- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi mahperi hatun
kim nereye gidiyor hayrola ne oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İfadeyi gören ben ;
Beni alıyorlar dakim nereye gidiyor hayrola ne oluyor
şiiiiiiiiiiiiii ev kiralarken emlakçıyı aradan çıkarmaya çalışan uyanıklar gibi yapma sende bozuşuruz bak evinizi taşlarımBende kova burcuyum ama senin kadar süpheci degilim. Süpheciligim zaten belirli bir zaman sonra cikti ortaya, halbuki ortada bir sey de yoktu... Kendini kontrol edebilsen durum toparlanir, gönlünü alirsin... Bence bir sekilde psikologa gitmeye calis canim. Hic imkanim yok diyorsan belki seni ve düsüncelerini rahatlatacak bir kitap falan bulabilirsin?
Vatanseverr ne istiyorsun canini yedigimagirliginca altin versem tek bana ait olurmusun?
Gitme gülüm Nisanlinin yedigi halt yüzünden bizi niye sensiz kalmakla cezalandiriyorsun?
utandımmNiye kızardın
kim nereye gidiyor hayrola ne oluyor
kız fingirdeme sende yüz verme kimseye saçını yolarımİfadeyi gören ben ;
Beni alıyorlar da
Utaninca daha çirkin ve çekici oldugunu demismiydimşiiiiiiiiiiiiii ev kiralarken emlakçıyı aradan çıkarmaya çalışan uyanıklar gibi yapma sende bozuşuruz bak evinizi taşlarım
utandımm
harika gitti
Tamam donumu sallayım mı bide fingirdemekten sayılır mıkız fingirdeme sende yüz verme kimseye saçını yolarım
senden ne kadar etkilendigimi bil diyeİfadeyi gören ben ;
Belki kizi kandiririm diye seyettiydimşiiiiiiiiiiiiii ev kiralarken emlakçıyı aradan çıkarmaya çalışan uyanıklar gibi yapma sende bozuşuruz bak evinizi taşlarım
çirkin miii sensin çirkinUtaninca daha çirkin ve çekici oldugunu demismiydim
Canim harika yi nisanlisi aldatmiskim nereye gidiyor hayrola ne oluyor
don değil kız o ikizlere takkeeee sütyenini niye sallıyon ortalıklardaaaaaTamam donumu sallayım mı bide fingirdemekten sayılır mı
Nisanlisinin yedigi halti biz cekiyoruzHarikama ne oldu kızlar nereye gitti birşey anlamadım ben
0 isteriz ama ruhsatı da benm üzerime olcek,kandırırsın sen benm minnoşumusenden ne kadar etkilendigimi bil diye
Belki kizi kandiririm diye seyettiydim
Duydum ki Audi de gözünüz varmis, onu vereyim? Vatanseverime feda olsun
Benim 5 tane yakın erkek arkadaşım vardı okulda, biriyle faceden konuşurken acaba hangisi diye kafamı yorup çıkarım yapıyordumevet erkekler birbirlerinin face ni kullanıyorlar
neee aldatmışmı Allah kahretsin onu ya bu güzel kızı mı aldatmış bulur iyisini böyle kızı sanki nasıl sinirim bozuldu gitme Harikam ya onun yüzünden biz niye sensiz kalıyoruzCanim harika yi nisanlisi aldatmis
iyimisin balım kalbin falan tutmadı demi:) vayyysss bende geldimmm o bildirim neydi yaa tek tek bakamadım bile :)
neee aldatmışmı Allah kahretsin onu ya bu güzel kızı mı aldatmış bulur iyisini böyle kızı sanki nasıl sinirim bozuldu gitme Harikam ya onun yüzünden biz niye sensiz kalıyoruz