• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Valla onun hazırlık yaptığını sanmam ben poğaça ile pastayı yaptım eve gidince de bir mercimek köftesi yaparım yeter sanırım..cümbür cemaat toplanılacak beynim şişiyo benim öyle yaaa..

Yeter canım ya evinde ağırlasan başka şerlerde yap derdim ama oraya gideceksiniz sonuçta bence gayet iyi...
Eşimin ailesi de bazı durumlarda cümbür cemaat toplanıyor benim de kafam şişiyor hiç alışık değilim Allah kolaylık versin canım...

Bende gelinliğimi Fatihte diktirmiştim :)

bende nişanlığımı fatihte diktirdim
gelinliğe bakalım neresi olur bilmiyorum nasip artık hayırlısı ile

sen nerde diktirdin gelinliğini canım

adanalı olup da acı sevmeyen koca bir bende olacak sanırım:9::9:
canım istedi beaaa:56:

bende çooook severim çiğköfteyi
cuma günü iş çıkışı babamla gittik 1er porsiyonu götürdük valla:56::56:
yanındada buz gibi ayran allahım olsada yesek

efinam aşk olsun:27: stres sokmayın beni şuracık da..çook severim zati..nar ekşisi geldi bir de aklıma üüüü:7:

Ben içine nar ekşisi koyabileceğim her şeyi seviyorum ve bunların başında çiğ köfte ve kısır geliyor... :56:
Ay yarabbim benim de canım çekti şimdik, aman kızlar yaw... Hamile varsa aramızda vallahi şişecek bir tarafları... :26:

istanbulun göbeğinde oturuyorsun cnaım ne güzel kimi konuda şanslısın
kimi konuda trafik,otopark,,gürültü,kalabalıklık konusunda şansızmısın bilmiyorum ama
fatih benimde doğum kütüğüm cerrahpaşalıyım bende

Ben Fatih'i çok fazla sevmiyorum canım, evet güzel bir yer, dediğin gibi herşey ayağının altında ve merkezi.
Trafik desen, İstanbul'un artık bir gerçeği haline geldi, nereye gidersen git illa o trafiğin içine gireceksin.
Ben istemedim Fatih'te oturmayı ama zamanla alıştım diyelim... Ama Fatih'ten ev alacak olsam almam, daha farklı bir yerden alırım.
Eşim Fatih'li o yüzden o burayı çok seviyor... Ben de onu bir türlü inadından vazgeçiremediğim için Fatih'te oturuyorum.
Mutlu olmaya çalışıyorum napalım, kafaya takarsam yandım... :31:

Bu arada bende Fatih - Süleymaniye doğumluyum...
Annem ve babam da Fatih'te oturmuş yıllarca... :1:

Eşim bunu bildiği için bazen bana "özüne döndün" diyor :9: :9:

Valla onun hazırlık yaptığını sanmam ben poğaça ile pastayı yaptım eve gidince de bir mercimek köftesi yaparım yeter sanırım..cümbür cemaat toplanılacak beynim şişiyo benim öyle yaaa..

Canım sorma vallahi, bende gelemem öyle kalabalığa.
Beynim şişiyor... Bu akşam ayrı tantana yaşayacağız, yarın akşam ayrı yani...
:31:

[/QUOTE

canım beril moda evinde diktirdim çok tatlı bir abla vardı Allah razı olsun, çok ilgilendi herşeyle memnun kaldım, orayda uğramanı öneririm.
Fatih evkurun orda yeri.

Son düzenleme:
Bu gün de bitmek bilmedi mubarek...
Çok canım sıkıldı bugün kızlar ya.... Üfff... işlerin olmaması sinir bozucu...
Bu ay sonmuş burada, bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda... :26:

Yeni bir yere başladığım zaman sizinle bu kadar sohbet etmeye vaktim olmayacak... :14:

Bu gün de bitmek bilmedi mubarek...
Çok canım sıkıldı bugün kızlar ya.... Üfff... işlerin olmaması sinir bozucu...
Bu ay sonmuş burada, bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda... :26:

Yeni bir yere başladığım zaman sizinle bu kadar sohbet etmeye vaktim olmayacak... :14:

hayırlısı olsun canım senin için..neydik ne olduk dedirtiyor zaman hep.geçen yıl bu zamanlarda ben de bu ofiste tek başımaydım.
başka hayallerdeydim ,başka düşüncelerde..şimdi ne kadar kalabalık olduk.:31: gıcık da var iyisi de .Allah hayatın her anında
hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

hayırlısı olsun canım senin için..neydik ne olduk dedirtiyor zaman hep.geçen yıl bu zamanlarda ben de bu ofiste tek başımaydım.
başka hayallerdeydim ,başka düşüncelerde..şimdi ne kadar kalabalık olduk.:31: gıcık da var iyisi de .Allah hayatın her anında
hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Amin canım, beni belirsizlik mahvediyor desem yeridir.
Müdür pozisyonunda bulunan kişi, bizi insan yerine koyup birşey açıklamıyor.
3 arkadaş daha ayrılıyor ayın 15'inde onların gidecekleri yerler belli.
Fakat benim ne olacağım karakayıp... Benim haricimde 2 muhasebeci, Müdür ve şöför kalmış olacak ofiste.
Yani senin anlayacağın yalnız kalacağım...
Ondan sonra ne olacak? Beni bir yere mi yerleştirecekler yoksa yerleştiremeyecekler mi?
İşsiz mi kalacağım... Bunun sıkıntıları var üzerimde ve kafamı çok kurcalıyor malesef... :31:

Amaaannn neyse hayırlısı o olacak zaten, diyerek kestirip atamıyorum da...
Aslında belki zamana bırakmak gerekiyor herşeyi, fakat açıklama yapabilecekken niye bu kadar soru işaretleri ile bırakıyorlar insanı anlamıyorum. Benim tek dileğim bundan sonraki işimde insan yerine konulupta açıklama yapan bir müdür denk gelmesi... Böylesi gerçekten çok zor, 1 buçuk seneyi aşkındır bu böyle yahu... :31:

Amin canım, beni belirsizlik mahvediyor desem yeridir.
Müdür pozisyonunda bulunan kişi, bizi insan yerine koyup birşey açıklamıyor.
3 arkadaş daha ayrılıyor ayın 15'inde onların gidecekleri yerler belli.
Fakat benim ne olacağım karakayıp... Benim haricimde 2 muhasebeci, Müdür ve şöför kalmış olacak ofiste.
Yani senin anlayacağın yalnız kalacağım...
Ondan sonra ne olacak? Beni bir yere mi yerleştirecekler yoksa yerleştiremeyecekler mi?
İşsiz mi kalacağım... Bunun sıkıntıları var üzerimde ve kafamı çok kurcalıyor malesef... :31:

Amaaannn neyse hayırlısı o olacak zaten, diyerek kestirip atamıyorum da...
Aslında belki zamana bırakmak gerekiyor herşeyi, fakat açıklama yapabilecekken niye bu kadar soru işaretleri ile bırakıyorlar insanı anlamıyorum. Benim tek dileğim bundan sonraki işimde insan yerine konulupta açıklama yapan bir müdür denk gelmesi... Böylesi gerçekten çok zor, 1 buçuk seneyi aşkındır bu böyle yahu... :31:

belki onun da geçerli bir sebebi vardır.müdür dediğine göre onun da hesap verdiği birileri olmalı.
belirsizlik kötüdür iyi bilirim.Allah ım en kısa sürede feraha çıkarsın seni ve tüm iş arayanları.

aslında tam da şu vakit hamile olsan:49: çok güzel olurdu.:emir_bebek:

belki onun da geçerli bir sebebi vardır.müdür dediğine göre onun da hesap verdiği birileri olmalı.
belirsizlik kötüdür iyi bilirim.Allah ım en kısa sürede feraha çıkarsın seni ve tüm iş arayanları.

aslında tam da şu vakit hamile olsan:49: çok güzel olurdu.:emir_bebek:

Evet canım, bende aynı şeyi düşündüm de, malesef şimdilik birşey yok.
Regli oldum.. :26:
Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Bende diyorum bazen, aman yerleştirmeselerde olur, 1-2 ay kafamı dinlesem evde.
Sonra tekrar işe başlasam... Ama malum biz çalışanlar için, hele ki böyle bağlı kaldıysak, hayal gibi birşey bu.
Nasip bakalım, Mevlam neylerse güzel eyler...
İnşallah hakkımda hayırlısı olur... :31:

Evet canım, bende aynı şeyi düşündüm de, malesef şimdilik birşey yok.
Regli oldum.. :26:
Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Bende diyorum bazen, aman yerleştirmeselerde olur, 1-2 ay kafamı dinlesem evde.
Sonra tekrar işe başlasam... Ama malum biz çalışanlar için, hele ki böyle bağlı kaldıysak, hayal gibi birşey bu.
Nasip bakalım, Mevlam neylerse güzel eyler...
İnşallah hakkımda hayırlısı olur... :31:

benim otobüs beklemem gibi bu durakta:9::9::9:

beklerim beklerim gelmez..ne zaman umudu kaybederim gelir:34:

hayırlısı olur inşallah:16::16:

Bu akşam bir şey yok canım ya sadece ben zaman geçiremiyorum..
Eşim ile telefonda gerildik yaklaşık 2 saat önce birazda onun gerginliği var çığlık atmak istiyorum anlayacağın...

olur arada oluyor maalesef:31: gergin anda konuşmamak en güzeli.

en iyisimi eve git ve bir tatlı yap.tatlı yiyin tatlı konuşun:16:
ben kötü bişiy yaparım.kötü şeyler düşünürüm ki hemen o kızgınlığım gitsin.:17:
az kalmış zaten..ben de toplaşıcam birazdan.yetti gari bugün de:6:

Kaderrrrrrr gel artıkkkkkkkkk:3: görüyorum seni, göz kırpıyorsun altan alttannnn:34:

Back
X