Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nette sıkıntı var sanmıştım. amin inşallah..SouvveniR
heyyy eskilerden arkideşleri görüyorumm nabersiniz şekerler baya uzun zaman oldu görüşmeyeli.![]()
yaaa snein oğlunmu oldu maşalllaaah ne yakışıklı bişey o. benimde kzıım olsun size dünürlük yapıcammm parmağımızda oynaticaz siizn oğlanları. isyancım canım saol sen naıslsın? ne güzel toplanıyoruzz aynı eski günlerdeki gibiiiheyyy eskilerden arkideşleri görüyorumm nabersiniz şekerler baya uzun zaman oldu görüşmeyeli.![]()
Bende öyle sandım da, öyle değilmiş meğersem..
Siteye çok yüklenildi belki ondan da olabilir.
Bu akşam malesef ki mesaideyim, daha buralardayım...
Normalde 5 gibi çıkıyorum ben işten.
Merhabalar, hoşgeldin...
Evet, konu baya eskilerde kaldı ama yine de bir kaç arkadaşın burada olması güzel birşey ya.
![]()
yaaa snein oğlunmu oldu maşalllaaah ne yakışıklı bişey o. benimde kzıım olsun size dünürlük yapıcammm parmağımızda oynaticaz siizn oğlanları. isyancım canım saol sen naıslsın? ne güzel toplanıyoruzz aynı eski günlerdeki gibiii![]()
Toplanalım ya, başka türlü geçmiyor insanın zamanı...yaaa snein oğlunmu oldu maşalllaaah ne yakışıklı bişey o. benimde kzıım olsun size dünürlük yapıcammm parmağımızda oynaticaz siizn oğlanları. isyancım canım saol sen naıslsın? ne güzel toplanıyoruzz aynı eski günlerdeki gibiii![]()
Bizler iyiyiz sen nasılsınisyan123 ?
Evlendik, çoluk çocuk sahibi olduk...
Hatta ikincisi yolda....
Sende ne havadisler var...
Benim yıllarca öyleydi canım ya, çok şükür şimdi 8-5..ben 6 da çıkıyorum maalesef şöyle 8-5 bi iş bulamadım ya 9-6 nedir sinirrr![]()
maşallah pek bi yakışıklı bellki sana çekmemişş hıhhhyaaa sorma teyzesş 21 aylık oldu oğluşummm..
senin kızın olsunda bakalım bir beğencekmiyiz.. hemende kv lik yapıvereyimm..
yaa sürekli bakıyorum kimseyi göremiyordum sizi görünce daldım buraya..
özleşmişiz yahuuu![]()
Tamam sana kolay gelsin, yarın görüşürüz tabii ki...ayy gördümmm gördümmm ikinci maşallah kız hızlı çıktınnn
benimde oğluş büyüyor valla..
iş ev koşturuyorum ya şaftım kayıyor isyan isyan olalı böyle yorgunluk görmemişti ama herşeye değer oğluşumm..
bugün mesai bitti yarın görüşelimmm yine
görüşelim canımmmmmm 9da mesai başayınca burdayımmayy gördümmm gördümmm ikinci maşallah kız hızlı çıktınnn
benimde oğluş büyüyor valla..
iş ev koşturuyorum ya şaftım kayıyor isyan isyan olalı böyle yorgunluk görmemişti ama herşeye değer oğluşumm..
bugün mesai bitti yarın görüşelimmm yine
Ya benim öyleydi işte, çok zor oluyordu canım ya, hele çocuk varken, gerçekten zor oluyor.görüşelim canımmmmmm 9da mesai başayınca burdayımm
souvvenir darısı başıma inşallah. 6da bitiyor mesai ama eve gidişim 8-8.30. burası istanbul maalesef![]()
geliriz tabiiki de. muhabbet seven isanlarız bizzz isyan teee 2011-2012 den. ne güzel yaaaBen çok yokladım bu topiği.
Belki "yeni mesaj" akışında görünür de gelenler olur diye.
Anca biraz hareketlendi.
Sizlerde olmasanız, kimsenin gelip gideceği yoktu vallahi...
bencede çok önemli. zaten diyorum hamilelikte bile zor olacak yol işleri. ya evi işe taşıyacağız yada ben işimi değiştireceğim. yoksa mümkün değil böyle gidip gelmem. ve işin kötü tarafı benim normal zamnda bile midem bulanıyor yolda. akşam 2.5 sabahta 1.5 saat yol günde 4 saat eder. insan hayatı için ne kadr önemliYa benim öyleydi işte, çok zor oluyordu canım ya, hele çocuk varken, gerçekten zor oluyor.
ama şimdi rahatım hamd olsun, mesai 5'te bitiyor eve varmam 5:30, maşallah diyeyim.
Oğlum için herşey zaten, ne kadar erken eve varırsam benim için o kadar fayda.
O kadar çok oğlumla vakit geçirebiliyorum...
Yoksa çalışmanın da bir anlamı yok.
Sende şimdi çocuk yok, öyle böyle idare edilir.
O anlamda çok kasma kendini derim.
Ama inşallah tez zamanda da 8-5 bir işin olur diye de duamdasın...
Kadının evine erken varması önemli birşey...
ben pek dolaşmadım site bile değişmiş. işlerimi halledip tanıdıklara bakıp kaçıyorum. zaman geçtikçe teknolojiden kaçan yaşlı insanlara benziyorum :) sıkıldım yenilikleri takip etmekten yahuuu..Evet eskidik vallahi, ama ne çok şey değişmişpiyonist kişiler değişmiş.
Sohbet ortamları farklılaşmış... İnsan bir yadırgıyor baştan...
bencede çok önemli. zaten diyorum hamilelikte bile zor olacak yol işleri. ya evi işe taşıyacağız yada ben işimi değiştireceğim. yoksa mümkün değil böyle gidip gelmem. ve işin kötü tarafı benim normal zamnda bile midem bulanıyor yolda. akşam 2.5 sabahta 1.5 saat yol günde 4 saat eder. insan hayatı için ne kadr önemli![]()