Geyik Muhabbeti / Off-Topic

İyi dimi ? bu şehirler.
Peki kısa mı uzun mu

kısa dönem canım .. manisa olması iyi oldu denizliye yakın yemin törenine rahatça gidebilirim, sonra kırklareline geçecek orayada istanbula gelirim uçakla ordan kırklareline otobüsle giderim diye düşünüyorum :26:

Kısa dönem olmasına çok sevindim
Keşke İstanbul'da yaşasaydınız
Ya da şöyle imkanın varsa birkaç ay Kırklareli de ev tutabilirsin, aynı şehir diye evci izni olur hafta sonları eşinin

Benim dayım İstanbul'da askerdi, başka şehirde memur olduğundan
Bize evci iznine gelebildi hep haftasonları.

benimde kuzenim gidiyor. kısa dönem.
acemi kastamonu, devamı tekirdağ.

bal gibi yerlere denk gelmiş maşallahh

çok değil bundan 1 ay önce bu topikte böyle "" kahkahalarım vardı .. şimdi dikkat ettim de uzun zamandır bu iconu buralarda kullanmamışım .. artık her yazımda ":26:" "" "" bunlar var :44: zaman, çabuk geç !

Kiyamam ben sana, insallah zaman su gibi akip gececek ve bir bakacaksin ki evinin diregi gelmis...

Hoş geldin Souvvenir
Bende pek bi değişiklik yok ama pek kimse kalmadı ki

Hosbuldum canim, nasil pek kimse kalmadi??

Ben is yerimin son gunlerinde moralsizlikten ve nasil adapte olacagimin SIKINTISINDAN cok fazla gelemedim buralara...
Gelsem de bir kac yere goz gezdirip ciktim... Yaklasik 1 aydir evdeyim, issizlik maasi aldigim icin, simdilik calismayi dusunmuyorum..
Hayirlisi artik, benim de hayatimda bomba seyler oldu, 1 aydir evdeyim ama o kadar dolu dolu gecti ki her gunum.
O yuzden evde oldugumu anlayamadim bir turlu..
Bir noktada iyi oldu, SIKILMAYA vaktim olmadi desem yeridir...

Annem cok kotu hastalanmisti (simdi cok iyi cok sukur) babam yurtidindan kesin donus yapti.
Artik annemin yalnizligina uzulmeyecegim, babam yaninda..
Pozitif yonde birseyler olmaya basladi, o yuzden cok iyiyim son gunlerde...

heyyy souvvenir nerdesin sen
ben iş değiştirdim o sıralar burdamıydın :44: bide kocişimi askere gönderdim
sen neler yaptın canım

Canim benim, ben isi biraktim biliyorsun, daha dogrusu isten cikartildim...
Bir yandan iyi bir yandan kotu oldu tabii ki... Fakat simdiilik bir SIKINTIMIZ yok gibi...
Biliyorum, is degisikligini de esini askere gonderdigini de... Fakat cok fazla katilamadim sizlere.
Sadece takip ettim o kadar canim, o yuzden kusuruma bakma...
Insallah yeni isin oncekinden cok daha iyidir diye temenni ediyorum.
Allah esini sana tez zamanda kavustursun dilerim canim, umarim zaman senin icin su gibi, kus gibi akip gecer..

Ben neler yapayim canim, cok ani bir degisiklik yok hayatimda.
Ev hanimi olmam ve babamin kesin donus yapmasi haricinde...
Hamd olsun hersey iyi simdilik...

çok geçmiş olsun tatlım, babanın gelmesi çok iyi olmuş evde olmanı da kıskandım söyleyeyim yani çok şükür sıkıntıların bitmiş canım

Bilmem artık pek uğrayan yok yani

Sevindim senin adına, nasıl daha iyi hissediyorsan kendini öyle yap tabi
Çok geçmiş olsun
Çok sevindim artık sende daha rahat edersin, annenin yalnız olmadığını bildiğin için

Benim de ablam hastaydı 1 hafta hastanede yattı, mol gebelik sebebiyle.
Şimdi de son kontrolleri sürüyor ama iyi çok şükür.

Evime hırsız girdi.

Başka da bi değişiklik yok, bildiğin metrobüslerde koşuşturan Kadercikim yine

çok geçmiş olsun tatlım, babanın gelmesi çok iyi olmuş evde olmanı da kıskandım söyleyeyim yani çok şükür sıkıntıların bitmiş canım

Evde olmak cok guzel birsey canim, fakat artilari ile eksileri de var. Temizlik delisi oldum resmen, her daim bir elimde supurge bir elimde bez dolaniyorum, zaten evin isi bitmez derler ya hakikaten oyle. Gecen gun mesela sabah 8:30 dan aksam 6 ya kadar mutfaktaydim. Babam gelecegi icin mukellef bir sofra hazirladim calisiyor olsaydim kesinlikle boyle birsey yapamazdim, altindan kalkamazdim yani.. Cok guzel oldu, ama calismayinca daha da detaya dusuyor insan...
Ben temizim esim benden de titiz olunca, daha da dusuyorum temizlige tabii.. Bir noktadan sonra SIKIYOR insani.. Fakat memnunum simdilik. En azindan her an misafir agirlamaya musait evim, daha duzenli oluyor insan.. Herseye vaktin oluyor, utuye de camasira da...
Eksileri de cok dedigim gibi. Ama yine de evde olmak guzel birsey..
Fakat soyle dusunuyorum son zamanlarda, ben calisirken de evimin isinin altindan kalkabiliyordum.
Arti olarak biraz naz yapma luksum oluyordu, `ben calisan bir kadinim` diyebiliyordum. Simdi o luksum kalkinca biraz eksiklik var yani... anladiniz siz beni...

Ayyyy cok gecmis olsun, hem ablana hem de evinize hirsiz girmesine..
En korktugum seylerden biridir hirsiz girmesi, Allah bir daha yasatmasin...
Insallah cok birsey alamamislardir??

Sagolasin canim, annemin psikolojik rahatsizliklari vardi, 1 ay bende kaldi.
Bir daha esime asik oldum diyebilirim, ben boyle sabirli adam gormedim..
Yeri geldi benim sabrim tasti, sinirlerim bozuldu, fakat esim hep sakin davrandi.
Annemi kendi annesine gosterdigi sabirdan daha cogununu gostererek, neredeyse kendi annesi yerine koydu...

Bu arada kayinvalidem ile aram iyi, duzeldi bir nebze.
Annemin hastaligindan cok insaniyet gosterdi, zamanla kendimizi anliyoruz sanirim, bir birimizi tolere etmeyi ogreniyoruz.
Onun haricinde kuzenler ile sorunlarim vardi ya, onlari da hallettik.
Esim herkese posta koydu... Simdi herkes duzgun davraniyor...
Insallah boyle gider hep...

Olumlu yonde cok seyler oldu son 1-2 ayda...

çalışırken bile temizliğe çok takılırdın şimdi hayal edebiliyorum seni daha da artırmış olarak olsun yine de çok güzeldir evde olmak haklısın naz yapma olasılığın düşmüştür, bütün gün evdesin nasılsa yaparsın diyordur eşin bende sen yokken keçelere iyice merak sardım bi albüm yaptım profilimde gördün mü

Yok canim gormedim ama muhakkak goz aticam.. .
Benim daha cok birseye sarmaya vaktim olmadi, su siralar hic birsey yapmiyorum desem yeridir.
Temizlik yemek haricinde birsey yapmiyorum...
Bugunde tesadufen yemek veya temizlik yapmam gerekmiyor.
Ev tertemiz, dolap full dolu.. Kalan bir suru yemek var onlari bitirmek lazim once..
Ben de hazir firsat bulmusken bir goz atayim dedim, neler yaptiniz nasil gidiyor hersey diye..
Hem de ozlemisim vallahi iki lafin belini kirmayi...
Ama profiline bir ara muhakkak bakicam...

Teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın
Tedirgin oluyor insan hep
Yok sıcağı sıcağına biz gelmişiz sanırım, kaçmışlar hemen

Aaa çok sevindim, heşey yolunda ne güzel. İnşallah bir ömür öyle sürer.
Eşinin tutumu çok önemli işte, hadlerini bilir artık o şımarık kuzenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…