- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.301
haklısın balım zaman sürprizlerle doluCanını sıkma tatlım oluruna akışına bırak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın balım zaman sürprizlerle doluCanını sıkma tatlım oluruna akışına bırak
hoşgeldin meleğimmm bende pek yoktum kızlar baya muhabbet etmişlerAblam sen beni sayfa 23 de etiketlemişsin ben ohooo anca yetişdim mahperi hatun
canım ben olsam bende aynısını yapardım ama oda haklı kendincetelefonu yaptırmadım ki yaptıramadım ben ne yapabilirim ki bu durumda kuzum ben sorun istemiyorum bu yüzden yaptım gösterecektim numarayı aramaya kalkacaktı olay yaratacaktı iyiliğini düşündüm ben onun anlamadı
Hoşbuldum kuzucumhoşgeldin meleğimmm bende pek yoktum kızlar baya muhabbet etmişler
ona hak veriyorum zaten bende olsam kızarım o an için anlamam amacını karşıdaki insanıncanım ben olsam bende aynısını yapardım ama oda haklı kendince
seni gördüğüme çoook sevindim ablamHoşbuldum kuzucum
Hepinizin işi vardır diye uğramadım bende
Bende tatlım konuşuruz az gittimseni gördüğüme çoook sevindim ablam
düzelir canım inşallah sıkma canını senona hak veriyorum zaten bende olsam kızarım o an için anlamam amacını karşıdaki insanın
tamam bitanem görüşürüz yineBende tatlım konuşuruz az gittim
inşallah piroşum kız gözüm alışmış önceki avatarına ya çok yakışıyordu sanadüzelir canım inşallah sıkma canını sen
pişti oldum ama bende seviyordum onuinşallah piroşum kız gözüm alışmış önceki avatarına ya çok yakışıyordu sana
olsuun nerede o üye meçhul zaten koy sen eskiyi pek yakışıyordu gözlüklü kedim benimpişti oldum ama bende seviyordum onu
aktifti kız bi ara oyy sağol canım benimolsuun nerede o üye meçhul zaten koy sen eskiyi pek yakışıyordu gözlüklü kedim benim
selam kızlar kimse kalmamış buralarda bende pek giremedim canlarım sohbet baya güzel maşallah Allah muhabbetinimizi bozmasın inşallah bende yatıyorum bulantılar gaz problemi tansiyon düşüklüğü derken çok bitkin hissediyorum kendimi hepinizi kocaman öpüyorum sarılıyorum seviyorum hepiniiziii iyi geceler tatlışlarımKizlar kizlar gelemmi yanagizdqn opem mi :)
İyi geceleeeerselam kızlar kimse kalmamış buralarda bende pek giremedim canlarım sohbet baya güzel maşallah Allah muhabbetinimizi bozmasın inşallah bende yatıyorum bulantılar gaz problemi tansiyon düşüklüğü derken çok bitkin hissediyorum kendimi hepinizi kocaman öpüyorum sarılıyorum seviyorum hepiniiziii iyi geceler tatlışlarım
İyi geceler :)selam kızlar kimse kalmamış buralarda bende pek giremedim canlarım sohbet baya güzel maşallah Allah muhabbetinimizi bozmasın inşallah bende yatıyorum bulantılar gaz problemi tansiyon düşüklüğü derken çok bitkin hissediyorum kendimi hepinizi kocaman öpüyorum sarılıyorum seviyorum hepiniiziii iyi geceler tatlışlarım
Kiyamam kuzum dikmat et kendine olurmu optm bende seni sevyrm iyi geceler:)selam kızlar kimse kalmamış buralarda bende pek giremedim canlarım sohbet baya güzel maşallah Allah muhabbetinimizi bozmasın inşallah bende yatıyorum bulantılar gaz problemi tansiyon düşüklüğü derken çok bitkin hissediyorum kendimi hepinizi kocaman öpüyorum sarılıyorum seviyorum hepiniiziii iyi geceler tatlışlarım
bebemm hoşgeldin meleğimm teşekkür ederim hayırlı olsun inşallah topiğimizHayırlı olsun yeni topiğimiz kuzumm