Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Bizimde mayıs ayı yoğun geçiyor
Bi ben varım, bi ablam, 2 de anneler günü hediyesi
Sizin +bebek olursa oooo
Ama olsun gerekirse insan kendine hediye istemez bebeğine alır

Sizin +bebek olursa oooo

Aynen oyle canim... Gercekten hediye konusu oyle...
Annem garibim her dogum gunumde didinir birseyler almak icin...
Simdi basina bir de benim anneler gunum cikti... Kesin birseyler yapar yine...

Canim bebek esyalari o kadar pahali ki, pazartesi gunu annemle mahmutpasaya gittik, havuzlu han varmis, sirf bebek esyalari satiliyor. Bir arkadasim dedi ki bana oradan alisveris yaptim 160 TL ye herseyini aldim bebegimin (dogumuna az kaldi onun). Annemde birseyler almak istiyordu, gittik oraya, 600 TL ile ciktik...

Annem bile dedi, cok merak ediyorum ne almis arkadasin acaba bu kadar ucuza??

Annelerimiz gibisi var mı insan toluma karışınca daha iyi anlıyor ki 'benim annem en fedakar anneymiş' ne anneler var ey gidi diyosun
Evet bebek eşyaları bizimkinden pahalı diyorum ben ablama yeğenlerimden biliyorum
Allah yardımcın olsun

Arada çok fark var. Acaba adını mı yanlış hatırladı
Keşke onunla gitseydin bi

Yok canim aradaki fark kaliteden...
Ucuzlar, hatta bedava denilecek seyler de vardi, ama kumas icerikleri pek ikna edici degildi...

Ama mesela bir hamile camasiri disarda benim en ucuz buldugum 6.5 TL idi orada 5 TL ye buldum.
emzirme atleti ve sutyenleri genelde 16 TL den basliyor, ben 10 TL ye aldim.
Logusa pijamasi mesela gani gani vardi, disarda 100 TL`den basliyor ben aldim 50 TLye... gibi gibi...

Ucuzluk vardi yok degil, ama urune gore ucuzluk.
Annem yeni dogan takimi aldi 75 TL, ama 45 TL`ye de var... gibi...

Evet benim küçük ablam da doğum yaptığında bu tarz şeyleri biz hediye edelim demiştik
Büyük ablam birini, ortanca ablam birini, ben başka bi ihtiyacını almıştım
30 liraya bile var yeni doğan takımı ama ablamlar anlıyo dediler ki bu bebek için hiç iyi değil, bebekler hassas kaliteli ürünler olmalı 60 a almıştık o zaman mesela birini

Selam Kızlar

Şansa bugün yoğunum ve uyku bastırdı telefonlar susmadı bir yazamadım yazdıklarınızı okumaya çalıştım baktım olmuyor direk son sayfaya geçtim

Sovi seni gördüğüme sevindim

Çek evini tamamlayınca fotolar mısın bizim için

Evet canim aynen oyle iste...
Annem ve ben de kumastan anlariz...
Bir nevresim takimi vardi cok guzel, ama Kumasi o kadar iyi degildi 60 TL, annem almadi onu.
Goruntusu albenisi vardi ama gel gelelim kumasta is olmayinca, cocugu rahatsiz eder.
Gitti 160 TL Verdi garibim... Bir nevresim takimina dusun artik...
Uyku seti vardi ayni sekilde, 300 TL... Engel oldum da almadi... Batircak kendini...

Anneler baska oluyor, kadini bir gorsen nasil cirpiniyor, ne alsam, ne isine yarar...
Alisveristen donduk hala alamadiklarina yaniyordu...

Bende hevesleniyor diye cok pahali almasina engel olmaya calisiyorum ama hevesini de kirmak istemiyorum... Ilk torunu anacigimin...

Canim vallahi sonunda gosterdin kendini... Hosgeldin... Bende seni gordugume sevindim...

Cek bence de evini fotografla, bende diyecektim sana bugun, laf kaynadi araya. bende merak ediyorum...

Kizlar sabahtan beri yoruldum bilgisayar basinda... Bana ufaktan musade, gidip biraz uzanayim...

Tamam kızlar inşallah fotoğraf koyacağım ( Gofretto'ya da sözüm var bu konuda )
Ama artık öğrendim topik açmam, o silinmiyomuş
Hem özel albüm varmış, sadece arkadaşların görebildiği

Ama eksiklerim çok ve bazısına sipariş te versen hemen gelmiyo
Bu yüzden biraz bekleteceğim sizi

Dogru soyluyorsunuz bunyeye gore degısır sonucta,doktora gıdıcem ıste regl bıtelı neredeyse 10 gun oldu gıdecektım buaralar yenıden regl oldum bıtsınde oyle gıdeyım dıye dusunuyorum,birde troıdlerıme fln baktırıcam sımdıden.tesekkur ederım bılgıler ıcın =)

Farkli kumastan degiliz canim, bende bogayim...
Esim simdiden karalar bagliyor, bebegimizin tahmini dogum tarihi 12 Mayis, bu tarih erkene cekilebilir ama ileri gitmez, o yuzden bebisimiz de kismetse Boga burcu olacak...

oo bı evde 2 boga=) severım ben boga burcunu ama ya harbi burc bence=))ozellıklerıde tam tasıyorsakk ooo =)

Sizin +bebek olursa oooo

mayıs ayı en sevdıgım ay bahar kokusu huzur var bu ayda sanırsam mayıs dogumlu oldugum ıcın=)
mayıs hem evlılık yıldonumum hem dogum gunum hem anneler gunu =) 11,13,14 =))

Tamam çek biz bekleriz sıkıntı yok

Islerinde Allah kolaylik versin canim...
Ben cok duramayacagim yine denk geliriz insallah...
Kendine dikkat et...

Sağol canım Sende dikkatli ol bebişe ve kendine iyi bak

Görüşmek üzere

Gunaydin kizlarrr...

kesınlıkle kendı ısımı ılla kendım gorucem bızde boyleyız napalım=)

30`undan sonra yukselen burcunun ozelliklerini alirsin derler ya, benim yukselenim de boga
O yuzden tas tamamlik bir boga burcuyum desem yeridir...

Bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum ya... Her yanim agriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…