• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

doğrudur canım.dönem dönem değişiyor insanın isteği belkide.ben kitabı okuduğum için istiyorum çok.
jal valjan geliyor aklıma hep.orada da bir aşk var.:31: bakalım, gidemesem de netten izlemek istiyorum.

Sen böyle söyleyince de ben de merak ediyorum ama...
Filmde bir de bildiğim kadarı ile müzikal bir hava var değil mi?
Fragmanlarını izlemiştim çünkü, öyle birşey sezinledim...
Müzikalleri de çok sevemedim gitti ya... :26:

bizde romantik komediye gitmek istiyoruz, zaten eşim sadece türk filmlerine gider :31: dediğiniz gibi evlenmeden önce dışarda çok para harcanıyor yemeğinden sinemasına kadar .. eşim evlenmeden önce diyordu "bi evlenelim ayda bi çıkacağız dışarıya" diye :1: sıkıyor insanı bir süre sonra gerçekten de haftanın çoğu akşamı dışarda olmak .. neyse artık evli mutluyuz :16:
Biz de aynısını diyorduk canım... Evlenelim ayda bir çıkacağız diye. Gerçekten şimdi evden çıkmak istemiyoruz, bazen eşimde bende farkına varıyoruz ki "dışarıya fazla doymuşuz" o cafe senin, bu cafe benim gezmekten.. Gına gelmiş içimize...

Bir sefer unutmuyorum hiç, evlendiğimizin 2. ayında falan, bir taksime çıkalım dedik... İnanmazsın, gittik bir restorana yemek yedik, "eee napsak şimdi" diye baktık bir birimize, "hadi eve gidelim, daha rahat" dedik ve eve döndük... :9: :9:

Dışarda yapılan şeyler çok fazla zevk vermiyor artık... Ancak alışveriş yapmak gerekiyorsa falan mecburen çıkılıyor, onun haricinde "evim evim güzel evim" hallerindeyiz hala... :16: :16:

souvvenırcım, ben de dikkat ederim doğum günlerine ama kendi ailemde de çok yakın olmadıkça
hediye almıyorum.birine alsam diğerine almak zorundayım.sonra nasıl çıkarım işin içinden.:26:

sonra eşimin ailesine de aynı şekilde derken zor olur kendimce.o yüzden hiç o muhabbetlere girmek istemiyorum ben.
ihtiyaç listem var şimdi.lüzumsuz şeyleri kesip onları halletmem gerekiyor.:29:sağolasın canım, inşallah dediğiniz gibi atlatırım.

ilkaycım, eşinin dedikleri nedense çok tanıdık geldi bana:9::9::9:
yazın güzel belki dışarıda olmak ama kışınn brrrrrrr:18: donuyor insan...

souvvenırcım, ben de dikkat ederim doğum günlerine ama kendi ailemde de çok yakın olmadıkça
hediye almıyorum.birine alsam diğerine almak zorundayım.sonra nasıl çıkarım işin içinden.:26:

sonra eşimin ailesine de aynı şekilde derken zor olur kendimce.o yüzden hiç o muhabbetlere girmek istemiyorum ben.
ihtiyaç listem var şimdi.lüzumsuz şeyleri kesip onları halletmem gerekiyor.:29:sağolasın canım, inşallah dediğiniz gibi atlatırım.

ilkaycım, eşinin dedikleri nedense çok tanıdık geldi bana:9::9::9:
yazın güzel belki dışarıda olmak ama kışınn brrrrrrr:18: donuyor insan...

Haklısın canım, hiç girme zaten gerçekten...
Biz nereden girdik, nasıl oldu bilmiyorum... Ama girdap gibi, çekiyor insanı mubarek... :9:

Sen böyle söyleyince de ben de merak ediyorum ama...
Filmde bir de bildiğim kadarı ile müzikal bir hava var değil mi?
Fragmanlarını izlemiştim çünkü, öyle birşey sezinledim...
Müzikalleri de çok sevemedim gitti ya... :26:

müzikal bir yanı var mı bilmiyorum canım.ilk çıkacağı zaman şöyle bir bakmıştım ama
anımsayamadım.ben gitmeyi çok istiyorum müzikale:31:

evlendikten sonra sadece arada h.sonları çıksak yeter..zaten yoruluruz hem zaten benim de işlerim olur ki..:6:

Kader'cim senin cezan bitmedi mi hala yaa...
Öpüyoruz seni.... :54:
müzikal bir yanı var mı bilmiyorum canım.ilk çıkacağı zaman şöyle bir bakmıştım ama

evlendikten sonra sadece arada h.sonları çıksak yeter..zaten yoruluruz hem zaten benim de işlerim olur ki..:6:

Yazın muhakkak çıkılır, zaten biz de güneşli havayı görünce illa ki bir yürüyüş dahi olsa çıkıyoruz ve çok zevkli oluyor... Ama kış günleri "amaaan ne gerek var, oturalım sıcacık evimizde" diyoruz... :16:

Kaderrrr özledikkk seniiiiii:16::16::16:

ben de seneye bu zamanlar inşallah diyebilirim aynı şeyleri.:17::17:

ben biraz çıkayım ve işleri toparlıyım.2,5 gün yoktum, herkes yolumu beklemiş.:27:
arada gelirim kolay gelsinn:29:

Kaderrrr özledikkk seniiiiii:16::16::16:

ben de seneye bu zamanlar inşallah diyebilirim aynı şeyleri.:17::17:

ben biraz çıkayım ve işleri toparlıyım.2,5 gün yoktum, herkes yolumu beklemiş.:27:
arada gelirim kolay gelsinn:29:

Dersin canım dersin, ben bile hala inanamıyorum 5 aylık evli olduğuma...
Zaman gerçekten nasıl geçiyor insan şaşıp kalıyor, herşeyin hayırlısını versin Rabbim... :16:

Tamam canım, kolay gelsin sana işlerinde... Görüşürüz yine... :29:

souvvenir yaptığım kare çalışmamdan bir resim getirdim :9: büyük olduğuna takılma tatlım bırakamadım örmesi çok zevkliydi :9:

$20130303_005003 (500x375).webp

KIZLAR İŞLERİM YOĞPUNDU ANCA GELEBİLDİM

kızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
bana tuhaf geldi size sorayım dedim
evlenince çalışınca maaş kartını ben alırım dedi
ben çekerim bir yerde biriktiririz yada bankaya koyarız
dedi ben sana istediğin kadar veririm dedi
ben şok oldum 30 sene kimseye böyle birşey yapmadım
bende dedimki sende bana ver kartını veririm ne olacak
sen bneim eşim olacaksın dedi
ayrı gayrı mı var dedi
bende dedim vermem arabadan iniordum tam
akşamda konuşamadım kaldı öylre
sizce ne diyeyim arayınca

Selam Kızlar Bizim haftalık toplantımız olduğundan anca gelebildim bir sürü yazışmışsınız :9:

kıskanç bircan :9: :9: tertemiz camların hayırlı olsun, huzur veriyor insana :16: eşime böyle deyince gülüyor "insan camlar temiz diye mutlu olur mu" diyor :9:

:9: :9: Ben de durup durup "yoruldum ama değdi mis gibi oldu camlarım " diyorum eşim de bana gülüyor sen delirmişsin ya nelere mutlu oluyorsun diye..

bizde romantik komediye gitmek istiyoruz, zaten eşim sadece türk filmlerine gider :31: dediğiniz gibi evlenmeden önce dışarda çok para harcanıyor yemeğinden sinemasına kadar .. eşim evlenmeden önce diyordu "bi evlenelim ayda bi çıkacağız dışarıya" diye :1: sıkıyor insanı bir süre sonra gerçekten de haftanın çoğu akşamı dışarda olmak .. neyse artık evli mutluyuz :16:

Biz de aynısını diyorduk canım... Evlenelim ayda bir çıkacağız diye. Gerçekten şimdi evden çıkmak istemiyoruz, bazen eşimde bende farkına varıyoruz ki "dışarıya fazla doymuşuz" o cafe senin, bu cafe benim gezmekten.. Gına gelmiş içimize...

Bir sefer unutmuyorum hiç, evlendiğimizin 2. ayında falan, bir taksime çıkalım dedik... İnanmazsın, gittik bir restorana yemek yedik, "eee napsak şimdi" diye baktık bir birimize, "hadi eve gidelim, daha rahat" dedik ve eve döndük... :9: :9:

Dışarda yapılan şeyler çok fazla zevk vermiyor artık... Ancak alışveriş yapmak gerekiyorsa falan mecburen çıkılıyor, onun haricinde "evim evim güzel evim" hallerindeyiz hala... :16: :16:

Bizimde evlenmeden önce harcadığımız paranın haddi hesabı yoktu zaten herkes de olduğu gibi ama artık dikkat ediyoruz. Artı hiç dışarı çıkasımız da gelmiyor yapacak bir şey bulamıyoruz :9: :9:

Canım müzikalmiş zaten hafta sonu buradan bir arkadaş gitmiş çok beğenmiş..

günaydın kızlar :55:
huzurlu bir hafta diliyorum hepimize :17:

Günaydın Canım sana da iyi haftalar

souvvenir yaptığım kare çalışmamdan bir resim getirdim :9: büyük olduğuna takılma tatlım bırakamadım örmesi çok zevkliydi :9:

Eki Görüntüle 647124

İlkay çok güzel olmuş ben de yapıyorum aynısından ipim turkuaz... :9: :9:

ayrı gayrı mı var dedi

bence bunda bişey yok benim babamda annemin maaş kartını aldı ama parayı çekince direk eve getiriyo anneme veriyo yada diyo şu kredi klartına yatırdım sanada şu kadar ayırdım istersen daha fazla verebilirim diyo. sonuçta siz bi yuva kurucaksınız birbirinize güvenmeniz gerek bi maaş yüzünden kırmayın birbirinizi sen tamam biriktirelim de kartı ver nerde biriktirdiğinide öğren eğer içinde bi kuşku olucaksa o yere git ve öğren cidden yatırdı mı yedi mi diye ama bence ver oda sana bende veririm demiş hem :) belki planları vardır onun maaşıyla geçinirsiniz snein maaşınlada araba yada ev almak istiyebilir sonuçta boşanmak istersen herşey yarı yarıya paylaşılacak :)

Eki Görüntüle 647124

ilkaycım bunu naısl yapıyosun ben daha önce hiç el işi yapmadım ve 1 sene sonra düğünüm var ama çeyiizm maalesef çok az :( bu tür şeyler yok bunu ne için kullanıyosun ve nasıl yaptın anlatır mısın canım bende yapmak istiyorum :)

Eki Görüntüle 647124

Ellerine sağlık canım... Çok güzel olmuş ya... Bunu bir de renkli renkli yap bence... Çok güzel olur... Senin için alıştırma niyetinde oluyor bu sanırım... Elinden bırakamadığına göre... Ben de koltuğum için şal yapıyorum bu şekilde, kısmetse bir kaç parça ekleyince paylaşacağım sizlerle, inşallah umduğum gibi güzel olur bakalım....

ayrı gayrı mı var dedi

Bazılarına göre sorun olmayan bir durum olabilir bu.
Fakat benim eşim bana bu şekilde yaklaşımda bulunsaydı ben sorun ederdim.
Biz eşimle 5 aydır evliyiz, fakat bana bir kere bile "kartını bana verirsin de ben çekerim sana harçlık veririm" dememiştir.
Tamam ayrımız gayrımız yok, kesemiz bir, fakat benim kazancıma saygısı var, aynı şekilde benim de onun kazancına.
Ben kolay kazanmıyorum bu parayı, ne için eşime "al hayatım senin olsun, dilediğin gibi harca veya yatırım yap" diyeyim.

Bizim kendimize göre bölüşümümüz var.
Ben kirayı öderim, telefon faturamı öderim, kredi kartımın dönem borcunu öderim, geri kalan bütün masrafları eşim yapar. Faturaları öder, kendi kartlarını öder, evin mutfak ihtiyaçlarını öder vs.... Eğer benim paramdan kalırsa (ki son zamanlarda kalıyor) gider yatırıp yapar atarız kenara. Eşim de o ay arttırabiliyorsa o da yatırım yapar, aynı yere kaldırırız herşeyimizi. Ayrımız gayrımız yoktur... Benim hesabımda para varsa ve ödenmesi gereken birşey varsa ben öderim, eşimin hesabında para varsa o öder.

Yani teknikte ayrı gayrı yok, fakat ben eşimin hesabına girdisine-çıktısına karışmam, o da benim hesabıma karışmaz. Ama her harcamımı, her adımımı bilir, bende onun bilirim... :31:

Souvvenir ve İlkay bir şey soracağım örgü ile ilgili renk konusun da yardımlarınızı istiyorum.

Ben İlkay'ın yaptığı model de başladım örmeye hem yatağımın üzerine örtü hem de koltuklarımın üzerine düşündüm ama iplerin rengi nasıl olmalı?

Oturma odam : Açık kahve ve Krem tonlarında

Yatak odam : Siyah - beyaz

souvvenir'ların sistemi gayet mantıklı bence :31: bizde de eşim kartımı almadı .. kirayı faturaları mutfak masraflarını o öder.. dolayısıyla pek birikim yapma ihtimali kalmaz.. ben kendi kişisel ihtiyaçlarımı (kıyafet, ayakkabı, kitap, kuaför) karşılarım sonrada kalan parayı bankada bırakırım.. bu şekilde birikim yapmış oluyoruz. bazen eşim o ay içinden çıkamazsa çekerim hesabımdan ona veririm ama bu bir kere olmuştur. eşim "maaşının kimde durduğunun bi önemi yok, sen ihtiyacın kadarını harcarsın, kalanı birikmiş olur bizim için" dedi. kredi kartını pek kullanmamaya çalışıyoruz..

sanırım herkesin kendine göre bir tarzı var bu konuda canım, sizde oturup sakince konuşun bence :31:

ilkaycım bunu naısl yapıyosun ben daha önce hiç el işi yapmadım ve 1 sene sonra düğünüm var ama çeyiizm maalesef çok az :( bu tür şeyler yok bunu ne için kullanıyosun ve nasıl yaptın anlatır mısın canım bende yapmak istiyorum :)

bunu nasıl anlatayım bilemedim :44: souvvenirin açtığı konuda bir video var onu izledim .. ordan biraz öğrendim ama tam kare olmamıştı. sonra souvvenira sordum o biraz daha açıklayınca anladım :31: youtube ta ingilizce videolar var ordan bakabilirsin canım :31:

eflinam benim eşim geçici olarak şu an çalışmıyor. kartım onda, bütün harcamaları o yapıyor. ben internet hesabından faturaları yatırıyorum aynı hesap üzerinden, kredi kartı limitim var, onunla alışveriş yapıyorum, dışarıya çıktığımızda da istediğimizi alıyoruz:52: çok da iyi geçiniyoruz şükürler olsun:16: ama eşim çalışıyor olsaydı almazdı kartımı, nişanlıyken bana ekstra para gönderirdi sıkışmayayım diye:9: genelde ilkaylarda olduğuğu gibi ben harcadığımı harcar, kalanı birikime giderdi. şu an birikim yapmıyoruz, bazen yapabiliyoruz, bir miktar ekstra gelirimiz var çünkü :31:

Back
X