- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi mahperi hatun
vatanımm severimmm en çok seni severimmmOlmaz tabisiiiii
Harbimmmmmmmmmmmmmmmm
hahayytttttSeni secti zaten
Hep senin yüzünden aklımı aldın
bak hemende suçu bana attı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vatanımm severimmm en çok seni severimmmOlmaz tabisiiiii
Harbimmmmmmmmmmmmmmmm
hahayytttttSeni secti zaten
Hep senin yüzünden aklımı aldın
evet erkekler birbirlerinin face ni kullanıyorlarBu nisanlini taniyan biri de olabilir? Böyle haltlari yiyip kardesinin üstüne atan abilerde var mesela...
Gülüm benim demek istedigim konusmadan bilemezsin. Sizi ayirmak isteyen biriyse bunu mükemmel planlamistir.
Sende sarışın olmasaydinvatanımm severimmm en çok seni severimmm
hahayyttttt
bak hemende suçu bana attı
helal olsunÜyeliğimi sildrdm hakkınızı helal edin..
erkek mi olsunErkek pisi mi bu
Hosbuldum canim aaaaa hayirdir neden bozukHosgeldin canim harikamizin cani sıkkın
Sorunlu insanlar canım geçen ay istifa ettim patron çıkartmadı ya benim yönetmenimle aram kötü hemde bayan. çok şaka yapıyor falan sevmiyor abuk sabuk lafları varHımm bilmiyorlar mı sözun olduğunu ya insan az anlayışlı olur((
18 lik çıtırım güzel yüzlümmmmmmmm sevimli suratttvatanımm severimmm en çok seni severimmm
hahayyttttt
aman amanyoldan dönermişim
Yok canım demiyordu kalktık zati de şimdi yollardayım pazar alışverişi yaptık şimdi onları eve nasıl goturcez derdindeyizKz bzle ilgilenyn misafr demyrmu teli brak die
Sanirim psikolojik olarakta, sürekli böyle seyleri duymaya maruz kaldigin icin takinti haline gelmis?evet insanlara güvenemiyorum dayım yengemi çok aldattı 11 yasından beri yengemin aldatılma hikayelerini dinledim herkes gelip bana anlatırdı sıkıntısını okulda ailede kocam asla çapkın biri olmadım dedi bakirdi zaten evlendiğimizde ilk benle oldu yani bekarken sadece 2 kız arkadsı olmuş 1 i eski nişanlısı o da zaten kocacık askerdeyken baskasıyla kaçmış digeride okuldan arkadası sadece 6 ay grüşmüşler telefondan
Iyiyim bitanem cok sükür, sen nasilsin?Hosbuldum ebrum nasilsin :)
6 sene olacak Allah'in izniyleKaç yıllık evlisin canımcım
GitmeeeeeeeeeeeÜyeliğimi sildrdm hakkınızı helal edin..
Noluyor yahu ?Üyeliğimi sildrdm hakkınızı helal edin..
Tepe tepe kullan ama beni de ortak ethahayyttttt
Bende iyiyim canim kendime gelmeye calisiyorummm :)Sanirim psikolojik olarakta, sürekli böyle seyleri duymaya maruz kaldigin icin takinti haline gelmis?
Iyiyim bitanem cok sükür, sen nasilsin?
6 sene olacak Allah'in izniyle
Gitmeeeeeeeeeee
İviterkek mi olsun
margişşş naber kızzzHosbuldum canim aaaaa hayirdir neden bozuk
18 lik çıtırım güzel yüzlümmmmmmmm sevimli surattt
Gulum kendini kapatma acilar paylasildikca hafifler burada seninle konusup yardim edecek bir suru arkadasin var.Ama benden yana ne yaptiysam sanki Helali hos olsun kuzumÜyeliğimi sildrdm hakkınızı helal edin..
galiba şimdi bundan nasıl kurtulurum acabaSanirim psikolojik olarakta, sürekli böyle seyleri duymaya maruz kaldigin icin takinti haline gelmis?
Iyiyim bitanem cok sükür, sen nasilsin?
6 sene olacak Allah'in izniyle
Gitmeeeeeeeeeee
Oh maşallah bende görebilecek miyim o günleri acaba nazar değmesin6 sene olacak Allah'in izniyle
benm kârım ne olacak bu işteTepe tepe kullan ama beni de ortak et
Nisanlisi aldatmis kuzumuNoluyor yahu ?