- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- Konu Sahibi mahperi hatun
Günaydın şafak kaçGünaydın gızlarrr ben geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın şafak kaçGünaydın gızlarrr ben geldim
Manita,güzel güzel şeyler ne biliyim ben sevgilime hep cıvır diyorumPardon cvır ne dimek acaba
merhaba canımmm harbiyi severim2.ci harbi ilan ediyorum seni :)))
Perim nasılsın cıvırların 1.cisihee kız güzel güzel cıvırlar geldi buraya
iyiyim kız moralimi kimsecikler bozamaz sen nasılsınManita,güzel güzel şeyler ne biliyim ben sevgilime hep cıvır diyorum
merhaba canımmm harbiyi severim
Perim nasılsın cıvırların 1.cisi
Manita,güzel güzel şeyler ne biliyim ben sevgilime hep cıvır diyorum
merhaba canımmm harbiyi severim
Perim nasılsın cıvırların 1.cisi
Marga yı cagirdinmi balım
Heyecanlıyımmmmm pazar sözleniyorum
Nabersin
aklıma yavaş yavaş geliyor balım dur hatırlattığın iyi oldu çağıralımMarga yı cagirdinmi balım
Hayirli olsun eniste ne is yapiyor evi arabasi varmi maasi ne kadarHeyecanlıyımmmmm pazar sözleniyorum
Nabersin
ayy ne güzel yaa Allah tamamına erdirsin kız çok güzel bir heyecan olsa gerekHeyecanlıyımmmmm pazar sözleniyorum
Nabersin
İyilik sendenHeyecanlıyımmmmm pazar sözleniyorum
Nabersin
Vermiyorsunuz beni herhall, annem babamda mayıstan beri erteliyor kavuşamıyom yarimeeeeeHayirli olsun eniste ne is yapiyor evi arabasi varmi maasi ne kadar
Güzel ama çok stresli Rabbim sanada nasip etsin inşallahayy ne güzel yaa Allah tamamına erdirsin kız çok güzel bir heyecan olsa gerek
Hahahah. Kızımıza iyi bakabilecek miHayirli olsun eniste ne is yapiyor evi arabasi varmi maasi ne kadar
bu şartlar altında nasip ederse başkasıyla eder gibime geliyorVermiyorsunuz beni herhall, annem babamda mayıstan beri erteliyor kavuşamıyom yarimeeeee
Güzel ama çok stresli Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Amiiiiiiiin sağol canım benim. İyiyim bende nolsun işte çalışıyozİyilik senden
Aaa süper. Hayırlı uğurlu olur inşallah
Bakcakmış söz verdiHahahah. Kızımıza iyi bakabilecek mi
O ne demek kızbu şartlar altında nasip ederse başkasıyla eder gibime geliyor
denas haklı onayımızı aldı mı bizim bu damatHahahah. Kızımıza iyi bakabilecek mi
Seni kolay mi buldukda hemen verelim :) seni hakkettigin gibi yasatacak biri olmali yoksa kılını bile vermeyizVermiyorsunuz beni herhall, annem babamda mayıstan beri erteliyor kavuşamıyom yarimeeeee
Güzel ama çok stresli Rabbim sanada nasip etsin inşallah
çenesi durmazsa beyfendinin öyle oluyorAmiiiiiiiin sağol canım benim. İyiyim bende nolsun işte çalışıyoz
Bakcakmış söz verdi
O ne demek kız
Şımarsam mı Annem 2Seni kolay mi buldukda hemen verelim :) seni hakkettigin gibi yasatacak biri olmali yoksa kılını bile vermeyiz
Öyle söz ile olmaz gerçekte ne var görmek lazımAmiiiiiiiin sağol canım benim. İyiyim bende nolsun işte çalışıyoz
Bakcakmış söz verdi
O ne demek kız