- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.261
Soğukta bırakmayın yalniz yazikbenimki de vır vır ediyor yok diyor ama bakalım ikna etmeye çalışacagım bahçe de var rahat eder kedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğukta bırakmayın yalniz yazikbenimki de vır vır ediyor yok diyor ama bakalım ikna etmeye çalışacagım bahçe de var rahat eder kedi
Tüylü tüylü sevmezmiş bana kalsa kediye sarılır uyurumBenımkıde ilk başlarda istemedi .Tabı ben ınadım istediğim illa olcak yemek bıle yememiştim alsın dıye :))
İlk kedım geldiğinde biberon emiyordu.. Eşim illa kendısı emdırırdı benden kıskanırdı :)
Zorla aldırdım şimdi benden çok sevıyo :)) 2.sını zaten sevgilier günüde almış . Ucuza kapattı yanı
At bakalım
Dur hemen bır foto yollucam benım kedı kocamın bacağına sarılıp uyuyor . Onun bacağıda kılı yaTüylü tüylü sevmezmiş bana kalsa kediye sarılır uyurum
Soğukta bırakmayın yalniz yazik
Haha alemsin yaDur hemen bır foto yollucam benım kedı kocamın bacağına sarılıp uyuyor . Onun bacağıda kılı ya
Dur hemen bır foto yollucam benım kedı kocamın bacağına sarılıp uyuyor . Onun bacağıda kılı ya
Hışttt kıskanırım heeee Koca benım kıl benımkıllı mı
Hışttt kıskanırım heeee Koca benım kıl benım
Haha alemsin ya
Bu pisi çok tatli amaaEki Görüntüle 1746121 Kocamin bacaklarini gosteremezdim kusura bkmayin kiskancim
Sabah mahmurluğu hayvanda bıle güzel oluyo dımı oyyyy Canım oğlum yaaaaBu pisi çok tatli amaa
Kız kocan kırmızı ev botu mu giyiyo dicektim sonradan çaktımEki Görüntüle 1746121 Kocamin bacaklarini gosteremezdim kusura bkmayin kiskancim
Günaydın herkesee
Niye küstün Kııız
Allah senı napmasınKız kocan kırmızı ev botu mu giyiyo dicektim sonradan çaktım
Unutulur musun sen bebek :)))günaydın canım hoş geldin niye küscem beni unuttun ondan
hanımlar geç görüyorum yazılanları pc kafayı yedi
İyi yapmışsın ben olsam kedinin bacakları da kapatırdımAllah senı napmasın
Kocamın kıllı bacaklarını kıskandığım için sey ettim Sizin gibi kocasızlar bakarsınız falan aman Allah muhafaza
Anasına çekmişH E pisi çok tatlı maşallah
Yok kız o kısır :))İyi yapmışsın ben olsam kedinin bacakları da kapatırdım