- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.281
Unutulur musun sen bebek :)))
mucuuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutulur musun sen bebek :)))
Duymaz duymaz merak etme bekar o niye duysun kiiihaklısın aynen aynen mahperi hatun duymasın
Hafife alma bebegimm bekar olusumuuDuysada anlamaz zaten . Ne bilsin o BEKAR sonuçtaaa
uuuDuymaz duymaz merak etme bekar o niye duysun kiii
Hafife alma bebegimm bekar olusumuu
mahperi de azıttı helcin noluyo be
Korkuyorummahperi de azıttı helcin noluyo be
Nolduuu bebegimm
Ayy ben uslu kizim o nasil sozmahperi de azıttı helcin noluyo be
Duymaz duymaz merak etme bekar o niye duysun kiii
Hafife alma bebegimm bekar olusumuu
Ben şuan bebiş buyutuyorum sen de yap evinde oturmervesivik Bitanem kahvaltını etde gel gari ...
Aksamlar Ohhhhh biz ekmek parası için çalışalım sen daha uyu Adaletsizsin Dünyaaaa
Ne işi yapiyorsun tatlim?Müştteri geldi :)) Onunla ilgilenıyodum ..
E napıyon çalışmalara devam mı?
Pirelli bayısınde Ön muhasebeNe işi yapiyorsun tatlim?
Teşekkürler almayayımBen şuan bebiş buyutuyorum sen de yap evinde otur
Kiz Allah seni guldursun bir de kirmiziya boyamiş be AllahimmEki Görüntüle 1746121 Kocamin bacaklarini gosteremezdim kusura bkmayin kiskancim
O an o denk geldı napaydım kocamın kıllı bacaklarını KK ya mı ataydımKiz Allah seni guldursun bir de kirmiziya boyamiş be Allahimm
Çaliş dur o zamn ilerde duyarim bebiş olunca inşAllah tabi ki :* sabahdan yazdiklarinizi okuya okuya anca geldimTeşekkürler almayayım
Daha 2-3 yıl var . Kaza olmazsa planlarımız arasında yok şuan ben çocuğuma gelecek vaad etmek ıstıyorum :))Çaliş dur o zamn ilerde duyarim bebiş olunca inşAllah tabi ki :* sabahdan yazdiklarinizi okuya okuya anca geldim
İnşAllah evet doğru bebek hep bereketiyle gelir bir az da o katkida bulunur.bende oldu şukur :)Daha 2-3 yıl var . Kaza olmazsa planlarımız arasında yok şuan ben çocuğuma gelecek vaad etmek ıstıyorum :))
Kizlar nerde bakiyim fikir almam gerek sizlerden hepiniz ne zamn oluyorsunuz? Evlileri anladim da vu bekaelae nerde ?))) heo geziyorlar dimi koca ariyorlar