- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.241
Duysada anlamaz zaten . Ne bilsin o BEKAR sonuçtaaahaklısın aynen aynen mahperi hatun duymasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duysada anlamaz zaten . Ne bilsin o BEKAR sonuçtaaahaklısın aynen aynen mahperi hatun duymasın
Duysada anlamaz zaten . Ne bilsin o BEKAR sonuçtaaa
Nesı var söyle bakım :)) Çokta anlamam ama belkı bilıyorumdurhahahahhaha ama ben ona kıyamam kiii o benim kuzum mahperi hatun
kanka bilgisayardan anlar mısın sen?
Nesı var söyle bakım :)) Çokta anlamam ama belkı bilıyorumdur
çok yavaş yazılanlar geç geliyor donma ve nette kopma var
Ram düşüktür işlemci hızı yavaştır yada ekran kartı çalışmıyordur varsa tabi :)çok yavaş yazılanlar geç geliyor donma ve nette kopma var
Krizz kız sendede kedı varmı?Ram düşüktür işlemci hızı yavaştır yada ekran kartı çalışmıyordur varsa tabi :)
Format falan attı.. Virüs kapmıştır belkiii.
Net olayıda modeminden olbılır. Bizim işyerındede kopma olayı vardı değiştirdik duzeldı şükür.
Evdekıde 0 zaten ..
Yok ya olmasini cok isterdim ama yokKrizz kız sendede kedı varmı?
Ram düşüktür işlemci hızı yavaştır yada ekran kartı çalışmıyordur varsa tabi :)
Yok ya olmasini cok isterdim ama yok
Alsana kızzz Neden almıyosun ?Yok ya olmasini cok isterdim ama yok
Söyle bakalım belkı anlarız :))yok kız bilgisayar daha yeni
kızlar aranızda kadın rahatsızlıklarından anlayan var mı? özel birşey sormam gerek
Sanmam kediyi ac bırakmazsanız yemezbende istiyorum bir kedi ama kuşlar var yer diye korkuyorum
Yok kız ne yicek alıştırdktan sonra :))bende istiyorum bir kedi ama kuşlar var yer diye korkuyorum
Eşim istemiyorAlsana kızzz Neden almıyosun ?
Söyle bakalım belkı anlarız :))
Alsana kızzz Neden almıyosun ?
Söyle bakalım belkı anlarız :))
Sanmam kediyi ac bırakmazsanız yemez
Yok kız ne yicek alıştırdktan sonra :))
Eşim istemiyor
Benımkıde ilk başlarda istemedi .Tabı ben ınadım istediğim illa olcak yemek bıle yememiştim alsın dıye :))Eşim istemiyor
At bakalımburdan yazamam özele atarım