Herkese merhabalarrrr kızlar size sorayım burası kalabalık ve aktıf geldı geyık muhabbete uygunmu bılemedım ama dogum kontrol hapı kullanıp bırakan varmı aranızda?varsa sorularımın devamı gelecekk
Hakikaten insan oglu olarak bir enteresaniz... Illa bir keske buluyoruz dedigin gibi...
Sanslisin bosver... Iyi tarafindan bak... Yalniz olmak daha zor, SIKISTIGIN ve destek bekledigin zamanlarda kalakaliyor insan...
kizlar benim ders calismam gerekiyorsizi öpüyorum yenidem bulisalim, konusalim insallah
Herkese merhabalarrrr kızlar size sorayım burası kalabalık ve aktıf geldı geyık muhabbete uygunmu bılemedım ama dogum kontrol hapı kullanıp bırakan varmı aranızda?varsa sorularımın devamı gelecekk
Mesaj kutun doluymuş
Bizim zaten 6 yıl kredi vardı bi de yeniden taşınma derken borçlar arttı 8 yıl
Hem ondan hemde şu an çalıştığım yerden memnunum 4 ay gibi bi süre sonra dönme hakkım varken onu kaybetmek istemem
Ama tabi dediğim gibi zaman ne gösterir bilemem nasip kısmet
Senin yerinde olsam bende ertelerdim, zaten hamilesin şu an
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hosgeldin...
Dogum control hapi kullanmadim ama ignesi kullandim bir sure, o yuzden ne kadar saglikli bir yanit verebilirim bilemedim ama, belki kulak dolgunlugundan birseyler biliyoruzdur... Sor bakalim...
kizlar benim ders calismam gerekiyorsizi öpüyorum yenidem bulisalim, konusalim insallah
Hemen itina ile bosaltayim...
Aslina bakarsan ben de calismak istiyorum, insan maddi anlamda daha rahat hareket ediyor o zaman... Gelecek acisindan da onemli... Ama dedigin gibi ertelemek su anda daha mantikli geliyor...
Amin canim, insallah borclariniz hemen biter... Rabbim kolaylik versin...
Dedigin gibi imkanin varken zaten bu hakki kaybetme... Yeni kanun da yururluge girer insallah... O 4 aylik izin 6 aya cikacak yeni yilda diye duyumsadim... Esim muhasebeci oldugu icin bu tarz seyleri de takip edebiliyor... Ayrica erkekler icin olan 3 gunluk babalik izni, 10 gune cikacak diyorlar da bakalim... Insallah ben dogum yapana kadar yururluge girer de, esim faydalanir en azindan...
Ah cok sagol cvp verdıgın için ben belara d.k hapı kullanıyordum ve yenı bıraktım yanı;ılac bıtınce 7 gun ara verıyorsun (o 7 gun arada regl oluyorsun )8. gun ılaca baslıyorsun ben bıraktıgım ıcın yenı kutuya baslamadım.bu ayın 9 unda regl oldum 17 sınde bıttı reglım ve dun tekrar regl oldum.ilacı bıraktıgım ıcınmıdır bu acaba
Merhaba
Ben hiç bilmiyorum
Evet biraz da gelecek, çocuğun geleceği için insan çalışmak istiyor
Yoksa elbette herkes kendi yavrusunu kendi büyütmek ister
Ama artık tek kişi çalışınca zor geçiniliyor
Benim elden aldığım borçlarda oldu bu ev için, onları 1 yılda kapatabilirsem sonrası sadece banka taksitleri olacak inşallah
Evet 6 ayı bende duydum ama ne zaman yürürlüğe girer bilmiyorum
Bize denk gelir inşallah
İşte babalık izni 3 gün, ben bu eski evde olsam ya bebekle dışarı çıkmam gerekecekti ya akşamları eşimin bazı şeyleri temin etmesi gerekecekti
Şimdi öyle bi durum olursa annem olacak bu 4 ay evde olsam bile o yardımcı olur, o müsait değilse ablam olur diye düşündüm
Ben biraz pimpirikliyim doğmamış çocuğa don da biçerim işte böyle
Malesef bilmedigim yerden sordun...
Daha bilgili arkadaslara danismani tavsiye ederim, veya doktorun varsa devamli gorundugun ona sorabilirsin...
Keske yardimci olabilseydim...
Yok bunlari dusunmen gayet normal... Ben de internetten bir cok seyi arastiriyorum... Gecenlerde bir bloga denk geldim, sana da ozelden linkini veririm bir oku... Tecrubeli bir anne yazmis, gercekten onemli bilgiler iceriyor...
Zaten benim internetten arastirdigim kadari ile ve dergilerden okudugum kadari ile herkesin hem fikir oldugu konu, anne logsa iken hic bir is yapmasin, mumkunse 6 ay boyunca yaninda biri yardimci olsun. Anne sadece bebegi ile ilgilensin, diger yardimci olabilecek kisiler evin ihtiyaclari ile ilgilensin... Cunku bebek anneye muhtac, annenin de asiri stress altinda kalmamasi cocuguna odaklanmasi gerekiyormus...
Fakat gel gelelim ki bizim gibi normal gelirli insanlarin bunu bu sekilde yurutebilmesi zaten zor. Benim annem bile (tek basina oldugu halde) 6 ay bende kalmaz, maksimum 3 ay kalir diye dusunuyorum...
Hele bir de hamile kal, bak o zaman gor insan neleri dusunuyor... Kendine hayret edersin...
Biraz kk biraz ablamlar kanıma giriyor
Şöyle olur böyle olur derken
Ama iyi de oluyor
Son dakikadansa şimdiden bişeyleri halletmeye çalışıyorum
Tabi nasip kısmet gerisi
Canim sen kac dogumluydun??
Benim hep istedigim 25-26 yasinda hamile kalmakti.
Bilirsin, kadinlarin hep bir aile kurma yuva kurma dusunceleri vardir.
Ama nasip, Rabbim 32 yasimda anne olmayi nasib edecek...
Canim sen kac dogumluydun??
Benim hep istedigim 25-26 yasinda hamile kalmakti.
Bilirsin, kadinlarin hep bir aile kurma yuva kurma dusunceleri vardir.
Ama nasip, Rabbim 32 yasimda anne olmayi nasib edecek...
bende hep 25-26 yaslarında evlenmek ısterdım evlendıkten 2 gun sonra 25 yasıma gırdım=) sımdıde 6 ay sonrasına fln bebek planımız var bakalım ne zaman kısmet olursa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?