- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi mahperi hatun
İltifat yağmurubak şimdii şu çılgına yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İltifat yağmurubak şimdii şu çılgına yaaa
Niye görmeyesin canim ya daha bebislerini sevicez seninOh maşallah bende görebilecek miyim o günleri acaba nazar değmesin
tamamdır kedim erkek
Ağzından bal damlarmışşşşşNiye görmeyesin canim ya daha bebislerini sevicez senin
Allah iyilik versin Marga'm :)Bende iyiyim canim kendime gelmeye calisiyorummm :)
Acaba bir psikologa görünsen faydasi olur mu?galiba şimdi bundan nasıl kurtulurum acaba
Allah razi olsun daha güzeli senin olsun insallah kuzumOh maşallah bende görebilecek miyim o günleri acaba nazar değmesin
Vatanseverr 'in pazarligini yapiyoruz Ne istiyorsun? Makul bir sey söyle de el sıkısalımbenm kârım ne olacak bu işte
Gerci daha erken ama düğün tarihi düşündünüz mü :)Ağzından bal damlarmışşşşş
olur bana uyar hemmenBizim coko_mell in pisileri dişi birisiyle baş göz edelim mi
gitmeyi düşünüyorum ama oglumu bırakacak kimse yok bide devlet hastanelerinde psikoloğ olmuyor bazen eşimle aramda mesafeler oluştu ve ben yeniden toparlamaya çalışıyorum neyse ki benden vazgeçmediAllah iyilik versin Marga'm :)
Acaba bir psikologa görünsen faydasi olur mu?
Allah razi olsun daha güzeli senin olsun insallah kuzum
Rabbim herkesin yuvasina mutluluk, huzur, saglik versin.
Herkes askina sahip ciksa keske
bak orti kız cillop oyle diyim yani. böyle kaş,böyle göz dünyayı gez dolaş bulamazsın. boyundan posundan hiç bahsetmiyorum. yaşı da küçük tam çıtırrrr sen ne veriyon şimdi bu hatunaVatanseverr 'in pazarligini yapiyoruz Ne istiyorsun? Makul bir sey söyle de el sıkısalım
Mune ablam gereken işlemi yapar..Sanirim psikolojik olarakta, sürekli böyle seyleri duymaya maruz kaldigin icin takinti haline gelmis?
Iyiyim bitanem cok sükür, sen nasilsin?
6 sene olacak Allah'in izniyle
Gitmeeeeeeeeeee
Kız gitme yaaMune ablam gereken işlemi yapar..
KeşkeeeAllah razi olsun daha güzeli senin olsun insallah kuzum
Rabbim herkesin yuvasina mutluluk, huzur, saglik versin.
Herkes askina sahip ciksa keske
Kız ne hallere düştüm ben öyleVatanseverr 'in pazarligini yapiyoruz Ne istiyorsun? Makul bir sey söyle de el sıkısalım
Nisan belki :)Gerci daha erken ama düğün tarihi düşündünüz mü :)
beni şımartıyorsun şuan bikere senin kadar olamam kız noluyo kim verdiye gitcembak orti kız cillop oyle diyim yani. böyle kaş,böyle göz dünyayı gez dolaş bulamazsın. boyundan posundan hiç bahsetmiyorum. yaşı da küçük tam çıtırrrr sen ne veriyon şimdi bu hatuna
merak etme bebeğim ağırdan satıyom ben,öyle beleşe vermem seni bi audi kopartırız sonrada vaz geçtik der kaçarızKeşkeee
Kız ne hallere düştüm ben öyle
Nisan belki :)
beni şımartıyorsun şuan bikere senin kadar olamam kız noluyo kim verdiye gitcem
Q7 ye ne dersinmerak etme bebeğim ağırdan satıyom ben,öyle beleşe vermem seni bi audi kopartırız sonrada vaz geçtik der kaçarız
Anasının gözü açık kızımerak etme bebeğim ağırdan satıyom ben,öyle beleşe vermem seni bi audi kopartırız sonrada vaz geçtik der kaçarız