• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

ya bu istanbuldaki hava ne kadar tuhaf
ben ocak ayında bu kadar üşümedim resmen dışarısı buz kesiyor
hava güneşli,açık ama donduruyor reesmen ya:53:

günaydın arkadaşlar :16:
kader in ceza sıklığı arttıkça süreler de uzuyor diye biliyorum, öyle açıklamıştı :26: gelsin diline biber sürelim :19:
hakikaten bircan dünkü olay nasıl atlatıldı?

Günaydın kızlar, herkese merhaba... :3: :3:

Kader'in cezası bitmedi mi hala ya?? :44:

Günaydın canım, nasıl atlattınız dün akşam ki gerginliği?
İnşallah bir sorun olmamıştır... :26:

günaydın arkadaşlar :16:
kader in ceza sıklığı arttıkça süreler de uzuyor diye biliyorum, öyle açıklamıştı :26: gelsin diline biber sürelim :19:
hakikaten bircan dünkü olay nasıl atlatıldı?

Günaydınnn :3:

Dün akşam bir gerginlik olmadı kızlar :16: eşim 9 buçukta geldi işi geç bitti eve gelince de ben bir şey söylemeden açıklama yaptı...Ben yine bir şey söylemedim abisine gittik köyden teyzesi gelmiş onu görmeye eve geldiğimiz de saat 12 buçuktu... 1 saat konuştuk sakin sakin sonra huzurlu bir şekilde uyuduk :16:

Bence de dilline hem biber sürelim hemde hangi topiğe giderse takip edelim.:9::9:

bugün tam 6 gün oldu yarın gelir inşallah..

Günaydınnn :3:

Dün akşam bir gerginlik olmadı kızlar :16: eşim 9 buçukta geldi işi geç bitti eve gelince de ben bir şey söylemeden açıklama yaptı...Ben yine bir şey söylemedim abisine gittik köyden teyzesi gelmiş onu görmeye eve geldiğimiz de saat 12 buçuktu... 1 saat konuştuk sakin sakin sonra huzurlu bir şekilde uyuduk :16:

Çok sevindim canım maşallah... :nazar: :nazar:

Bende dün akşam bir duble rakı içtim kızlar... :9: :17:
Eğlenceye gidecektik ya, çok durmadık zaten...
Eltim bırakacak yeri olmadığı için oğlunu da getirmek zorunda kaldı.
O yüzden erken kalktık, ama isabetli oldu erken kalkmamız...
Eğlendim, uyuz olduğum insanlar da oradaydı bi de diplerine oturmak zorunda kaldım.
Fakat ben eğlencemi bozmadım... :9: :9:

Çok sevindim canım maşallah... :nazar: :nazar:

Bende dün akşam bir duble rakı içtim kızlar... :9: :17:
Eğlenceye gidecektik ya, çok durmadık zaten...
Eltim bırakacak yeri olmadığı için oğlunu da getirmek zorunda kaldı.
O yüzden erken kalktık, ama isabetli oldu erken kalkmamız...
Eğlendim, uyuz olduğum insanlar da oradaydı bi de diplerine oturmak zorunda kaldım.
Fakat ben eğlencemi bozmadım... :9: :9:

İyi yapmışsın canım :9: Arada böyle kaçamaklar olabilir tabi :9:

Bu arada eğlenceni tabi ki de uyuz olduğun insanlar için bozmayacaksın hatta daha da keyifli olacaksın sen zaten eşin ile huzurlu ol gerisi hikaye :16:

Eşinin kuzeni kız arkadaşına evlenme teklif edecekti o eğlence miydi?

İyi yapmışsın canım :9: Arada böyle kaçamaklar olabilir tabi :9:

Bu arada eğlenceni tabi ki de uyuz olduğun insanlar için bozmayacaksın hatta daha da keyifli olacaksın sen zaten eşin ile huzurlu ol gerisi hikaye :16:

Eşinin kuzeni kız arkadaşına evlenme teklif edecekti o eğlence miydi?

Evet canım o eğlence, biz 10:30 gibi kalktık zaten, çokta erken kalkmadık.
Fakat tabii onlar kesin orada gece 2-3'e kadar takılmışlardır.
Malum bizim ertersi gün erken kalkıp işe gelmemiz lazım, çok ısrar ettiler kalın diye.
Fakat onlar kendi kendinin patronu, o yüzden biz dedik size doyum olmaz ama yarın iş var...

Evlenme teklifi anını kaçırdık tabii ki... :31:

Yemekte yiyemedik tabii ki... Aparatifler vardı masada onlarla doyduk diyebilirim.
Ama ilk kez balık mücveri ve balık kokoreçi yedim... Ve inanmazsınız ikisi de çok lezzetliydi... :56:
Bir balıkçıya giderseniz ve o balıkçıda bunlardan varsa denemenizi tavsiye ederim...

Kesin eşimin kuzenine bu mekan 10.000 TL'ye patlar.
Eşim de eve gidince "biz kenarımıza köşemize atalım diye bakıyoruz, onların hayatlarına bak, ne kadar enteresan" dedi :31:

Yemekte yiyemedik tabii ki... Aparatifler vardı masada onlarla doyduk diyebilirim.
Ama ilk kez balık mücveri ve balık kokoreçi yedim... Ve inanmazsınız ikisi de çok lezzetliydi... :56:
Bir balıkçıya giderseniz ve o balıkçıda bunlardan varsa denemenizi tavsiye ederim...

Kesin eşimin kuzenine bu mekan 10.000 TL'ye patlar.
Eşim de eve gidince "biz kenarımıza köşemize atalım diye bakıyoruz, onların hayatlarına bak, ne kadar enteresan" dedi :31:

canım 10.000 tl mi yok anacım daha ne
kuzenin ne iş yapiyor banker falan mı
merak ettim açıkçası:1::1::1:

canım 10.000 tl mi yok anacım daha ne
kuzenin ne iş yapiyor banker falan mı
merak ettim açıkçası:1::1::1:

Banker değiller canım, zamanında babası bir iş tutturmuş, ticaretle uğraşıyorlar.
2 erkek kardeşler zaten, şu anda işin başında ikisi var, işleri de genişliyor zaman içerisinde.
Her birinin altında 200 - 250 bin TL'lik araba var, kız arkadaşına evlenme teklif ederken 10.000 TL harcamak zor olmasa gerek.

O kadar tutmasının sebebi, alkol ve yemeğin baya külfetli olması.
Bütün kuzenler oradaydı (toplayınca 17-18 kişi yapıyor) onun haricinde kız arkadaşı ile ortak arkadaşları da vardı, onlarda nereden baksan 20 kişi rahat vardılar.
Bir restoranın (balık restorantı yeşilköyde) üst katını kapatmış. Canlı müzikte vardı...
Şahsen güzel eğlendim, kesesine bereket... :9: :9:

banker değiller canım, zamanında babası bir iş tutturmuş, ticaretle uğraşıyorlar.
2 erkek kardeşler zaten, şu anda işin başında ikisi var, işleri de genişliyor zaman içerisinde.
Her birinin altında 200 - 250 bin tl'lik araba var, kız arkadaşına evlenme teklif ederken 10.000 tl harcamak zor olmasa gerek.

O kadar tutmasının sebebi, alkol ve yemeğin baya külfetli olması.
Bütün kuzenler oradaydı (toplayınca 17-18 kişi yapıyor) onun haricinde kız arkadaşı ile ortak arkadaşları da vardı, onlarda nereden baksan 20 kişi rahat vardılar.
Bir restoranın (balık restorantı yeşilköyde) üst katını kapatmış. Canlı müzikte vardı...
şahsen güzel eğlendim, kesesine bereket... :9: :9:

evet alkol ve balık işin içine girince fiyatlar uçabiliyor
birde kalabalıkmışsınız,mekan kapatınca tabiki tutar o kadar
sen eğlenmişsin ya önemli olan o
kız arkadaşı baya şanslı imiş vallahi:1::1::1:

günaydınlar hanımlar:16::16::16:
ohh maşallahh neşeniz daim olsun, paylaşımlarınız çoookk:nazar::29:

Kaderrrrr bak dilimizde tüy bittii Kaderrrrr:52:

para parayı çeker diye bir laf vardır, o hesap...
Kızın durumu erkekten daha iyi öyle söyleyeyim sana...
O yüzden bence ikisi de şanslı, hayatları boyunca sıkıntı çekmezler...
İki ailenin de maddi durumları yerinde çünkü...

Fakat Allah insana geçim versin, para dediğin nedir ki.
Yatlarım katlarım milyarlarca liralarım olsun, ben eşim ile huzurlu bir yaşam yaşamadıktan sonra,
benim için peş para etmez...

Herkes gibi benim de isteklerim var tabii ki, ama uçuk şeyler değil.
Benim çalışmamı gerektirmeyecek kadar geçimimiz olsun, bir evimiz bir de arabamız olsun.
Yeter de artar bize, zenginlik istemiyorum, aman uzak dursun, çok para huzursuzluk yapar insanda.
Sadece evimiz olsun, yeterli.. :34:

günaydınlar hanımlar:16::16::16:
ohh maşallahh neşeniz daim olsun, paylaşımlarınız çoookk:nazar::29:

Kaderrrrr bak dilimizde tüy bittii Kaderrrrr:52:

Günaydın canım, hoşgeldin... :29:

Kader arada mesajları beğeniyor da, ne zaman şu ceza almaktan yorulacak bilmiyorum yani...
Yaramaz çocuk gibi vallahi bu kız ya... :20:

Back
X