- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi mahperi hatun
yeme de yanında yat derimmQ7 ye ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeme de yanında yat derimmQ7 ye ne dersin
güzel tekliflerin varsa şaapabilirzAnasının gözü açık kızı
Ne gibigüzel tekliflerin varsa şaapabilirz
yat olur,kat olur, arsa olur herşeye açığızNe gibi
1+1 stüdyoya ne dersinyat olur,kat olur, arsa olur herşeye açığız
yeme de yanında yat derimm
Anama güveniyorum kızçeler buyrungüzel tekliflerin varsa şaapabilirz
pehhh fakirlerle işimiz olmaz derim1+1 stüdyoya ne dersin
Kimligini kontrol etsene soyadin ağaoğlu mu ılıcalı da olabilirpehhh fakirlerle işimiz olmaz derim
yok bizim soyadımız goçKimligini kontrol etsene soyadin ağaoğlu mu ılıcalı da olabilir
Bizimkide sabancıyok bizim soyadımız goç
o zaman 1+1 studyoyu mu layık gördün bize haaa seni alıcı listesinden çıkarıyorumm,sabancı olmuşsun amaaaa gönlün fakirBizimkide sabancı
Biz sevdiklerimizi beton saraylarda değil gönlümüzün saraylarinda yaşatırızo zaman 1+1 studyoyu mu layık gördün bize haaa seni alıcı listesinden çıkarıyorumm,sabancı olmuşsun amaaaa gönlün fakir
Sbra bayram alosverisi baslar almasi guzelde tasimasi zor kuzu .dYok canım demiyordu kalktık zati de şimdi yollardayım pazar alışverişi yaptık şimdi onları eve nasıl goturcez derdindeyiz
lafla peynir gemisi yürümez yavrumBiz sevdiklerimizi beton saraylarda değil gönlümüzün saraylarinda yaşatırız
Yürümez de belki yüzerlafla peynir gemisi yürümez yavrum
bana espri yapma para verYürümez de belki yüzer
Olsa ilk iş kocami boşar seni alirimbana espri yapma para ver
yalannçııııııOlsa ilk iş kocami boşar seni alirim
Bende kova burcuyum ama senin kadar süpheci degilim. Süpheciligim zaten belirli bir zaman sonra cikti ortaya, halbuki ortada bir sey de yoktu... Kendini kontrol edebilsen durum toparlanir, gönlünü alirsin... Bence bir sekilde psikologa gitmeye calis canim. Hic imkanim yok diyorsan belki seni ve düsüncelerini rahatlatacak bir kitap falan bulabilirsin?gitmeyi düşünüyorum ama oglumu bırakacak kimse yok bide devlet hastanelerinde psikoloğ olmuyor bazen eşimle aramda mesafeler oluştu ve ben yeniden toparlamaya çalışıyorum neyse ki benden vazgeçmedi
Vatanseverr ne istiyorsun canini yedigimbak orti kız cillop oyle diyim yani. böyle kaş,böyle göz dünyayı gez dolaş bulamazsın. boyundan posundan hiç bahsetmiyorum. yaşı da küçük tam çıtırrrr sen ne veriyon şimdi bu hatuna
Gitme gülüm Nisanlinin yedigi halt yüzünden bizi niye sensiz kalmakla cezalandiriyorsun?Mune ablam gereken işlemi yapar..
Niye kızardınyalannçıııııı