- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
Ay cok naziksin tesekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok naziksin tesekkür ederim
Feramm benim hoşgeldin canm sen de yok yok sensiz olur mu :*Vaayyy vayyy burda geyik sohbet var ve ben etiketlenmiyorum öylemi hıhhhöyle olsun peri
Hahaha
işte burada geyik
Kesinlikle tatlmbildirimler bitmeyecekti yoksa
Olmaaaaaaz hosbuldum kuzum :**_HaRikhoşbuldumkuzu 42673868 .!.:Feramm benim hoşgeldin canm sen de yok yok sensiz olur mu :*
Tabikii de olmaz :* ne haber napion gıOlmaaaaaaz hosbuldum kuzum :**
Aynı ya hersey aynı kayıtları bekliyorum ders çalışmayı özledimTabikii de olmaz :* ne haber napion gı
Way be ders çalışmayı ozleyenide ilk defa duyuyorum ne çalışkan mişsin kız vallahi kıskandım ben niye böyle değilim hep tembellik yapiyorum ya hatirliyorum ygs ye hazrlandigim zaman kitabın agzini acmazdim tebrik ederim sendeki çalışma hırsıni canımAynı ya hersey aynı kayıtları bekliyorum ders çalışmayı özledim
Ben okumayı çok seviyorum hani yasaklar cezbeder ya hahh benimki öyle maalesef normalden okuyamadığı açıktan okuyorum ama nasıl aşkla okuyorum görsen gülmekten ölürsün 3 ay sonra ki sınava şimdiden başlıcam harıl harıl calışmayaWay be ders çalışmayı ozleyenide ilk defa duyuyorum ne çalışkan mişsin kız vallahi kıskandım ben niye böyle değilim hep tembellik yapiyorum ya hatirliyorum ygs ye hazrlandigim zaman kitabın agzini acmazdim tebrik ederim sendeki çalışma hırsıni canım
Ben okumayı çok seviyorum hani yasaklar cezbeder ya hahh benimki öyle maalesef normalden okuyamadığı açıktan okuyorum ama nasıl aşkla okuyorum görsen gülmekten ölürsün 3 ay sonra ki sınava şimdiden başlıcam harıl harıl calışmaya
Pardon cvır ne dimek acabaVay bebekler burada yeni cıvırlar varmış güzel kızlar
2.ci harbi ilan ediyorum seni :)))Vay bebekler burada yeni cıvırlar varmış güzel kızlar
hee kız güzel güzel cıvırlar geldi burayaVay bebekler burada yeni cıvırlar varmış güzel kızlar
2.ci harbi ilan ediyorum seni :)))