- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.321
gel gelKizlar kizlar gelemmi yanagizdqn opem mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel gelKizlar kizlar gelemmi yanagizdqn opem mi :)
Geliyorumm : ) ne yapiyon kuzumgel gel
napim kız yatıyorum öyle bu gün erkenden uykum geldi yatsam kesin kaçar sen napıyorsun?Geliyorumm : ) ne yapiyon kuzum
Sorma bende de ayni:) tv seyrdykrm kuzumnapim kız yatıyorum öyle bu gün erkenden uykum geldi yatsam kesin kaçar sen napıyorsun?
Napiyorsunuz bakayim ben geldim :))Sorma bende de ayni:) tv seyrdykrm kuzum
Bende az once degisik bir kahve ictim kendime geldimnapim kız yatıyorum öyle bu gün erkenden uykum geldi yatsam kesin kaçar sen napıyorsun?
ben tv izlemem pek çok nadir açarımSorma bende de ayni:) tv seyrdykrm kuzum
nasıl kahve o kız hoşgeldin bu aradaBende az once degisik bir kahve ictim kendime geldim
Icinde keci boynuzu.mu ne varmis degisik bir turk kahvesi..ben tv izlemem pek çok nadir açarım
nasıl kahve o kız hoşgeldin bu arada
Ben izlerm ya yoksa zaman gecmez bende:)ben tv izlemem pek çok nadir açarım
nasıl kahve o kız hoşgeldin bu arada
benim içtiğim değişik kahve tek osmanlı kahvesiydi içinde yalan olmasın sanırım 7 çeşit şey vardı ya Allahım o ne lezzetti öyle bir kerecik içtim yok bulamadım o kahveden ben misafirlikte içmiştimIcinde keci boynuzu.mu ne varmis degisik bir turk kahvesi..
Ama normal bizim klasik kahvemiz kadar guzel degil ya..
zaman geçirmek için nete takılıyorum ben senin zamanının geçmesi gerek doğru kız asker yolu gözlüyorsunBen izlerm ya yoksa zaman gecmez bende:)
iyi geceler bitanem hoşgeldinİyi gecelerr napıyorsunuz kızlar :))
Iyi geceler cnm tv izliyorm bde nisan var dugun salonu yakın bze oy ayasm gelyor sen napiosnİyi gecelerr napıyorsunuz kızlar :))
Ona bakarim ama buda fena sayilmaz biraz nescafe tadi var aromali bit kahve sayilir perimbenim içtiğim değişik kahve tek osmanlı kahvesiydi içinde yalan olmasın sanırım 7 çeşit şey vardı ya Allahım o ne lezzetti öyle bir kerecik içtim yok bulamadım o kahveden ben misafirlikte içmiştim
zaman geçirmek için nete takılıyorum ben senin zamanının geçmesi gerek doğru kız asker yolu gözlüyorsun
iyi geceler bitanem hoşgeldin
Hoşbulduk napıyosunuz bakayım, yeni uyandım ben ya sabah erken kalktıydım son 6 saattir uyuyordumbenim içtiğim değişik kahve tek osmanlı kahvesiydi içinde yalan olmasın sanırım 7 çeşit şey vardı ya Allahım o ne lezzetti öyle bir kerecik içtim yok bulamadım o kahveden ben misafirlikte içmiştim
zaman geçirmek için nete takılıyorum ben senin zamanının geçmesi gerek doğru kız asker yolu gözlüyorsun
Aksam serinliginin keyfini cikariyorum sen :))İyi gecelerr napıyorsunuz kızlar :))
Ah ah gecmiyor ama kuzum zaman cogalyor sanki :)benim içtiğim değişik kahve tek osmanlı kahvesiydi içinde yalan olmasın sanırım 7 çeşit şey vardı ya Allahım o ne lezzetti öyle bir kerecik içtim yok bulamadım o kahveden ben misafirlikte içmiştim
Kahve dedin bak kahve cekti canımAksam serinliginin keyfini cikariyorum sen :))
Ben de yeni uyandım birşeyler yemek istiyorum bu saatte uyuyan yok mu kız oralarda, ben uyuyor olsam çok sinir olurdum o seseIyi geceler cnm tv izliyorm bde nisan var dugun salonu yakın bze oy ayasm gelyor sen napiosn
bende geceleri uyumazdım da son günlerde uykum geliyor hepHoşbulduk napıyosunuz bakayım, yeni uyandım ben ya sabah erken kalktıydım son 6 saattir uyuyordum
Artık gece beni bekliyor
öyle düşünme bitanem 365 gündü en son baksana ne kadar az kaldı 2 ay bile yokAh ah gecmiyor ama kuzum zaman cogalyor sanki :)
Gel yapayim ben sana :) yaninda kruvasan ikram edeyim hi ne dersinKahve dedin bak kahve cekti canım