- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.321
Mecbur gülüm ya,rahat çıkması açısındanBen özellikle sordum merak ettim
Ya aslında kesik atmasalar iyi olur ama napak oldu bikerem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur gülüm ya,rahat çıkması açısındanBen özellikle sordum merak ettim
Ya aslında kesik atmasalar iyi olur ama napak oldu bikerem
Mecbur gülüm ya,rahat çıkması açısından
Aa ben %90 doğum yapanda var diye biliyordumAynen öyle ama ne bilim kuzenim de dikiş yok arkadaşlarım da yok bir bende olmuştu kesik eee mervenin suçu ne?
Aa ben %90 doğum yapanda var diye biliyordum
Genelimizde kesik var ama olmayanlarda mevcut onlarda benim çevremde toplanmış adları da bütün kızlar toplandik toplandik oldu
Ya bu kesik işi beni düşündürdü olmasa olmuyor mu ya
Ay bu işler zormuş . Sağlikli hayirlisiyla olsun inşAllahDoğum anına bağlı bi durum yeterli açılma varsa kesik atmazlar ama zorlanmaman ya da daha ciddi bir yırtık olmaması için kesik atıyorlar
Aminn korkacak bir şey yok merak etmeAy bu işler zormuş . Sağlikli hayirlisiyla olsun inşAllah
Hep ben varim hep yalniz takiliyoruz kizlar kaçmişlarMrblar yokmu bugun kimse
Morun koyusu oluyor renk ne bilmiyorum bence çok güzel olur. Yastıklarda da var bak. Ortaya da kremli içinde pembe kahve tonları olan halı bence süper olaaarrrEki Görüntüle 1747551
Kizlar bu koltuğa ne renk perde uyar?ben rengli seviyorum farkli renk uyar mi?
Ya bu kesik işi beni düşündürdü olmasa olmuyor mu ya
Bende sıkıntı yaşamadım 10 gün geçince %70 i erimişti bile..:)kesik atilmasi kotu bisey degil aksine cok iyi.
kesik atildigi zaman yirtik hemen hemen hic olmuyor bu da daha az dikis ve deformasyon demek.
bana iki kesik atilmisti,iyiki de atmis doktorum,hic sIkintisini yasamadim.
Bende sıkıntı yaşamadım 10 gün geçince %70 i erimişti bile..:)
Bana 10. Gün kontrole gel demişti :)ben 40 gun hic dikislerimi kontrol etmedim,sadece doktorun dedigi gibi temiz tuttum ve arada soguk suyla yikadim o kadar.
doktor kontrolunde hersey yolunda dedi bende oyle anladim dikislerin eridigini
Bana 10. Gün kontrole gel demişti :)
İyi yapmışsınız ne güzel ne kadar oldu doğum yapalı:)
Hamilemisin yoksa :)benim 2,5 sene oldu dogum yapali
insan dogumdan sonra bidaha mi aslaaa diyor ama iste 4 ay sonra sancilari unuttum,2 yas civari oglum biraz duruldu ve benim biyolojik saatim hadi bi dogum daha yap diye iteliyor
sizin ne kadar oldu peki dogum yapali?