsa diye yolmaya bakmıyor beni. hatta şimdilerde sürekli onu aldım bunu yapıcam derdinde Allah razı olsun Allah daha çok versn. olunca zaten paylaşılır ama kıymet bilene..

Ne mutlu size, Allah herkese böyle kardeş sevgisi versin.
Zaten o gönlünden geçmese iyi niyet beslemese bu şekilde vermez.
Ama dediğiniz gibi, kıymet bilen ile herşey paylaşılıyor.

Geçer geçer,
Bende haftasonu "neye bu kadar hırpalıyorum kendimi bu kadar özveri bu kadar fedakarlık" modunda depresyona bağladım... :-):-)
Neyseki kendimi toparlamam kolay oldu.

Bizimde maaşlar yarın yatar herhalde.
Bende aynı şekilde bakıma girmem lazım + saç kestirip boyatmam lazım.
Bende Hafta sonu öyle bir atarlanıyorum yorulunca söyleniyorum
içeri geçtim mi eşim ve kızım bakıyor şöyle ne diyor bu gibilerinden
hiçç o kadar oyunlarına devam ediyorlar :KK48:
Ben sırnaşıyorum onlara ne oynuyorsunuz diyerek demin ki söynen ben değilim gibi kendi kendime esiyorum yani :KK48:
ayyy insan kendini mutlu hissediyor bakım saç yapınca
Bende kestim baya saçları kısacık bir yıkayıp kurutup şekillendirici sıktım mı güzel oluyor fazla vaktimi de almıyor.
Çocuk büyüyünce kuaförde keyifli oldu
Kızımda hatırlarım ben içerdeyken onlar pazajın içinde kapıda beklerlerdi ben ben kaş falan halledene kadar
ay kara fatmaya döndüğümü bilirim

Hayırlı kandiller dualarınız, gönlünüzden geçen her şey kabul olsun inşallah
Bol sağlıklı günleriniz
Eviniz bereketli neşeniz bol evlatlarımız sağlıklı mutlu huzurumuz çok olsun inşallah

aminn hayırlı kandiller. dualarımız kabul olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Ne mutlu size, Allah herkese böyle kardeş sevgisi versin.
Zaten o gönlünden geçmese iyi niyet beslemese bu şekilde vermez.
Ama dediğiniz gibi, kıymet bilen ile herşey paylaşılıyor.
amin inşallah. biz annemle teyzemden de böyle gördük. onlarda da hiç kıskançlık yok maşallah. teyzemin durumu daha iyiyken annem verir yedirir içirir. annemin iyiyken annem yedirir içiriri. kim ne yapmış ne almış birbirlerine bilemyiz kimde yoksa olan paylaşılır. saolsun ablamda öyle davranıyor bana. inşallah bende de çok olurda ben de yeğenlerime yaparım.

Bende Hafta sonu öyle bir atarlanıyorum yorulunca söyleniyorum
içeri geçtim mi eşim ve kızım bakıyor şöyle ne diyor bu gibilerinden
hiçç o kadar oyunlarına devam ediyorlar :KK48:
Ben sırnaşıyorum onlara ne oynuyorsunuz diyerek demin ki söynen ben değilim gibi kendi kendime esiyorum yani :KK48:
ayyy insan kendini mutlu hissediyor bakım saç yapınca
Bende kestim baya saçları kısacık bir yıkayıp kurutup şekillendirici sıktım mı güzel oluyor fazla vaktimi de almıyor.
Çocuk büyüyünce kuaförde keyifli oldu
Kızımda hatırlarım ben içerdeyken onlar pazajın içinde kapıda beklerlerdi ben ben kaş falan halledene kadar
ay kara fatmaya döndüğümü bilirim

Sanırım annelerin stili artık kısa saç :-)

Bende kestirdim saçlarımı ve kızıla boyattım.
Bir allık bir ruj bu saç rengi ile kurtarıyor beni.

2253394

Ama tabii benim saçlar daha seyrek, ay bu peruğu mu alsam ne... :-):-)

Hayırlı kandiller dualarınız, gönlünüzden geçen her şey kabul olsun inşallah
Bol sağlıklı günleriniz
Eviniz bereketli neşeniz bol evlatlarımız sağlıklı mutlu huzurumuz çok olsun inşallah

Amin inşallah...
Hayırlı kandiller olsun.
Dualarımız kabul olsun... :dua:

amin inşallah. biz annemle teyzemden de böyle gördük. onlarda da hiç kıskançlık yok maşallah. teyzemin durumu daha iyiyken annem verir yedirir içirir. annemin iyiyken annem yedirir içiriri. kim ne yapmış ne almış birbirlerine bilemyiz kimde yoksa olan paylaşılır. saolsun ablamda öyle davranıyor bana. inşallah bende de çok olurda ben de yeğenlerime yaparım.

Ne mutlu onlara.Keşke her kardeş ilişkisi öyle olsa.

Ben tek çocuğum o yüzden kardeş anlamında bir paylaşım olması imkansız oluyor.
Ancak annemlerin de durumlarını şu sözle anlatabilirim.
Bir gün annemin ablası anneme "Allah kardeşi kardeş yaratmış keseleri ayrı yaratmış" demiş.
Ama durduk yere genel bir sohbette geçiyor bu konu.
Bu kadar severler birbirlerini

Sanırım annelerin stili artık kısa saç :-)

Bende kestirdim saçlarımı ve kızıla boyattım.
Bir allık bir ruj bu saç rengi ile kurtarıyor beni.

Eki Görüntüle 2253394

Ama tabii benim saçlar daha seyrek, ay bu peruğu mu alsam ne... :-):-)
Ama istediğimiz şekili verebiliyoruz kısa saça dimi
Hakikaten çok hoşmuş peruk renkte kesimide
hatırlıyorum da ilk atandığım yıllar bekarken ay saçlarım baya uzundu sabahları erkenden uyanır uçlarına maşa yapardım:KK48:
Ama şimdi kısa saçı seviyorum arada bu saçlarımada maşa yapıyorum kısa olduğu için çok doğal duruyor

Demin Bal böceğimle konuştum kızımla 3 yaşında prensesim
Annecim yemeğini bitirmemişsin dedim bana ne dedi biliyor musunuz (bu şartlarda):KK48: yiyemem dedi yemeği neden dedim yoğurt ekşiymiş:KK48:

Ama istediğimiz şekili verebiliyoruz kısa saça dimi
Hakikaten çok hoşmuş peruk renkte kesimide
hatırlıyorum da ilk atandığım yıllar bekarken ay saçlarım baya uzundu sabahları erkenden uyanır uçlarına maşa yapardım:KK48:
Ama şimdi kısa saçı seviyorum arada bu saçlarımada maşa yapıyorum kısa olduğu için çok doğal duruyor

Yani şekil verebiliyorum da, var olan saç az olunca, istenilen her şekil olmuyor işte.
Peruk sipariş verdim vallahi, Aliexpress'ten heyecanla bekliyorum :-):-):-)
Şah mı olucaz şahbaz mı göreceğiz artık...

Demin Bal böceğimle konuştum kızımla 3 yaşında prensesim
Annecim yemeğini bitirmemişsin dedim bana ne dedi biliyor musunuz (bu şartlarda):KK48: yiyemem dedi yemeği neden dedim yoğurt ekşiymiş:KK48:

Oy maşallah, Allah aklıyla yaşatsın inşallah.

Bizimkilerde öyle çok bilmişler.
Sıhhatli olsunlar da, insan çok seviyor bu hallerini.

Biz geçende bir nişana gittik, boynumda da bir kolye vardı aksesuar.
Büyük oğlum aldı eline kolyeyi dedi ki "annecim bu kolyen çok güzelmiş senin, keşke benim de sevgilim olsa" dedi.
Ben şok oldum, daha 5 yaşında değil.
Dedim neden sevgilin olsaydı?
Bana dedi ki "sevgilim olsa bende ona böyle kolyeler alırım, küpeler alırım, tokalar alırım... "
Ben şok oldum... Büyümüşte küçülmüş, neleri düşünüyor... :-):-):-):-)

Yani şekil verebiliyorum da, var olan saç az olunca, istenilen her şekil olmuyor işte.
Peruk sipariş verdim vallahi, Aliexpress'ten heyecanla bekliyorum :-):-):-)
Şah mı olucaz şahbaz mı göreceğiz artık...
Valla mı ay benim bi arkadaşımın var o kadar doğal duruyor ki
sonucu bize de söyleyin lütfen

Oy maşallah, Allah aklıyla yaşatsın inşallah.

Bizimkilerde öyle çok bilmişler.
Sıhhatli olsunlar da, insan çok seviyor bu hallerini.

Biz geçende bir nişana gittik, boynumda da bir kolye vardı aksesuar.
Büyük oğlum aldı eline kolyeyi dedi ki "annecim bu kolyen çok güzelmiş senin, keşke benim de sevgilim olsa" dedi.
Ben şok oldum, daha 5 yaşında değil.
Dedim neden sevgilin olsaydı?
Bana dedi ki "sevgilim olsa bende ona böyle kolyeler alırım, küpeler alırım, tokalar alırım... "
Ben şok oldum... Büyümüşte küçülmüş, neleri düşünüyor... :-):-):-):-)
Teşekkür ederim.
Sizin yavrunuzu da Allahım korusun inşallah.

Ayyy bayıldım oğlunuzun sözlerine o masumiyetleri her şeye bedel iyi ki varlar
En büyük Aşklarımız

Sormayın, gerçekten iyiki varlar.
Küçük adamlar benim hayatımdakiler, büyüdüklerinde de inşallah iyi evlatlar olurlar.
Nasip bakalım yaşayıp göreceğiz, biz elimizden geldiğince doğru yetiştirmeye özen gösteriyoruz.
İnşallah onlarda bizim emek verdiğimiz kadar düzgün hayatlara sahip olurlar.

Back