- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- Konu Sahibi mahperi hatun
Aynen bnde oyle akrebm ya 6.ci hislerm cok kuvvetli hemen sezerm herseyo:)Ben de akrebim, şüphede üstüme yoktur
Ama şüphelerimde yanılmam genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bnde oyle akrebm ya 6.ci hislerm cok kuvvetli hemen sezerm herseyo:)Ben de akrebim, şüphede üstüme yoktur
Ama şüphelerimde yanılmam genelde
Ne olsun cmm taklmaca safka dusiryorm buralarda sende ne var ne yokHoş bulduk, ne var ne yok
Evet ya, demek ki bizim burçtan kaynaklı. Benim de içimden geçen şey genelde hep gerçekleşir. Aklımda birini düşünürüm, sonra hemen karşıma çıkarben şokAynen bnde oyle akrebm ya 6.ci hislerm cok kuvvetli hemen sezerm herseyo:)
Ben de öyle boş boş forumlara bakıyorum hiç olay yok yav bu günlerde ben mi denk gelmiyorum acabaNe olsun cmm taklmaca safka dusiryorm buralarda sende ne var ne yok
Aynen cnm burctan kaynakli ya:) aman olay olmasn ya bablanyorm snra dayanamiyorm atliyorm olaylaraEvet ya, demek ki bizim burçtan kaynaklı. Benim de içimden geçen şey genelde hep gerçekleşir. Aklımda birini düşünürüm, sonra hemen karşıma çıkarben şok
Ben de öyle boş boş forumlara bakıyorum hiç olay yok yav bu günlerde ben mi denk gelmiyorum acaba
Tut kendini, ben bu zamana kadar bir kere banlandım çok sınırı aşmamaya çalışıyorum ama yapım buAynen cnm burctan kaynakli ya:) aman olay olmasn ya bablanyorm snra dayanamiyorm atliyorm olaylara
Bnde 3defa banlandm ya susim susim diyorm kskırtyorlar en sonTut kendini, ben bu zamana kadar bir kere banlandım çok sınırı aşmamaya çalışıyorum ama yapım bu
Uğraşamıyorum insanlarla
İşte kışkırmiycan uymican onlara kibleyip onların banlanmasını keyifle seyretcen inan daha eğlenceli.Bnde 3defa banlandm ya susim susim diyorm kskırtyorlar en son
Tamam tatlm hemen gel .d
görüşürüz meleğimm
hee kiizz anlaştuk maşallah nazar deymesun
Göremiyom o konuları ben niye bilmiyorumSeküslü konulara gel kızlar Naber you
Aynenn tatlım benim ♡Göremiyom o konuları ben niye bilmiyorum
Başlıklarını beğenmediklerime bakmıyorum
İyiyim senden naber esesss
Hiç bilmiyorum valla, gece kuşularsa dönerler muhakkakAynenn tatlım benim ♡
Avaralık başa bela
Nereye gitti bu uşaklar da
Uydular mı yawHiç bilmiyorum valla, gece kuşularsa dönerler muhakkak
Ben sanmıyorum belki de Türk kahvesi içmeye kaçmışlardır (canıçekensmiley)Uydular mı yaw
İçtim içtim gözlerim ahanda böyle oliiyyyBen sanmıyorum belki de Türk kahvesi içmeye kaçmışlardır (canıçekensmiley)
Aynen ben de içersem hortliycam uyuyamicam diye tırsıyorum ama içicem galibaİçtim içtim gözlerim ahanda böyle oliiyyy
Oooo lisede teneffüs olsa diye beklerdik. .Aynen ben de içersem hortliycam uyuyamicam diye tırsıyorum ama içicem galiba
Lisedeyken hiç sevmezdim kahveyi iğrenirdim, üniversite zamanında bir alıştım şimdi şekersiz götürüyorum
Liseden geliyor bu kahvekoliklikOooo lisede teneffüs olsa diye beklerdik. .
Bi kafemiz vardı devamlı oraya giderdik. .
Liseden geliyor bu kahvekoliklik
Ben o zamanlar bebe gibi 3ü 1arada ya bile şeker atıp içerdim ne