• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

bende nette sıkıntı var sanmıştım. amin inşallah.. SouvveniR SouvveniR

Bende öyle sandım da, öyle değilmiş meğersem..
Siteye çok yüklenildi belki ondan da olabilir. :KK39:
Bu akşam malesef ki mesaideyim, daha buralardayım...
Normalde 5 gibi çıkıyorum ben işten.

heyyy eskilerden arkideşleri görüyorumm nabersiniz şekerler baya uzun zaman oldu görüşmeyeli. :KK55::KK55::KK55::KK36::KK36::KK36:

Merhabalar, hoşgeldin...
Evet, konu baya eskilerde kaldı ama yine de bir kaç arkadaşın burada olması güzel birşey ya.
:KK36::KK36:

heyyy eskilerden arkideşleri görüyorumm nabersiniz şekerler baya uzun zaman oldu görüşmeyeli. :KK55::KK55::KK55::KK36::KK36::KK36:
yaaa snein oğlunmu oldu maşalllaaah ne yakışıklı bişey o. benimde kzıım olsun size dünürlük yapıcammm parmağımızda oynaticaz siizn oğlanları. isyancım canım saol sen naıslsın? ne güzel toplanıyoruzz aynı eski günlerdeki gibiii :KK71:

Bende öyle sandım da, öyle değilmiş meğersem..
Siteye çok yüklenildi belki ondan da olabilir. :KK39:
Bu akşam malesef ki mesaideyim, daha buralardayım...
Normalde 5 gibi çıkıyorum ben işten.

Merhabalar, hoşgeldin...
Evet, konu baya eskilerde kaldı ama yine de bir kaç arkadaşın burada olması güzel birşey ya.
:KK36::KK36:

ben 6 da çıkıyorum maalesef şöyle 8-5 bi iş bulamadım ya 9-6 nedir sinirrr :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

yaaa snein oğlunmu oldu maşalllaaah ne yakışıklı bişey o. benimde kzıım olsun size dünürlük yapıcammm parmağımızda oynaticaz siizn oğlanları. isyancım canım saol sen naıslsın? ne güzel toplanıyoruzz aynı eski günlerdeki gibiii :KK71:

yaaa sorma teyzesş 21 aylık oldu oğluşummm..
senin kızın olsunda bakalım bir beğencekmiyiz.. hemende kv lik yapıvereyimm..
yaa sürekli bakıyorum kimseyi göremiyordum sizi görünce daldım buraya..
özleşmişiz yahuuu :KK49::KK49::KK49:

Toplanalım ya, başka türlü geçmiyor insanın zamanı...

Hakikaten senin de mi oğlun var isyan123 isyan123 ?
Resimdeki o mu?

Bizler iyiyiz sen nasılsın isyan123 isyan123 ?
Evlendik, çoluk çocuk sahibi olduk...
Hatta ikincisi yolda.... :-)

Sende ne havadisler var...

ayy gördümmm gördümmm ikinci maşallah kız hızlı çıktınnn :KK70::KK70:
benimde oğluş büyüyor valla..
iş ev koşturuyorum ya şaftım kayıyor isyan isyan olalı böyle yorgunluk görmemişti ama herşeye değer oğluşumm..
bugün mesai bitti yarın görüşelimmm yine

ben 6 da çıkıyorum maalesef şöyle 8-5 bi iş bulamadım ya 9-6 nedir sinirrr :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Benim yıllarca öyleydi canım ya, çok şükür şimdi 8-5..
Şükrediyorum... Eve erken gitmek gibisi yok.
Fakat arada böyle mesailerim oluyor malesef.

Buna şükür ki mesai ücretimi de alabiliyorum neyseki...
Onu alamayanlarda var :KK23:

yaaa sorma teyzesş 21 aylık oldu oğluşummm..
senin kızın olsunda bakalım bir beğencekmiyiz.. hemende kv lik yapıvereyimm..
yaa sürekli bakıyorum kimseyi göremiyordum sizi görünce daldım buraya..
özleşmişiz yahuuu :KK49::KK49::KK49:
maşallah pek bi yakışıklı bellki sana çekmemişş hıhhh :KK12::KK76:
evet bende epeydir girmiyordum kimse yok diye gofretto gofretto ile konuşmak için başladım yakaladıkça yazıyprum öyle tandıık isimlereee :KK50:

iş ev koşturuyorum ya şaftım kayıyor isyan isyan olalı böyle yorgunluk görmemişti ama herşeye değer oğluşumm..
Tamam sana kolay gelsin, yarın görüşürüz tabii ki...
Ben günlük olarak düzenli geliyorum buraya, fırsat buldukça...

Maşallah Allah bağışlasın.
Benim ilki 27 aylık...
Bu tam bir süpriz oldu bize vallahi...
Valla ben hızlı çıktım sanırım... :-):-)

görüşelim canımmmmmm 9da mesai başayınca burdayımm

souvvenir darısı başıma inşallah. 6da bitiyor mesai ama eve gidişim 8-8.30. burası istanbul maalesef :KK62::KK62:

Ben çok yokladım bu topiği.
Belki "yeni mesaj" akışında görünür de gelenler olur diye.
Anca biraz hareketlendi.
Sizlerde olmasanız, kimsenin gelip gideceği yoktu vallahi...

görüşelim canımmmmmm 9da mesai başayınca burdayımm

souvvenir darısı başıma inşallah. 6da bitiyor mesai ama eve gidişim 8-8.30. burası istanbul maalesef :KK62::KK62:
Ya benim öyleydi işte, çok zor oluyordu canım ya, hele çocuk varken, gerçekten zor oluyor.
ama şimdi rahatım hamd olsun, mesai 5'te bitiyor eve varmam 5:30, maşallah diyeyim.
Oğlum için herşey zaten, ne kadar erken eve varırsam benim için o kadar fayda.
O kadar çok oğlumla vakit geçirebiliyorum...
Yoksa çalışmanın da bir anlamı yok.

Sende şimdi çocuk yok, öyle böyle idare edilir.
O anlamda çok kasma kendini derim.
Ama inşallah tez zamanda da 8-5 bir işin olur diye de duamdasın... :KK39:
Kadının evine erken varması önemli birşey...

Ben çok yokladım bu topiği.
Belki "yeni mesaj" akışında görünür de gelenler olur diye.
Anca biraz hareketlendi.
Sizlerde olmasanız, kimsenin gelip gideceği yoktu vallahi...
geliriz tabiiki de. muhabbet seven isanlarız bizzz isyan teee 2011-2012 den. ne güzel yaaa :KK200::KK50:

Ya benim öyleydi işte, çok zor oluyordu canım ya, hele çocuk varken, gerçekten zor oluyor.
ama şimdi rahatım hamd olsun, mesai 5'te bitiyor eve varmam 5:30, maşallah diyeyim.
Oğlum için herşey zaten, ne kadar erken eve varırsam benim için o kadar fayda.
O kadar çok oğlumla vakit geçirebiliyorum...
Yoksa çalışmanın da bir anlamı yok.

Sende şimdi çocuk yok, öyle böyle idare edilir.
O anlamda çok kasma kendini derim.
Ama inşallah tez zamanda da 8-5 bir işin olur diye de duamdasın... :KK39:
Kadının evine erken varması önemli birşey...
bencede çok önemli. zaten diyorum hamilelikte bile zor olacak yol işleri. ya evi işe taşıyacağız yada ben işimi değiştireceğim. yoksa mümkün değil böyle gidip gelmem. ve işin kötü tarafı benim normal zamnda bile midem bulanıyor yolda. akşam 2.5 sabahta 1.5 saat yol günde 4 saat eder. insan hayatı için ne kadr önemli :(

Evet eskidik vallahi, ama ne çok şey değişmiş piyonist piyonist kişiler değişmiş.
Sohbet ortamları farklılaşmış... İnsan bir yadırgıyor baştan...
ben pek dolaşmadım site bile değişmiş. işlerimi halledip tanıdıklara bakıp kaçıyorum. zaman geçtikçe teknolojiden kaçan yaşlı insanlara benziyorum :) sıkıldım yenilikleri takip etmekten yahuuu..

bencede çok önemli. zaten diyorum hamilelikte bile zor olacak yol işleri. ya evi işe taşıyacağız yada ben işimi değiştireceğim. yoksa mümkün değil böyle gidip gelmem. ve işin kötü tarafı benim normal zamnda bile midem bulanıyor yolda. akşam 2.5 sabahta 1.5 saat yol günde 4 saat eder. insan hayatı için ne kadr önemli :KK43:

Bence en doğrusu evini taşıman eğer işin konusunda güveniyorsan.
Ben öyle yaptım, işime yakın ve anneme yakın taşındım ki hem eve kolay gidip geleyim, hem de çocuk ile annem ilgilendiği için anneme yakın olmak daha faydalı. Hem kadıncağız da yorulmuyor.

Bu anlamda çok iyi oldu benim için... Bazen hayatta radikal kararlar vermek gerekiyor.
Ha benim için zor oldu eşimi ikna etmek, şartların oluşması vs.
Zaman aldı gerçekten, zaten taşınalı 2 ay falan olmuştur, ama şahsen faydasını çok görüyorum ve tavsiye ederim.
Tabii dediğim gibi iyi ölçüp biçmek lazım, hemen ani verilemiyor bu tarz kararlar. :KK39:

Back