- 9 Ocak 2015
- 19.208
- 79.786
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.361
Naber kuzum nasılsın?Biz varız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber kuzum nasılsın?Biz varız
Yeme yeme dikkat et bnde zayflamak istyrm .d ama sdce istemekle kalyormEvet ben genelde bu saatte yemiyordum kilo verdim baya, ama bu ara sınav stresinden ve şanssızlıktan yemeğin dibine vurdum patlayana kadar yiyorum geçici bir dönemdir inşallah
Yapma bunu yapma bunu gidip alcam biliyor musun bakkaldan önce az bir yuzumu yıkıyayım adam demesin şiş suratı
işte sana buz gibi ice tea
Ben sabah kalkinca hic bisi yemem.Gündüz çok fena ya, gece ile gündüz arasında neredeyse iki mevsimlik hava farkı var.
Önceden her akşam dışarı çıkıp yürürdük bu havalarda serin serin, artık dışarı çıkcak insan da bulamıyorum
Sende kardeşimi gördüm resmen, o da her gece bilgisayar aburcubur keyfisi yapar ben kızarım
Ben ise daha sağlıklı yemeye çalışıyorum ama gece yenen sağlıklı yemekten nolur ki
Hos geldin canim naslsn tansmsmydik senle? :)Naber kuzum nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun??Naber kuzum nasılsın?
Ellerine saglikkkneyi çikolatalı yapıcam kız kruvasanı mı
neyli istedi getireyim hemen
işte kahvennn
Hoşbuldum balım naber nasılsın o köpüklü kahve ne kız bana ekranımı yedirtecen [/QUOTE]Hoşgeldin hperi-, post: 42687052, member: 683017"]hoşgeldin feracem
bende eskiden yapardım da reflü gelince yapamaz oldum
Bende de var reflu sanırım, doktora gitmedim hiç ama babam o teşhisi koydu kola baharatlı falan yiyince gece uyuyamıyorum mide ağrısından, ağzım acı acı böyle. Endoskopi çektirmedim zamanında tırstım, teşhis de öylece babamın koymasıyla kaldı
Kilon kaç ki, benim de hedef kilom var ama olmuyor yemeyi kesmekle bir yere kadar indim daha inemiyorumYeme yeme dikkat et bnde zayflamak istyrm .d ama sdce istemekle kalyorm
İsmin biyerlerde. Hatırlıyorum ama çıkaramadım iyiyim sen nasılsın canım[/QUOTE][QUOT. İ yE="silemm, post: 42687112, member: 636706"]Hos geldin canim naslsn tansmsmydik senle? :)
nereye kız bu saatte gitme bakkalaYapma bunu yapma bunu gidip alcam biliyor musun bakkaldan önce az bir yuzumu yıkıyayım adam demesin şiş suratı
sana bir sır verim mi ben köpüklü yapamam kahveyi hep zamanında alamıyorum[QUOTya "-Mahperi-, post: 42687126, member: 683017"]Hoşbuldumyapı m ım naber nasılsın o köpüklü kahve ne kız bana ekranımı yedirtecen
aaa bana hava atıyor yapamıyorum napim hıhBnm kahvem süper boll köpüklü olur hep
Soda içebiliyorsan güzel ama çok fazla abur cubur yeme ( kardeşime de diyorum o pek takmıyor beni bak şuan bile masada birşeyler götürüyorBen sabah kalkinca hic bisi yemem.
Su icmem cok nadir bu aralar boyleyim
Aksam ekmek hic yemem yogurt ile yemegimi yerim
Ama gece olunca beni kimse tutamaz
Cipaler cekirdekler cikolatalar ne ararsan var
Sonundada sodaya gomuluyorum sabah 5 civarlarinda
Kilom 57 cok da degil ama benm kalçam cok basenim çok bel kismim ideal gobis te var biraz tabi ama basen kalca gitmiyor malesf tek derdm onlar smdilik senin kilo kaç kuzumKilon kaç ki, benim de hedef kilom var ama olmuyor yemeyi kesmekle bir yere kadar indim daha inemiyorum
sana bir sır verim mi ben köpüklü yapamam kahveyi hep zamanında alamıyorum[QUOTya "-Mahperi-, post: 42687126, member: 683017"]Hoşbuldumyapı m ım naber nasılsın o köpüklü kahve ne kız bana ekranımı yedirtecen
Yok kz ne hava atcam .d sende kopuklu yaparan ya zamanini yakala tam kopurmeden al kasikla kopukleriaaa bana hava atıyor yapamıyorum napim hıh