• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Yok canim gormedim ama muhakkak goz aticam.. .
Benim daha cok birseye sarmaya vaktim olmadi, su siralar hic birsey yapmiyorum desem yeridir.
Temizlik yemek haricinde birsey yapmiyorum...
Bugunde tesadufen yemek veya temizlik yapmam gerekmiyor.
Ev tertemiz, dolap full dolu.. Kalan bir suru yemek var onlari bitirmek lazim once..
Ben de hazir firsat bulmusken bir goz atayim dedim, neler yaptiniz nasil gidiyor hersey diye..
Hem de ozlemisim vallahi iki lafin belini kirmayi... :16:
Ama profiline bir ara muhakkak bakicam...

tamam albüm ziyaretini mutlaka bekliyorum :1: oohh bi ev hanımı daha ne ister işler bitmiş :6:
bende daha 3-4 gündür kendime gelebildim .. 1 aydır duygudurumum kötüydü ...yemek yapmıyorum artık, mutfağa sadece su içmek için giriyorum :ssz:
yeni yeni kafamı dağıtabiliyorum, sanırım günler geçip şafak yaklaştıkça biraz daha rahatlıyorum .. inşallah şu önümüzdeki bir ayı da geçirirsek sonrası daha kolay geçecek.. 14-15-16 haziranda eşimin yanındayım kırklarelinde :16:

Teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın
Tedirgin oluyor insan hep
Yok sıcağı sıcağına biz gelmişiz sanırım, kaçmışlar hemen

Aaa çok sevindim, heşey yolunda ne güzel. İnşallah bir ömür öyle sürer.
Eşinin tutumu çok önemli işte, hadlerini bilir artık o şımarık kuzenler

Insallah canim, cok terbiyesizlik yaptilar..
Anlattiklarimin ustune bir ton sey yasandi.. Esim de teyzesinle konustu, teyzesi de sorun ne diye ortalarda dolaniyodu..
En sonunda esim de `Hadi beni saymiyorsunuz anliyorumda, esim bunlari yasamak zorunda degil, o kimseye saygisizlik yapmadi edepsizlik yapmadi, herkeste onu sayacak! o kadar..` dedi kapatti mevzuyu...

Gercekten insanin esinin bazi konularda destek olmasi baska birsey, bunu cok iyi anladim.
Hamd olsun Allah esimden yana yuzume guldu... :16:

Insallah canim, cok terbiyesizlik yaptilar..
Anlattiklarimin ustune bir ton sey yasandi.. Esim de teyzesinle konustu, teyzesi de sorun ne diye ortalarda dolaniyodu..
En sonunda esim de `Hadi beni saymiyorsunuz anliyorumda, esim bunlari yasamak zorunda degil, o kimseye saygisizlik yapmadi edepsizlik yapmadi, herkeste onu sayacak! o kadar..` dedi kapatti mevzuyu...

Gercekten insanin esinin bazi konularda destek olmasi baska birsey, bunu cok iyi anladim.
Hamd olsun Allah esimden yana yuzume guldu... :16:

Oh iyi olmuş :1:
Çok sevindim senin adına, Allah nazarlardan saklasın ve daim kılsın inşallah :16:

tamam albüm ziyaretini mutlaka bekliyorum :1: oohh bi ev hanımı daha ne ister işler bitmiş :6:
bende daha 3-4 gündür kendime gelebildim .. 1 aydır duygudurumum kötüydü ...yemek yapmıyorum artık, mutfağa sadece su içmek için giriyorum :ssz:
yeni yeni kafamı dağıtabiliyorum, sanırım günler geçip şafak yaklaştıkça biraz daha rahatlıyorum .. inşallah şu önümüzdeki bir ayı da geçirirsek sonrası daha kolay geçecek.. 14-15-16 haziranda eşimin yanındayım kırklarelinde :16:

Cok iyi anliyorum canim seni, fakat cok fazla moralini bozmamani dilerim..
Elbette esinin su anda askerde olmasi kolay birsey degil, fakat soyle dusun, sayili zaman icerisinde yanina donecek..
Ve seni her zamankinden iyi gordugunde o da cok moral bulacak...
Bu yuzden kendine dikkat etmen gerek. O`nun icin!

Bu arada istanbulda bildigin iyi bir doktor var mi Ilkay`cim?
Anneme duzgun bir doktor ariyorum da, bir sormak istedim aklima gelmisken...:31:
Belki duyumsadigin biri vardir...:44:

Oh iyi olmuş :1:
Çok sevindim senin adına, Allah nazarlardan saklasın ve daim kılsın inşallah :16:

Amin canim insallah... Benim dilegim de bu yonde.
Cok bunaldi esim de, butun bu olanlardan hakikaten fena bunaldi.
Dun aksam kandildi, bu arada gecmis kandiliniz de mubarek olsun kizlar...

Kayinvalidemlere gittik aksam on bucuk gibi, oncesinde annemlerdeydik..
Teyzenleri aradin mi kandillik diye sordu kayinvalidem esime.
Esim patladi... Beni kimse aradimi adam yerine koyup koca gundur diye..
Kuzenlerinden bahsediyor, buyuk sayip arasalardi diye baya soylendi.
Kayinvalidem de, niye boyle yapiyorsun sen aramazsan onlar da aramaz dedi..
Yine esim sinirlendi, artik birseyleri anla anne dedi, kayinvalidem de ap demeden saman der, evlisin diye mi boyle davraniyorsun diye dusunur insanlar demez mi...
Ben odayi terk ettim balkona ciktim, tartisiyorlar diye..
Orada durmak istemedim... Sonra noldu bilmem ama kayinvalidemin suratindan dusen bin parcaydi...
Esimin de asabi bozulmus eve donduk zaten...
:31:

Cok iyi anliyorum canim seni, fakat cok fazla moralini bozmamani dilerim..
Elbette esinin su anda askerde olmasi kolay birsey degil, fakat soyle dusun, sayili zaman icerisinde yanina donecek..
Ve seni her zamankinden iyi gordugunde o da cok moral bulacak...
Bu yuzden kendine dikkat etmen gerek. O`nun icin!

Bu arada istanbulda bildigin iyi bir doktor var mi Ilkay`cim?
Anneme duzgun bir doktor ariyorum da, bir sormak istedim aklima gelmisken...:31:
Belki duyumsadigin biri vardir...:44:

psikiyatr mı canım :44: istanbulda bildiğim ve güvendiğim üniversiten hocam kemal sayar var.. ama ücret olarak biraz fazla alıyor :44: başka yok malesef kuzum, yardımcı olamadım :26:

psikiyatr mı canım :44: istanbulda bildiğim ve güvendiğim üniversiten hocam kemal sayar var.. ama ücret olarak biraz fazla alıyor :44: başka yok malesef kuzum, yardımcı olamadım :26:

Anladim canim, annemi en son bir Prof. a goturdum, Vakif Gurebba`da..
Hem bolum baskani, hem de prof. dedik tamam bizim icin iyi olacak bu.
Bir ilac verdi, cok alakasiz bir ilac, 1 hafta kullandi annem, oldugundan daha beter oldu.
Eczaneye gittim gecenin bir vakti, eski ilacini aldim, 1 gece de duzeldi...

Ay neler yasadim, anlatsam roman olur vallahi... Neyse ki gecti.
Eski doktoruna goturmek istemiyorum, adam kafasina gore, annemi iyi gorunce ilaci kesiyor.
Tabii annem kotulesiyor... :19: Bu doktorlari da anlamak mumkun degil yani...
Sallapati is yapiyorlar.
Bakirkoy hastanesinde bir doktor varmis, ama annemi oraya goturmek mumkun olmaz saniyorum.
Antipatisi var o hastaneye (dogal olarak) o yuzden devlet hastanesinde konuda uzman iyi bir doktor ariyorum da.
Zor sanirim, neyse hayirlisi bakalim... :31: Insallah buluruz bir tane...

Anladim canim, annemi en son bir Prof. a goturdum, Vakif Gurebba`da..
Hem bolum baskani, hem de prof. dedik tamam bizim icin iyi olacak bu.
Bir ilac verdi, cok alakasiz bir ilac, 1 hafta kullandi annem, oldugundan daha beter oldu.
Eczaneye gittim gecenin bir vakti, eski ilacini aldim, 1 gece de duzeldi...

Ay neler yasadim, anlatsam roman olur vallahi... Neyse ki gecti.
Eski doktoruna goturmek istemiyorum, adam kafasina gore, annemi iyi gorunce ilaci kesiyor.
Tabii annem kotulesiyor... :19: Bu doktorlari da anlamak mumkun degil yani...
Sallapati is yapiyorlar.
Bakirkoy hastanesinde bir doktor varmis, ama annemi oraya goturmek mumkun olmaz saniyorum.
Antipatisi var o hastaneye (dogal olarak) o yuzden devlet hastanesinde konuda uzman iyi bir doktor ariyorum da.
Zor sanirim, neyse hayirlisi bakalim... :31: Insallah buluruz bir tane...

oyyy kuzum inşallah bulursun :31: burda kk'da ilgili bi başlık var sanırım psikiyatrlarla ilgili .. oradaki topiklere bi baksana tatlım:31:

Kizlar sohbet icin cok tesekkur ediyorum sizlere, hakikaten cok ozlemisim...
Labtopun sarzi bitiyor... O yuzden bana musade ben kalkayim artik...
Ev temizlik istemiyor ama yine de bir toz alayim... :9: illa bisey yapmam lazim kendimi mesgul edecek..
Opuyorum sizleri cok cok... :54: :16:
Kendinize dikkat edin, arada yine ugrarim vakit buldukca... :16:

oyyy kuzum inşallah bulursun :31: burda kk'da ilgili bi başlık var sanırım psikiyatrlarla ilgili .. oradaki topiklere bi baksana tatlım:31:

Evet iyi hatirlattin canim, hakikaten o hic aklima gelmemisti.
Kesinlikle aksam bir goz atayim... cok sagol canim...
kendine dikkat et insallah moralin duzelir, toparlarsin kendini... :16: :16:

Merhaba akışta gördüm Souvvenir seni yazayım dedim. uzun süredir yoktun nasılsın :16::16:

diğer arkadaşlara da selamlar :3:

Merhaba akışta gördüm Souvvenir seni yazayım dedim. uzun süredir yoktun nasılsın :16::16:

diğer arkadaşlara da selamlar :3:

Canim benim, sagolasin cok iyiyim hamd olsun..
Tam gidiyordum, son dakikada gordum yazini..
Ev hanimiyim artik :16: ev ile mesgul oluyorum, ailevi dunyaya daldim desem yeridir.
Hamd olsun son 1 haftadir herseyim olumlu yonde ilerliyor...
Simdilik cok iyiyim, herhangi bir sorun yok hamd olsun...

Yine gelirim kismetse. O zaman uzun uzun sohbet ederiz.
Simdi cikiyorum, kendinize dikkat edin... Cok opuyorum sizleri... :54: :54:

görüsürüz :3::3::3: kendine iyi bak..

herşeyin iyi gitmesine ve pozitif olmana cok sevindim :54::54:

**

ilkay seni de Allah kavustursun eşine.:16::31: umarım zaman su gibi gecer senin için

Canim benim, sagolasin cok iyiyim hamd olsun..
Tam gidiyordum, son dakikada gordum yazini..
Ev hanimiyim artik :16: ev ile mesgul oluyorum, ailevi dunyaya daldim desem yeridir.
Hamd olsun son 1 haftadir herseyim olumlu yonde ilerliyor...
Simdilik cok iyiyim, herhangi bir sorun yok hamd olsun...

Yine gelirim kismetse. O zaman uzun uzun sohbet ederiz.
Simdi cikiyorum, kendinize dikkat edin... Cok opuyorum sizleri... :54: :54:

soviii neredesin canım benim herşey yolunda mı hasta falan değilsin demi anladığım kadarıyla artık ev sarmaşığısın:29::29:kuu bebiş var mı diye sorsam ayıp edermiyim:17::17::17:

soviii neredesin canım benim herşey yolunda mı hasta falan değilsin demi anladığım kadarıyla artık ev sarmaşığısın:29::29:kuu bebiş var mı diye sorsam ayıp edermiyim:17::17::17:

Canim merhaba, ben gittikten sonra yorum yapmissin iyiyim hamd olsun bi yaramazlik yok cok sukur. Daha bebis yok canim malesef, zaten bu aralar ziyadesiyle yogunum. Hayirlisi insallah bakalim :)

Canim benim hamd olsun cok iyiyim, sagolasin... Bir yaramazlik yok... Simdilik bebis yok canim, bir tatil yapayim yaw bu sene... Sonrasi Allah kerim... :9:

Back