- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi mahperi hatun
Civcivlerde sevildiğini anlar tabi ki veee kucaklarrrrCivcivim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Civcivlerde sevildiğini anlar tabi ki veee kucaklarrrrCivcivim
Insan sevdiği haricinde başka kızlarla konuşmaz amaBak kuzum konus iyice dinle sonra sende bir bir anlat olanlari sonra kapat teli dusun konustuklarinizi eger icin icini yerse yani kafanda soru isaretleri kalirsa son bir konusma yap sen anlarsin sonucta insan sevdoginin konusmasindan bile anlar yalani dogruyu sonra karar verirsin bitirmek istedigini ailene soylersin.
yok o civciv benmTopigin civcivi senmisin :)
Burcndanda kaynakli supheci olur kova burcu:) bnde akrebm ama dedgn gbi elnde olmjyor insaninkova kocacık en son telefonu kırdı 4 aydır telefon kullanmıyordu yeni basladı tel kullanmaya facenin şifresini herseyini bilirim ama elimde degil anneni zlemişssindir istersen git kal dese gitmem vs bin tane saçma şey en son isyan etti adam
Kumralım mavi gözlüyüm buralarda harcanıyorum aslında evlenmesem mi daha can yakmak lazımMASSALLAH :) bn 1.65 boyum
nasıl gizli facede grünmüyor mu yani neden şimdi ortaya çıktı burnuma kötü kokular geliyor kızı ciddiye alma ve nişanlınla sakin kafayla konuşEvet crushmania diye bir site gizli ama ben aptal degilim aptal yerine koydu beni yaa maf edecem onu surundurecem
canım bnm seni anlayabiliyorum böyle şeyler yaşan çok insan gördüm yani mesajları olabilir asla adamı savunmuyorum yanlış anlama kuzum Bi düzmece olabilir diyorum tabi sen yazılar dan anlarsn konuşma tarzından eğer ki yapmışsa şukur ki rabbim kurtarmış seni evlenmeden canım Allah sabır versinIsin aslını öğrendim aldatti işte :'( bir kızın dediğine inanmam zaten gözlerime gördüm mesajlari
Burcndanda kaynakli supheci olur kova burcu:) bnde akrebm ama dedgn gbi elnde olmjyor insanin[/QU
onu çok seviyorum ama kv de ve kuzenleri aklımı bulandırıyorlar
ama hepsine ben askerdeyim nöbetteyim kendini anlatmış ben tanımaz miyim onuKuzum bir sakinles Allah askina... Bilmeden günahini alma. O mesajlari baskasi yazmis olabilir.
Görüşüruz esesim sende allaha emanet ol bende çamaşır ascam simdiKızlar ben çamaşır asıl çıkcam alışveriş. .
Harika üzülme lütfen canım benim ♡
Görüşürüz allaha emanet olun öptüm
Bugün bir kız facesine mesaj atti kimsin dedim tanimionmu crushmaniada tanıştık dedi ben nişanlı ym dedim aa dedi sasrdi bana umut verdi dedi.. kıza ınanmadim şu crushmania ne acaba deyip indirdim google playden siteye girdim birsürü kıza askerdeyim falan çok güzelsin diğerine seni seviyorum diğerine sana aşığım demiş yaaaa :'( gözlerim le gordumm_HaRika_ m bi sakin ol balım işin aslını astarını anlat hele şuan benimde yemin ederim sinirlerim gerildi
Kuzum sen konua ogren bakim kizlrda bu devrde fena dikkat etmk lazmama hepsine ben askerdeyim nöbetteyim kendini anlatmış ben tanımaz miyim onu
Amin ecmainSagol gulum Allah razi olsun
Rabbim kalbine ferahlik versin canim, hep mi böyleydin?kova kocacık en son telefonu kırdı 4 aydır telefon kullanmıyordu yeni basladı tel kullanmaya facenin şifresini herseyini bilirim ama elimde degil anneni zlemişssindir istersen git kal dese gitmem vs bin tane saçma şey en son isyan etti adam
Oy kuzum yaCivcivlerde sevildiğini anlar tabi ki veee kucaklarrrr
Kolay gelsin canim, Allah'a emanetsinKızlar ben çamaşır asıl çıkcam alışveriş. .
Harika üzülme lütfen canım benim ♡
Görüşürüz allaha emanet olun öptüm
Gec kaldin ama harbim, ben kaptimyok o civciv benm
Konusamaz gulum tabi ki onlar nasil yasak koyuyorsa bize onlarda konusamaz.sakin ol aglamak istiyorsanda agla rahatlarsin.ama bu isi onunla konusmadan cozemezsin ya eger zaten inkar eder kavga falan cijarirsa o zaman var bu iste biseyInsan sevdiği haricinde başka kızlarla konuşmaz ama
hayırrr bi kereeee o benmdiii sen geç kaldınnGec kaldin ama harbim, ben kaptim
Ağlıyor m zate n titriyor mKo
Konusamaz gulum tabi ki onlar nasil yasak koyuyorsa bize onlarda konusamaz.sakin ol aglamak istiyorsanda agla rahatlarsin.ama bu isi onunla konusmadan cozemezsin ya eger zaten inkar eder kavga falan cijarirsa o zaman var bu iste bisey