• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Linki vermeyi unutmusum cancazim... Simdi de mesaj atamiyoruz ya ard arda onu bekliyorum... :9::9:

Benden tavsiye fazla cengaver olma... Ben oldum da noldu, kimse kiymetini bilmez.
Bir tek senin kiymetini kendi ailen bilir o kadar, yeri geldiginde esin bile bilmiyor... :31:
Evlilik boyle birseymis iste, her gun yeni birsey ogreniyor insan... :9:

Evet öyle maalesef
Ama bu biraz yapı
Kimisi yok yok der ağlar varken bile
Ben öyle değilim, bekler kendim yapmayı tercih ederim
Ama ağlamayana meme yokmuş :1:

bende hep 25-26 yaslarında evlenmek ısterdım evlendıkten 2 gun sonra 25 yasıma gırdım=) sımdıde 6 ay sonrasına fln bebek planımız var bakalım ne zaman kısmet olursa =)

Cok sevindim senin Adina... Rabbim istediginiz zamanda nasib etsin insallah... :34:

1987 liyim
Tam dediğin yaşlardayım :1:
Evet o yüzden hep nasip kısmet diyorum

Senin Adina sevindim canim, hersey zamaninda guzel.
Yas ilerledikce insanin hersey gozunde buyuyor, farkli boyutlarini da dusunmeye basliyor insan.:31:
Ama yasanilan hersey nasip kismet, senin de dedigin gibi.
Rabbim hayirlisini nasib etsin insallah... :16:

İnş snaırım zor bı asama forumdan okuduklarıma gore

Bence kisiye ve bunyeye gore degisir.
Dogum control hapi kullandigin icin soyluyorum, bebek planlamaya basladiginizda muhakkak bir doktora gorun. Ben dogum control ignesi kullanmistim, biraktiktan sonar 6 ay denedik birsey olmadi, sonra doktora gitmeye karar verdim, megersem yumurtaliklarim yavasmis, ondan bebegimiz olmamis.
Yumurtaliklari yavaslatiyor dogum control haplari ve igneleri. Umutsuzluga kapilmamak icin doctor kontrolunde olmak en sagliklisi... Senin de kulaginda bir bilgi olsun diye paylasayim dedim... :34:

Ayrica daha bebek rahme dusmeden yapilmasi gereken testler olabilir, kisiye gore degisir bu testler... Ayni zamanda folik asit alimi gebelikten 3 ay once baslarsa daha saglikli, vucut kendini bebek icin hazirlar... :34:

Bende pek beceremem o işleri :1:
Boğayım malum :23:

Hoş geldi :3:

Farkli kumastan degiliz canim, bende bogayim... :9:
Esim simdiden karalar bagliyor, bebegimizin tahmini dogum tarihi 12 Mayis, bu tarih erkene cekilebilir ama ileri gitmez, o yuzden bebisimiz de kismetse Boga burcu olacak... :9::9:

Farkli kumastan degiliz canim, bende bogayim... :9:
Esim simdiden karalar bagliyor, bebegimizin tahmini dogum tarihi 12 Mayis, bu tarih erkene cekilebilir ama ileri gitmez, o yuzden bebisimiz de kismetse Boga burcu olacak... :9::9:

Ne güzel
Ben sevindim :1:
Bi burçdaş daha geliyo :13:

Seninle benzerligimiz cok cancazim... :16:
Unutmusum ben esinin burcunu... Ay titizlik abidesiler vallahi... :9::9:

Son düzenleme:
Evet bazen fazla abartıyolar :1:

Ben bi de kendi işimi kendim görmeyi seviyorum :16:

Aynen esimin de son zamanlarda en cok kizdigi sey bu...
Hamilesin sen benden istesene kuduruk diyor bazen... :9:

Bende bu yasima kadar kendi isimi hep kendim gordum, o yuzden baskasindan birsey istemektense kendim yapmayi tercih ediyorum...

Sırdaşım olan ablam da boğaa :1:
Annem de boga annanemde, 3 kusak boga burcuyuz, nasib olursa bebisimle 4 kusak olacak:16:, annem ve ben ayni gun 6 mayis dogumluyuz, Annanem de Nisan sonlarinda dogum gunu... Bebisimde hayirlisi ile mayista gelecek, dilerim 6 mayista dogar... Cok enteresan olur o zaman... :9:

Cok enteresan bir sekilde hep icimden hamile kalirsam insallah kis aylarina denk gelir hamileligim, cocugumda bahar bebegi olur diye istemisimdir icimden. Allah`ta oyle nasib etti hamd olsun... :16:
Simdi dusunuyorum da, ugrassak denk gelmezdi... :9:

Aynen esimin de son zamanlarda en cok kizdigi sey bu...
Hamilesin sen benden istesene kuduruk diyor bazen... :9:

Bende bu yasima kadar kendi isimi hep kendim gordum, o yuzden baskasindan birsey istemektense kendim yapmayi tercih ediyorum...

Annem de boga annanemde, 3 kusak boga burcuyuz, nasib olursa bebisimle 4 kusak olacak:16:, annem ve ben ayni gun 6 mayis dogumluyuz, Annanem de Nisan sonlarinda dogum gunu... Bebisimde hayirlisi ile mayista gelecek, dilerim 6 mayista dogar... Cok enteresan olur o zaman... :9:

Ben eşimden isterim
O benden niye istiyo bana neymiş :1:
Hayat müşterek nasılsa :6:

Ama atıyorum hasta bile olsa başkasından bi bardak su isteyemem :17:

Aaa 6 mayıs olursa süper olur :1: anneanne-anne-torun üçünüz birden doğumgünü kutlarsınız :13:

Ben eşimden isterim
O benden niye istiyo bana neymiş :1:
Hayat müşterek nasılsa :6:

Ama atıyorum hasta bile olsa başkasından bi bardak su isteyemem :17:

Aaa 6 mayıs olursa süper olur :1: anneanne-anne-torun üçünüz birden doğumgünü kutlarsınız :13:

Vallahi sorma super olur.... :9:
Esim bu konuda muzdarip, ben hangi birine kosucam o zaman, 6 mayis senin dogum gunun, annenin dogum gunu, bir de ustune 14 Mayis anneler gunu... Bebegimiz de Mayis dogumlu olacak... Battim ben battiiimmm... diye geziniyor ortalarda.... :9::9::9:

Back