Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Geçer geçer,
Bende haftasonu "neye bu kadar hırpalıyorum kendimi bu kadar özveri bu kadar fedakarlık" modunda depresyona bağladım...
Neyseki kendimi toparlamam kolay oldu.

Bizimde maaşlar yarın yatar herhalde.
Bende aynı şekilde bakıma girmem lazım + saç kestirip boyatmam lazım.

benim teyzmein oğlu var gelininden çok dertli. kendi kayınvalideme bişey söylerken düşünüyordum yengem bunu teyzeme söylese üzülür mü diye.. hep ince düşünmeye çalıştım ama boşaymış: neyseki şimdi konuşmuyoruz kibar olucam diye yırtınmıyorum. zaten cadıyım ne isterse yapsın artık

insan da kardeşinin durumunu bilip öyle ister.. iyi ki vermemişsiniz. zaten bu devirde o kadar para zor verilir açıkçası birde anlattığınız gibi yüzsüzler var. ben ablamın evinde oturuyorum. ablama da ek kart çıkarttırdım kk na çünkü evine kira ödemiyorum. ama o her ay bana fazla fazla verir harcadığından. ya diyorum zaten benim sana borcum var verip durmasana. çünkü kendisnin boşanma davası devam ediyor ve aldığı nafaka icra ile 400 tl 2 çocuk için. ama o ynede rahat etmiyor. çocuklara bi hediye alsam parasını veriyor vs. sende evini yerini al sonra vermem diyor. veriyor naısl olsa diye yolmaya bakmıyor beni. hatta şimdilerde sürekli onu aldım bunu yapıcam derdinde Allah razı olsun Allah daha çok versn. olunca zaten paylaşılır ama kıymet bilene..

Ne mutlu size, Allah herkese böyle kardeş sevgisi versin.
Zaten o gönlünden geçmese iyi niyet beslemese bu şekilde vermez.
Ama dediğiniz gibi, kıymet bilen ile herşey paylaşılıyor.

Bende Hafta sonu öyle bir atarlanıyorum yorulunca söyleniyorum
içeri geçtim mi eşim ve kızım bakıyor şöyle ne diyor bu gibilerinden
hiçç o kadar oyunlarına devam ediyorlar
Ben sırnaşıyorum onlara ne oynuyorsunuz diyerek demin ki söynen ben değilim gibi kendi kendime esiyorum yani
ayyy insan kendini mutlu hissediyor bakım saç yapınca
Bende kestim baya saçları kısacık bir yıkayıp kurutup şekillendirici sıktım mı güzel oluyor fazla vaktimi de almıyor.
Çocuk büyüyünce kuaförde keyifli oldu
Kızımda hatırlarım ben içerdeyken onlar pazajın içinde kapıda beklerlerdi ben ben kaş falan halledene kadar
ay kara fatmaya döndüğümü bilirim

Hayırlı kandiller dualarınız, gönlünüzden geçen her şey kabul olsun inşallah
Bol sağlıklı günleriniz
Eviniz bereketli neşeniz bol evlatlarımız sağlıklı mutlu huzurumuz çok olsun inşallah

aminn hayırlı kandiller. dualarımız kabul olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Ne mutlu size, Allah herkese böyle kardeş sevgisi versin.
Zaten o gönlünden geçmese iyi niyet beslemese bu şekilde vermez.
Ama dediğiniz gibi, kıymet bilen ile herşey paylaşılıyor.
amin inşallah. biz annemle teyzemden de böyle gördük. onlarda da hiç kıskançlık yok maşallah. teyzemin durumu daha iyiyken annem verir yedirir içirir. annemin iyiyken annem yedirir içiriri. kim ne yapmış ne almış birbirlerine bilemyiz kimde yoksa olan paylaşılır. saolsun ablamda öyle davranıyor bana. inşallah bende de çok olurda ben de yeğenlerime yaparım.

Sanırım annelerin stili artık kısa saç

Bende kestirdim saçlarımı ve kızıla boyattım.
Bir allık bir ruj bu saç rengi ile kurtarıyor beni.

Ama tabii benim saçlar daha seyrek, ay bu peruğu mu alsam ne...

Amin inşallah...
Hayırlı kandiller olsun.
Dualarımız kabul olsun...

Ne mutlu onlara.Keşke her kardeş ilişkisi öyle olsa.

Ben tek çocuğum o yüzden kardeş anlamında bir paylaşım olması imkansız oluyor.
Ancak annemlerin de durumlarını şu sözle anlatabilirim.
Bir gün annemin ablası anneme "Allah kardeşi kardeş yaratmış keseleri ayrı yaratmış" demiş.
Ama durduk yere genel bir sohbette geçiyor bu konu.
Bu kadar severler birbirlerini

Ama istediğimiz şekili verebiliyoruz kısa saça dimi
Hakikaten çok hoşmuş peruk renkte kesimide
hatırlıyorum da ilk atandığım yıllar bekarken ay saçlarım baya uzundu sabahları erkenden uyanır uçlarına maşa yapardım
Ama şimdi kısa saçı seviyorum arada bu saçlarımada maşa yapıyorum kısa olduğu için çok doğal duruyor

Demin Bal böceğimle konuştum kızımla 3 yaşında prensesim
Annecim yemeğini bitirmemişsin dedim bana ne dedi biliyor musunuz (bu şartlarda) yiyemem dedi yemeği neden dedim yoğurt ekşiymiş

Yani şekil verebiliyorum da, var olan saç az olunca, istenilen her şekil olmuyor işte.
Peruk sipariş verdim vallahi, Aliexpress'ten heyecanla bekliyorum
Şah mı olucaz şahbaz mı göreceğiz artık...

Demin Bal böceğimle konuştum kızımla 3 yaşında prensesim
Annecim yemeğini bitirmemişsin dedim bana ne dedi biliyor musunuz (bu şartlarda) yiyemem dedi yemeği neden dedim yoğurt ekşiymiş

Oy maşallah, Allah aklıyla yaşatsın inşallah.

Bizimkilerde öyle çok bilmişler.
Sıhhatli olsunlar da, insan çok seviyor bu hallerini.

Biz geçende bir nişana gittik, boynumda da bir kolye vardı aksesuar.
Büyük oğlum aldı eline kolyeyi dedi ki "annecim bu kolyen çok güzelmiş senin, keşke benim de sevgilim olsa" dedi.
Ben şok oldum, daha 5 yaşında değil.
Dedim neden sevgilin olsaydı?
Bana dedi ki "sevgilim olsa bende ona böyle kolyeler alırım, küpeler alırım, tokalar alırım... "
Ben şok oldum... Büyümüşte küçülmüş, neleri düşünüyor...

Yani şekil verebiliyorum da, var olan saç az olunca, istenilen her şekil olmuyor işte.
Peruk sipariş verdim vallahi, Aliexpress'ten heyecanla bekliyorum
Şah mı olucaz şahbaz mı göreceğiz artık...
Valla mı ay benim bi arkadaşımın var o kadar doğal duruyor ki
sonucu bize de söyleyin lütfen

Teşekkür ederim.
Sizin yavrunuzu da Allahım korusun inşallah.

Ayyy bayıldım oğlunuzun sözlerine o masumiyetleri her şeye bedel iyi ki varlar
En büyük Aşklarımız

Sormayın, gerçekten iyiki varlar.
Küçük adamlar benim hayatımdakiler, büyüdüklerinde de inşallah iyi evlatlar olurlar.
Nasip bakalım yaşayıp göreceğiz, biz elimizden geldiğince doğru yetiştirmeye özen gösteriyoruz.
İnşallah onlarda bizim emek verdiğimiz kadar düzgün hayatlara sahip olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…