- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.261
hakettin hakettinnapsam ki piroşum bana küsmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakettin hakettinnapsam ki piroşum bana küsmüş
tabi len ne sandın kiaaa bu dünden hazır
herşeyin altından birşey aramaya başladı piroşum ben hiç anlamadım bu şüpheciliği nereden çıktınoldu kız size
Ne ayıp piroşumla arama girme sen sevgülüne bakaaa bu dünden hazır
alırım ben gönlünühakettin hakettin
gitme ona ben varkentabi len ne sandın ki
Güvenini sarsacak hareketin oldu mu?herşeyin altından birşey aramaya başladı piroşum ben hiç anlamadım bu şüpheciliği nereden çıktı
aaa güvenini sarsacak bişey mi oldu ki? geliyolar onlara aradaherşeyin altından birşey aramaya başladı piroşum ben hiç anlamadım bu şüpheciliği nereden çıktı
bulsam bakıcamda bulamadığıma yanıyorum bir göreyim ben onu canına okumazsamNe ayıp piroşumla arama girme sen sevgülüne bak
çok geç mahperi çok geçalırım ben gönlünü
gitme ona ben varken
Küstüm sana peri. Boz.alırım ben gönlünü
gitme ona ben varken
Eee yahu sen ara o zaman aşk da gurur olmazbulsam bakıcamda bulamadığıma yanıyorum bir göreyim ben onu canına okumazsam
Aferin piroşum. Çıkar aradan periyiçok geç mahperi çok geç
Güvenini sarsacak hareketin oldu mu?
size olayı anlatayım güveninin sarsılmasına sebep olur mu bu durum bilmem :/ biz onunla bir özdileğe gitmiştik alışveriş merkezine hem gezelim dedik hem yemek yiyelim neyse biz yemekten önce gezdik sonra yemeğe geçeriz dedik yemek yemeye tam giderken mesaj geldi bana eski sevgilimden okuyunca şok oldum hemen telefonu çantaya geri koymaya kalktım niye cevaplamıyorsun diye tepki verdi bana bende şu an senle ilgilenmek istiyorum dedim görmek istedi mesajı vermedim sorun olmasın diye almaya çalıştı telefonu o çekerken ben çekerken telefon kırıldı mesajıda göremedi biz bunla bir kaç gün küstük ben kaç kere aradımda öyle tekrar barıştık zor inandırdım bu hareketimden sonra sizce güveni sarsılmışmıdır?aaa güvenini sarsacak bişey mi oldu ki? geliyolar onlara arada
Aa perimi yedirtmem kimselere pperim gel tatlimAferin piroşum. Çıkar aradan periyi
deme kız öyleçok geç mahperi çok geç
HıhAa perimi yedirtmem kimselere pperim gel tatlim
oyy meleğimm gelmişAa perimi yedirtmem kimselere pperim gel tatlim
Gelirim tabi yalniz birakirmiyim senioyy meleğimm gelmiş
tabi kıs karışma sen ben varım arkandaAferin piroşum. Çıkar aradan periyi
Gelirim tabi yalniz birakirmiyim seni