• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Günaydın Kızlar ben geldim :9: Dışarıdaydım işlerim vardı anca gelebildim...

Çilek Pasta poğaca yanına da tatlı - tuzlu kurabiye yapabilirsin kalabalık mı olacak sizin evde mi yapacaksınız yoksa yapıp götürecek misin? Ona göre fikir verelim.

Günaydın Sovii :3:

gğnaydınlar olsun hanımlar herkese
sabahatan beri çok yoğundu anca gelebildim bende aranıza
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
istanbul çok güzel açık güneşli ama deli gibi bir soğuk var anacımmmm:18:

Günaydın Kızlar ben geldim :9: Dışarıdaydım işlerim vardı anca gelebildim...

Çilek Pasta poğaca yanına da tatlı - tuzlu kurabiye yapabilirsin kalabalık mı olacak sizin evde mi yapacaksınız yoksa yapıp götürecek misin? Ona göre fikir verelim.

Günaydın Sovii :3:

Valla canım bu sefer evime çağırmadım alıp gitcem ne temizlik yapacak ne misafir ağırlayacak gücüm var şu sıralar..öğle arası eve gidince yapmaya başladım pastayı yarım kaldı çıkınca devam etcem :)

Ben geldddiiimm günaydınnn soviş nasılsınn..
Bugün kayınvalidemin doğumgünü varr ve ben pasta yapıcam..bonibonlu pasta buldum nette ondan yapıcam yanına da poğaça..başka ne yapsam dersiniz?

Günaydın canım hoşgeldinnn... :3:

Oooo desene bugün bir ben değilim doğum gününe hazırlanan... :9:

Bence canım yanına kısır yap (bu aralar kısıra takmış vaziyetteyim:8:) veya güzel bir patates salatası olabilir.
Yeterli olur kanımca, eminim o da kendince hazırlıklar yapıyordur değil mi? Veya başka neler olacak tahminen?
Pasta yapacaksın nasılsa, poğaça da gayet uğraştırıcı birşey, o yüzden sanırım en kolay kısır veya patates salatası gibi şeyler olur.

Bende bu akşam Yeşilköy'de bir balıkçıya gideceğim, eşimin kuzeninin sevgilisinin doğum günüymüş bugün... :31:
Tüm kuzenleri davet etti, benim pek gidesim yok, fakat gitmesem de olmaz şimdi.
Kızın haberi yokmuş, süpriz olacak yani, evlenme teklif edecekmiş aynı zamanda orada...
Ay ne romantik erkekler var... Ama kuzenlerin bir arada olacağı bir yerde evlenme teklif etmekte enteresan bir fikir olmuş...:31:

Yer içer eğlenir döneriz diye düşünüyorum...

Kızlar bu arada ben ancak yemeğe çıkabiliyorum.
Öpüyorum sizleri, yemekten sonra konuşuruz artık... :54:

Günaydın canım hoşgeldinnn... :3:

Oooo desene bugün bir ben değilim doğum gününe hazırlanan... :9:

Bence canım yanına kısır yap (bu aralar kısıra takmış vaziyetteyim:8:) veya güzel bir patates salatası olabilir.
Yeterli olur kanımca, eminim o da kendince hazırlıklar yapıyordur değil mi? Veya başka neler olacak tahminen?
Pasta yapacaksın nasılsa, poğaça da gayet uğraştırıcı birşey, o yüzden sanırım en kolay kısır veya patates salatası gibi şeyler olur.

Bende bu akşam Yeşilköy'de bir balıkçıya gideceğim, eşimin kuzeninin sevgilisinin doğum günüymüş bugün... :31:
Tüm kuzenleri davet etti, benim pek gidesim yok, fakat gitmesem de olmaz şimdi.
Kızın haberi yokmuş, süpriz olacak yani, evlenme teklif edecekmiş aynı zamanda orada...
Ay ne romantik erkekler var... Ama kuzenlerin bir arada olacağı bir yerde evlenme teklif etmekte enteresan bir fikir olmuş...:31:

Yer içer eğlenir döneriz diye düşünüyorum...

OOO NE ROMANTİK ERKEKLER VAR ANACIMMM:ssz::ssz::ssz:
MAAŞALLAH VALLAHİ NE DİYELİM DARISI BİZİMKİLERE:1::1:
YEŞİLKÖYDE ÇOK GÜZEL BALIK MEKANLARI VAR DENİZ KENARINDA
SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN CANIM NERDE OTURUYORSUNUZ

OOO NE ROMANTİK ERKEKLER VAR ANACIMMM:ssz::ssz::ssz:
MAAŞALLAH VALLAHİ NE DİYELİM DARISI BİZİMKİLERE:1::1:
YEŞİLKÖYDE ÇOK GÜZEL BALIK MEKANLARI VAR DENİZ KENARINDA
SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN CANIM NERDE OTURUYORSUNUZ

Ben Fatih'te oturuyorum canım. Ya sen?

Evet balık mekanları güzel, şahsen ben o kız yerinde olmak istemezdim, erkeğin bütün kuzenlerinin içinde evlilik teklifi almak kolay birşey değil.
Daha sakin, başbaşa bir ortamda evlilik teklifi daha romantik geliyor bana... :16:

Evet balık mekanları güzel, şahsen ben o kız yerinde olmak istemezdim, erkeğin bütün kuzenlerinin içinde evlilik teklifi almak kolay birşey değil.
Daha sakin, başbaşa bir ortamda evlilik teklifi daha romantik geliyor bana... :16:

ben küçükçekmecedeyim canım
ama evlenince inşaallah tuzlaya gidicem nasipse

evet alsında o kadar kişinin içinde değilde tek bana özel bir yerde olsun istersim açıkçası bende
başbaşa olması daha romantik evet ama oğlanın düşünmesi bir çaba sarfetmeside güzel olmuş

istanbulun göbeğinde oturuyorsun cnaım ne güzel kimi konuda şanslısın
kimi konuda trafik,otopark,,gürültü,kalabalıklık konusunda şansızmısın bilmiyorum ama
fatih benimde doğum kütüğüm cerrahpaşalıyım bende

Bende gelinliğimi Fatihte diktirmiştim :)

Selam Kızlar yemeğe çıktım geldim ben de geç çıktım bugün ....

Bugün biraz başım ağrıyor ve canım çiğ köfte çekiyor :9:

Kader gelmedi mi ya ben özledim ama :16:

Selam Kızlar yemeğe çıktım geldim ben de geç çıktım bugün ....

Bugün biraz başım ağrıyor ve canım çiğ köfte çekiyor :9:

Kader gelmedi mi ya ben özledim ama :16:

şimdi benim de canım istedi ya :30: artık güvenemiyorum da nerden alacağıma, aman ya :18: eşime desem de gelirken getirse mi ki :17:

şimdi benim de canım istedi ya :30: artık güvenemiyorum da nerden alacağıma, aman ya :18: eşime desem de gelirken getirse mi ki :17:

Ben de eşimi arayacağım birazdan akşam gelirker alsın diye eskiden sürekli aldığımız güvendiğimiz bir yer var işine de yakın oradan aldıracağım zaten eşim başka bir yerde yemez.

Ben de eşimi arayacağım birazdan akşam gelirker alsın diye eskiden sürekli aldığımız güvendiğimiz bir yer var işine de yakın oradan aldıracağım zaten eşim başka bir yerde yemez.

Eşimi aradım ama müsait değildi hatta gergindi bütün sinirini iki dk. içerisinde benden çıkarttı :63: :63:

Eşimi aradım ama müsait değildi hatta gergindi bütün sinirini iki dk. içerisinde benden çıkarttı :63: :63:

ne yapıyor öyle zamanlarda? benimki soğuk soğuk, müsait değilim sonra ara diyor :44: bir kere yüzüme kapattı ama, yılbaşında. ağladım, konuşmadım hiç:19: ben normale dönünce ertesi gün de kritik yaptık :38:

ne yapıyor öyle zamanlarda? benimki soğuk soğuk, müsait değilim sonra ara diyor :44: bir kere yüzüme kapattı ama, yılbaşında. ağladım, konuşmadım hiç:19: ben normale dönünce ertesi gün de kritik yaptık :38:

Benimki de soğuk soğuk işim var yoğunum diyor ben zaten hemen kapatıyorum Ama bugün ben onu öğlen aramıştım bir şey sormak için işi vardı hemen kapattım şimdi yine aradım söylemek için hep işim olduğu zamanlarda arıyorsun dedi bağırdı kapattık telefonu :63:
Madem işi var meşgule vermiyor açıyor telefonu o da bir tuhaf yani :63:

Ben de bu akşam pek konuşmayı düşünmüyorum :19: Küs değilim ama biraz mesafeli durayım iki dakika için de tüm enerjimi aldı yahu :63: Çiğ köfte yeme isteğide kalmadı :9: :9:

Valla onun hazırlık yaptığını sanmam ben poğaça ile pastayı yaptım eve gidince de bir mercimek köftesi yaparım yeter sanırım..cümbür cemaat toplanılacak beynim şişiyo benim öyle yaaa..

Back
X